Vico placa vodje Hordi Zla, prica se po Banjaluci vec neko vrijeme.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Kad god je Sarajevo u naletu nekom da zabije 2-3 odmah ide bakljada taman da se ovi oporave od dva brza gola. Nejasno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Divi ovog hahahaSuvorov je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:30Vico placa vodje Hordi Zla, prica se po Banjaluci vec neko vrijeme.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Kad god je Sarajevo u naletu nekom da zabije 2-3 odmah ide bakljada taman da se ovi oporave od dva brza gola. Nejasno.
04.10.2009 !
Posljednih 5 godina nisam u Sarajevu, ali nije mi mrsko ni kilometre prevaliti za ljubav prema Sarajevu, cesto dođem samo zbog tekme, al jbg nekad nisam u mogucnosti zbog ranije preuzetih poslovnih obaveza
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tebi je temelj kluba postavio glupko. Znas li historiju?
Niko ti roditelje ne spominje seljačino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jel realno da ovaj lik ima pristup internetu?19vendetta87 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:25Je li realno da je Orec za ono dobio crveni??
Ma fuj vise, dokle ovo ide, stvarno treba sve lopte izbusiti u BiH
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nije daleko od istineSuvorov je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:30Vico placa vodje Hordi Zla, prica se po Banjaluci vec neko vrijeme.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Kad god je Sarajevo u naletu nekom da zabije 2-3 odmah ide bakljada taman da se ovi oporave od dva brza gola. Nejasno.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
A jeftine su vam te izlizane floskule dabic i to, bolje da gledate u buducnost i ne poklanjate cvijece braci iz Banja Luke kontas?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Gospodin Senad Kevelj je zasluzio da svaki navijac ili simpatizer Zrinjskog ima njegovu sliku u svojoj kuci, koliko je on losu ekipu uspio napraviti njihovom najvecem rivalu mislim da ne bi ni jedan navijac Zrinjskog uz sve moguce napore.
Idea iz glupog u gluplje....
Uhvati se realnosti, imate ekipi za trece mjesto i to je to.
Za svako povezivanje sa mafijom iz BL ces uvijek dobiti Dabica u facu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nikšićspor dvocifren broj utakmica, jednocifren broj bodova.....a stručnjaci govore, nema potrebe za brigu 

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Velež bolje izgledao po meni protiv Zrinjskog po onom kijametu nego večeras
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
A hajd iskreno, jeste li poklanjali cvijece gickovim debilima? Zasto se stidis cinjenica? Pa to su vasa braca po potrebi, ne kazem da ste vjecni ljubimci, kontas? A kontas ti qrac mojbhsport je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:44Idea iz glupog u gluplje....
Uhvati se realnosti, imate ekipi za trece mjesto i to je to.
Za svako povezivanje sa mafijom iz BL ces uvijek dobiti Dabica u facu.
-
- Kontakt:
Istina.Suvorov je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:30Vico placa vodje Hordi Zla, prica se po Banjaluci vec neko vrijeme.jurisicduska je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Kad god je Sarajevo u naletu nekom da zabije 2-3 odmah ide bakljada taman da se ovi oporave od dva brza gola. Nejasno.
Ima li od ostatka severa halala, jer su samo vodje dio tala?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ovi štrumfovi su baš napačena skupina debila,gledaj ti njima provokacija.Retardi maloumni.
-
- Kontakt:
Ma jasta su ali sutra cu ih viditi kad ih borac natrpa , pa penal, crveni pa cu vam se smijati
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Dugo je to historija cetovanja od Kokota i Amara i prasetine u I.Sarajevu do zemunaca i prije on8h cetalja sa Bombom sto su se slikali na Grbavici pa do Leotaraledesma je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:46A hajd iskreno, jeste li poklanjali cvijece gickovim debilima? Zasto se stidis cinjenica? Pa to su vasa braca po potrebi, ne kazem da ste vjecni ljubimci, kontas? A kontas ti qrac moj![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nista od crvenog i penala. To su bratski klubovi, kone se sklanjaju na zagrijavanju vec.scudetto89 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:50Ma jasta su ali sutra cu ih viditi kad ih borac natrpa , pa penal, crveni pa cu vam se smijati
-
- Kontakt:
Pa nisu oni Radnik,Sloga i Zvjezda da ih virus hvata svaki put pred tekmu sa Bojc3m ajjjj Bojac
A sta bi im covjek? Ja bi ih poistovjetio sa ciffutima pod kozu im moze sve sto je laz, obmana i prevara...i tako godinama funkcionisu nikad kurs da promjene i budu stameni Bosanci i Hercegovcimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:50Dugo je to historija cetovanja od Kokota i Amara i prasetine u I.Sarajevu do zemunaca i prije on8h cetalja sa Bombom sto su se slikali na Grbavici pa do Leotara
Trenutno korisnika/ca: prijeratni mangup, Proximic i 31 gost.