FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos 7 sati i 30 minuta. Izgleda da je za nas prelazni rok zavrsen dovodjenjem Kupresaka.
Ima sta ima, samo tesko cemo mi do titule ovakvi
Ima sta ima, samo tesko cemo mi do titule ovakvi
U INAT SVIMA
Kakav crni tahirovic dragi ljudi, decko perspektivan mourinho ga hvalio, moze birat evropski klub, i da dodje da ga kazlagic kolje 

Moze, ali u ku rcu kraljevica Marka. Sutnuli ga u Ajax 2, niko ga nije htio kupiti za bagatelu. Samo je pitanje zeli li Ajax posuditi ovamo igraca jer se sigurno ovdje nece razvijati po njihovom planu, a sto se tice Tahirovica, on bi pristao bilo gdje vjerovatno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma nigdje nije otišao, XY klubova spomenuto. Vjerovatno ostaje u Ajax II.
Sutra do ponoći je kraj roka za trgovanje. Do 20.9. možeš dovoditi igrače koji imaju slobodne papire najkasnije od 6.9.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Osvajamo ligu, Mustafic prvi dize pehar.
Pa moze u najgorem slucaju dobiti posudbu u neki klub sa dna nizozemske lige, ili ako nista u dansku, belgiju, madjarsku, hrvatsku ili drugih 10 liga koje su ajaxu zanimljivije za normalan razvoj igracaNapapijri je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:35Moze, ali u ku rcu kraljevica Marka. Sutnuli ga u Ajax 2, niko ga nije htio kupiti za bagatelu. Samo je pitanje zeli li Ajax posuditi ovamo igraca jer se sigurno ovdje nece razvijati po njihovom planu, a sto se tice Tahirovica, on bi pristao bilo gdje vjerovatno.
Ispodprosjecan ste klubSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:21Legendo skini ružićaste naočale pa ćeš vidjeti da se nema šta pozitivno napisati.Herson je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:09Nikad ništa pozitivno nije napisao za klub, igrače, navijače ili bilo šta što ima veze sa Sarajevom.
@admin Velika vjerovatnoća je da ovaj @SamoDaKazeem navijač nekog drugog kluba, registrovan samo da iritira, pljuje, stvara negativu i inicira bespotrebne rasprave.
Prosječan smo klub u najgoroj ligi na svijetu i to je fakt.
Kad se nešto promijeni po tom pitanju idu hvalospjevi![]()

- TurkishAirlines
Rece I.M.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Meni se sviđa ovaj momak ovako na prvu. Naravno, prvi put sam čuo danas za njega. U situaciji gdje tamo nije igrao i obzirom na godine ne vjerujem ni da je skup. I naravno motiv da se trudi radi i napreduje ne bi smio bit upitan. Još ako mu iskopaju neku prananu iz Hercegovine da završi naše papire zbog U21 to bi tek bilo super.
Samo naprijed Saraj'vo!
Iskreno u ligi nam ide dobro, naravno da smo imali i laksi raspored, sa Zekicem dajemo znakove zivota..
Al da nam fali 3 najmanje igraca za mjesto koje vodi u evropu, fali. Opet smo prokockali ljeto uzalud, nikad pameti doci.
Al da nam fali 3 najmanje igraca za mjesto koje vodi u evropu, fali. Opet smo prokockali ljeto uzalud, nikad pameti doci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Oerde je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:47Ispodprosjecan ste klubSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:21Legendo skini ružićaste naočale pa ćeš vidjeti da se nema šta pozitivno napisati.Herson je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:09Nikad ništa pozitivno nije napisao za klub, igrače, navijače ili bilo šta što ima veze sa Sarajevom.
@admin Velika vjerovatnoća je da ovaj @SamoDaKazeem navijač nekog drugog kluba, registrovan samo da iritira, pljuje, stvara negativu i inicira bespotrebne rasprave.
![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:07Oerde je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:47Ispodprosjecan ste klubSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 sep 2024, 16:21
Legendo skini ružićaste naočale pa ćeš vidjeti da se nema šta pozitivno napisati.
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Korisnim i prije svega odgovornim poslom za cijelo Sarajevo.BordoBBoja je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:53Kad smo vec kod toga, cime se konkretno bavis?Devedesetka je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:43Ja danas na poslu citam kako ce Lovric imati platu od 600k i baš se nešto slatko nasmija jer sam citao što ste pisali o njemu.![]()
U RAD-u ?Devedesetka je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:26Korisnim i prije svega odgovornim poslom za cijelo Sarajevo.BordoBBoja je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:53Kad smo vec kod toga, cime se konkretno bavis?Devedesetka je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:43Ja danas na poslu citam kako ce Lovric imati platu od 600k i baš se nešto slatko nasmija jer sam citao što ste pisali o njemu.![]()
-
- Kontakt:
Nešto slicno da ne ulazim u detalje.kempes je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:32U RAD-u ?Devedesetka je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:26Korisnim i prije svega odgovornim poslom za cijelo Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da hoce bar ibraka predstaviti 

Sta bi sa mudodrazijom
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iduće dvije sedmice su ključne.
P.S. kakav Njemac se spominje?
P.S. kakav Njemac se spominje?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Thomas Muller
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.