Kako ćemo ga lociratiSMR187 je napisao/la: Kurdistan je moj konacan odgovor
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Uh cojce ja zaboravio smanjiti poslije jednog tiseg videa, pritisnem play, zvucnik eksplodirao "DOBAR DAN-", ono yebeno dijete gore se usuti, autu nekom vani ukljucio se alarm, kosa mi Super-Saiyan.Derdiyok je napisao/la:Kako ćemo ga lociratiSMR187 je napisao/la: Kurdistan je moj konacan odgovor
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovo te odalo. Ipak si sa planete Vegeta. Prvobitno sam mislio da je u pitanju Namek.Mokroguz je napisao/la: Uh cojce ja zaboravio smanjiti poslije jednog tiseg videa, pritisnem play, zvucnik eksplodirao "DOBAR DAN-", ono yebeno dijete gore se usuti, autu nekom vani ukljucio se alarm, kosa mi Super-Saiyan.
Mission completed.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
> tfw si sa planeteDerdiyok je napisao/la:Ovo te odalo. Ipak si sa planete Vegeta. Prvobitno sam mislio da je u pitanju Namek.
Mission completed.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemoj zayebavati, provaljen si momčino.Mokroguz je napisao/la: > tfw si sa planete
® GONGASHI POWERHOUSE ®
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je ovo derdijoce, nekad si bolje pjesme postavljaoDerdiyok je napisao/la:Jedini Mehdi kojeg ja znam je Mahdavikia.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trap isus,bog zamke,prednjači na boru i hranit ćeš se priko slamke

Nemam pojma ni ja šta je, zato sam i postavio. Prvi put čujem za lika. Vidiš da jedino Mahdavikiju priznajem kao Mehdija.harden je napisao/la: Sta je ovo derdijoce, nekad si bolje pjesme postavljao
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A nije toliko ni losa nego ne podnosim ovog lika nikako, antipatican skroz... Da je ovo brat Adil otpjevao suze bi odmah krenuleDerdiyok je napisao/la:Nemam pojma ni ja šta je, zato sam i postavio. Prvi put čujem za lika. Vidiš da jedino Mahdavikiju priznajem kao Mehdija.harden je napisao/la: Sta je ovo derdijoce, nekad si bolje pjesme postavljao

Sjecal se ovog ko?
Nece da otvori video, a sjecam se njegovog spota i pjesme, "Mr. Predsjednik, mi smo materijalno tanki, nemamo ni banki, Mr. Prijedsednik, hajde nemoj biti taki, daj nam malo banki"Dzoni je napisao/la:
![]()
Sjecal se ovog ko?

-
- Kontakt:
Eminem je unistio nove repere s ovim novim albumom. Jedan od najjacih u zadnjih 5-6 godina 100%
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Na svako novo slušanje je sve genijalnija