Ode babukica ekspresno za New Yorkdarker10 je napisao/la:Nije bome,Federer je optimistican po pitanju podloge.Ajmo babukaa

Biće spora podloga jel, il dnevni termin, sta ga je ****, nalupa ga malac za sat okruglo

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ode babukica ekspresno za New Yorkdarker10 je napisao/la:Nije bome,Federer je optimistican po pitanju podloge.Ajmo babukaa
Izgleda da je trebao na odmoru u svici uhvatiti koji put reketbodi123 je napisao/la:Ode babukica ekspresno za New Yorkdarker10 je napisao/la:Nije bome,Federer je optimistican po pitanju podloge.Ajmo babukaa![]()
Biće spora podloga jel, il dnevni termin, sta ga je ****
Medvedev igra u cugu od 30. jula.SantiCazorla08 je napisao/la:Odličan rus, jeste da je rodžer loš bio ali mali odigrao nema govora. Sad na medvedeva ide biće zanimljiv meč.
Kazem ti ja usporili ovo je gore nego sljaka, pravda za babuku!darker10 je napisao/la:Nije bome,Federer je optimistican po pitanju podloge.Ajmo babukaa
otkud volja decko ?BosniaBoston je napisao/la:Ovaj Careno Busta je jedno 15 neiznudenih gresaka napravio u 3 gema 2.seta
Htio sam da uvelicam eventualni poraz Djoleta da zasjeni ispadanje ljubimca,al nista izgledadelinjo je napisao/la:otkud volja decko ?BosniaBoston je napisao/la:Ovaj Careno Busta je jedno 15 neiznudenih gresaka napravio u 3 gema 2.seta
hahah brat moj...dan te **** ja gledam ovaj tenis...odmah mi u glavi as na 2 mec lopte protiv Novaka....bjezi **** te dan zgadio mi je tenis onaj mc godinu cu bolovati....BosniaBoston je napisao/la:Htio sam da uvelicam eventualni poraz Djoleta da zasjeni ispadanje ljubimca,al nista izgledadelinjo je napisao/la:otkud volja decko ?BosniaBoston je napisao/la:Ovaj Careno Busta je jedno 15 neiznudenih gresaka napravio u 3 gema 2.seta
Mrzis fedexa goata,messija goata,barcelonu,kobasicar si,pitar si,navijas za gacevaditelja...covjece uljudi se maloNadalRafa je napisao/la:Skuplja babukica stare kosti polaganoCuj Rubljev ga nakarava
![]()
Presmjesan zrijeb je sad za Novaka al navikli smo na to
Mozda Agut moze meda samo..
Mislim da je poslije montreala objavio da će igrati samo dubl u njujorku.ronaldo99 je napisao/la:Ma ovdje se sve otvorilo Novaku za lagani trijumf i uigravanje pred US open, Medvedev mu jes tezak match up ali taj lik igra vec 20 dana za redom msm da od njega nema nista u tom eventualnom 1/2 ako prodje Rubleva, iskreno volio bi gledati Rubleva sa Novakom taj malac je najvise obecavao do one povrede koja ga je unazadila, ali evo mozda se vraca polako
Btw Andy ce igrati single iduce sedmice u Winston Salemu. Znaci sig ce prijaviti i US open.
Jest jest Fedex je goat jer Nadal i Djole igraju badminton, Messi goat jer Rona igra golf itd itd.. Tebi je najteze vjerujem ovih dana pocevsi od polufinala LP, kupa Spanije, Cope, Wimbledona do Cincya.. Bit ce bolje Bostoneee haahahahBosniaBoston je napisao/la:Mrzis fedexa goata,messija goata,barcelonu,kobasicar si,pitar si,navijas za gacevaditelja...covjece uljudi se maloNadalRafa je napisao/la:Skuplja babukica stare kosti polaganoCuj Rubljev ga nakarava
![]()
Presmjesan zrijeb je sad za Novaka al navikli smo na to
Mozda Agut moze meda samo..
Optimizam mi ulijeva to da ce tesko moc gore u New Yorkubodi123 je napisao/la:Ode babukica ekspresno za New Yorkdarker10 je napisao/la:Nije bome,Federer je optimistican po pitanju podloge.Ajmo babukaa![]()
Biće spora podloga jel, il dnevni termin, sta ga je ****, nalupa ga malac za sat okruglo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.