FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 09:59

samo da ne bude nešto teže. a to što neće igrati danas našoj ekipi ne mora ništa značiti, može čak biti i dobro. za bučana da ne govorim. mi nezamjenjivih nemamo, npr. upravo stana koji je kapiten i najkonstantniji zadnjih godinu i po u širokom nije ličio na sebe. jednu od boljih partija ove sezone je u tuzli odigrao sastav koji nikad prije toga nije igrao zajedno.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 okt 2014, 10:11

1:1 ili 1:2 danas aBd samo hrabro..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 05 okt 2014, 10:32

Svima koji idu danas u BL sretno i budite pametni ;)
Ko zna o cemu pricam i ko je malo bolje upucen u sve shvatit ce i reci svakome svome blizem!
Cuvajte se braco..
Vidimo se za PO sata :D
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 okt 2014, 10:38

Bod bi bio ko kuca i mislim da mozemo do njega.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 okt 2014, 11:21

nedo turkovic strijelac, asistent josip kvesic :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 okt 2014, 11:39

Bajram Serif Mubarek Olsun plavoj braci!Ocekujem danas Bajrambanku od naseg Zelje u vidu 3boda iz BL :-D (mada i sa 1b bih bio zadovoljan).Svi koji idu u BL, sretan vam put.

Hajde Zeljo pobijedi, bodove nam donesi...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 okt 2014, 11:48

U Banjaluci se uvijek moglo igrati. Ovo je istinski test ove jeseni. Na papiru je Borac veliki favorit, jer iskusne snage Zelje su upitne za utakmicu. Bit ce dobra utakmica.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 11:55

ma kakve iskusne snage. mi imamo 20ak podjednako (ne)kvalitetnih igrača, malo odskaču tomić i stanić, ali eto u širokom su baš oni bili najgori, tako da ni to nije za pouzdati se. odskakaće i varea kad se 100% spremi i to je otprilike to. sve ostalo je tu negdje :mrgreen:

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 05 okt 2014, 12:01

Koja tv prenosi danas jel BHTV ??? Hvala

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 12:02

samo mojaTV i mojawebTV.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 05 okt 2014, 12:44

Trener Željezničara Admir Adžem našao se u velikim problemima pred derbi s Borcem u Banjoj Luci gdje će morati nastupiti s bukvalno prepolovljenom ekipom.
Pregled kod Nemeca
Osim Kerima Memije i Damira Sadikovića, koji imaju tri žuta kartona, sigurno neće igrati kapiten Srđan Stanić, dok je upitan nastup Seada Bučana i Jasmina Bogdanovića. Posebno je zabrinjavajuća situacija sa Stanićem, jednim od najboljih fudbalera ekipe s Grbavice, koji već pet utakmica igra s jakim bolovima u koljenu. - Morat ću očistiti koljeno, neki komadić se odlomio i potrebno je to sanirati. Radi se o lakšem zahvatu, za 20 dana već bi mogao početi trenirati, ali kako je sada finiš jesenjeg dijela pitanje je koliko bi mogao pomoći ekipi u preostalim mečevima. U ponedjeljak idem kod doktora Borisa Nemeca u Rijeku, postoji i mala šansa da se operacija odgodi za zimu, ali tek nakon detaljnog pregleda znat ću o čemu se radi - rekao je Stanić. Bučan ima problema s leđima, a i Bogdanović se žalio na povredu nakon utakmice u Širokom Brijegu.
Imaju adute
Odjednom se sve sastavilo, sada je najbitnije je da se igrači oporave, a što se tiče ekipe ima nas dovoljno da se možemo suprotstaviti svakom protivniku. Bez obzira na sve probleme, u Banju Luku putujemo da pokušamo osvojiti sva tri boda. Borac u posljednje vrijeme igra odlično, trenutno su možda i u najboljoj formi u ligi. Nakon remija sa Širokim Brijegom, uvezali su tri prvenstvene pobjede, od toga i onu nad aktuelnim prvakom Zrinjskim. Znamo da nas čeka organiziran i snažan protivnik, no imamo i mi svoje adute. Ni remi ne bi bio neuspjeh - kaže trener Adžem.

"Na pozicijama gdje imamo najviše izbora, za meč protiv Borca ostajemo gotovo bez alternativa", kaže Adžem, koji će na desnoj strani ukazati priliku Čoliću i Baši, koji se baš ne mogu pohvaliti velikom minutažom.

"Znamo da nas čeka teška utakmica, pogotovo jer Borac igra odlično u posljednje vrijeme, pogotovo kući. Međutim, idemo dati sve od sebe i pokušati osvojiti barem bod, čime bih bio itekako zadovoljan", otkriva Adžem, koji smatra kako će se presudna bitka voditi na sredini terena.

"Ko ostvari prednost u veznom redu, taj se može i nadati pobjedi. Imaju nekoliko opasnih pojedinaca, prije svih Subića, ali imamo i mi igrače, koji mogu ugroziti njihov gol. Daćemo sve od sebe i tek poslije utakmice možemo reći da li je to bilo dovoljno", kazao nam je trener plavih.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 okt 2014, 13:08

Samo hrabro pa šta bude!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 05 okt 2014, 13:39

Ako bude kakav stream molim vas da proslijedite na PM
1921 !
05.06.1998

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 okt 2014, 14:00

Danas cu pustit momke da me pokusaju iznenadit igrom i rezultatom, mada iskren da budem, ne ocekujem nista...
Bajram serif mubarek olusn plavoj braci. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 14:01

eto benjo, sad ili nikad.

a bogami i zeljković, kad je mogao u plzenu onako odigrati desnog beka, nek' se dozove i odigra opet. a na stoperima bi volio vidjeti kosorića i enisa, pa mogao bogdanović igrati ili ne.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 okt 2014, 14:12

Meni se čini da bi onda trebao igrati ovaj sastav:

...............Kjoševski...................

...Čolić....Zeljković.....Kosorić.....Kvesić...

...Hadžiahmetović....Hasanović....Tomić....

...Bajić.....Turković........Varea.........

Rezerve: Antolović, E.Sadiković, Grebenar,Hasković,Baša,Nurspahić, ? .

Teško bogami i do boda ali treba vjerovati u ove mladiće bez obzira na sve.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 okt 2014, 14:27

@bojamora , posto vidim da stalno pises kjoševski moram te ispraviti , momak se preziva Kjosevski.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 okt 2014, 14:31

ZZtop10 je napisao/la:@bojamora , posto vidim da stalno pises kjoševski moram te ispraviti , momak se preziva Kjosevski.
Znam. Mahinalno.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 okt 2014, 15:13

Hebo rezultat,hebo sve,ovo mi nikako dobro ne mirise. :roll:
Samo da se momci koji su otisli gore,vrate kako treba...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 15:21

vala ako policija nije dosad naučila kako to hoda i o kakvoj je meču riječ, ne znam kad će.

onako kako im je sada renovirana tribina za goste mislim da tamo ne može biti ništa. ali put je nešto drugo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.