FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imali smo ih na tanjiru, al sve vise oni preuzimaju kontrolu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
plavalokomotiva je napisao/la:Ne moze mi se prijaviti na ovaj livestream nikako, kad nece nece![]()
ZZtop10 je napisao/la: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3738177" onclick="window.open(this.href);return false;
uradi to kako je taj objasnio...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Otvorena utakmica u potpunosti..Ima li smo dvije dobre prilike,ali Bogami imali su i oni..Mogli bi do pobjede ako odigramo pametno i koncentrisano..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Solidno poluvrijeme. Naprijed samo jednostavnije moramo igrati. Nazad nije toliko lose. Turkovic dobar, Tomo takodjer. Varea tanak. Nuspahic ce ovdje prevagu donijet.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zadovoljan prvim poluvremenom nadam se da mozemo sacuvti mrezu.
-
- Kontakt:
Koliko sam mogao vidjeti u ovih 15 zadnjih minuta mada je sa ovim štopanjem zaista teško gledati malo ovo čvršće izgleda nego protiv Širokog. Šteta što nismo malo kvalitetniji ovo bi se moglo dobiti jer nije Borac Bog zna šta. Ovako, bit će drama do kraja, valjda ga nećemo primiti a gore šta bude bude.
Dobro je, može se itekako igrati sa njima. Varea promašio dobru šansu, a inače je nevidljiv, Nedo i Tomo odlični, Antolović djeluje malo sigurniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ravnopravna utakmica, Tola nas dobro spasi u onoj situaciji.Imali su jos da pokusaja na taj fazon
Mozemo lagano do tri boda, samo treba odigrati hrabro.Po ovom zavrsetku prvog poluvremena vidi se da bi i oni bodom bili zadovoljni.
Zeljkaneee donesi kuci 3 boda

Uci ce Zeljkovic u drugom i zabice za pobjeduInatSilanBosanski je napisao/la:Ravnopravna utakmica, Tola nas dobro spasi u onoj situaciji.Imali su jos da pokusaja na taj fazonMozemo lagano do tri boda, samo treba odigrati hrabro.Po ovom zavrsetku prvog poluvremena vidi se da bi i oni bodom bili zadovoljni.

pritisnes desni klik-> zatim "pregledAJ elementLjiljani87 je napisao/la:udji preko fejsa da se ne peglaš , valjda je tako lakšeplavalokomotiva je napisao/la:Ne moze mi se prijaviti na ovaj livestream nikako, kad nece nece![]()
kad ovo pritisnes imas na dnu neke opcije i tu izbrises div class="livebox_overlay login_to_watch" style="display: block;" i onda ce ti raditi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sve u svemu dobro smo stajali prvo poluvrijeme i uz malo sreče mogli smo i voditi. Jedino što me brine je loša igra Čolića zbog koga smo pravo ranjivi po desnoj strani. Nikako se vrati. Ja bi na početku drugog odmah ubacio Zeljkovića umjesto njega.
Zadnja izmjena: bojamora, dana/u 05 okt 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hvala majstore, ziv i zdrav bioZZtop10 je napisao/la:plavalokomotiva je napisao/la:Ne moze mi se prijaviti na ovaj livestream nikako, kad nece nece
ZZtop10 je napisao/la: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3738177" onclick="window.open(this.href);return false;
uradi to kako je taj objasnio...

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Evo napravio sam stream prvi put. Ne znam hoce li biti sporo.
-
- Kontakt:
Tomic i Turkovic odlicni,
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dobri smo. Bili smo bolji prvih pola sata, pogotovo negdje od 10. do 30. minute otprilike, a onda je predkraj Borac malo uzeo loptu. Šansa utakmice zasad Vareina, ali je i Turković imao jednu odličnu, nakon duplog pasa sa Vareom, a bilo je još par potencijalno opasnih situacija. Borac je imao jednu odličnu šansu, Antolović odbranio, i jedan opasan napad na samom početku, izblokirao Kvesić.
Varea jeste poprilično tanak, ali mi se čini da je najlošiji naš igrač na terenu Hasanović. Ispadao je, pravio faulove gdje se ne bi trebali praviti. Bolje je odigrao Enis Sadiković. To su nam znači dva zadnja vezna, a Tomić igra ofanzivnog veznog, sa dosta i defanzivnog zadataka. Lijevo Varea, Desno Bajić, koji je također poprilično tanak zasad, a centarfor je Nedo, koji je dosta dobar, jedan od najboljih, od najborbenijih sigurno. U odbrani me je malo sikirao na početku Bogdanović, ali je poslije imao odličnih intervencija.
Varea jeste poprilično tanak, ali mi se čini da je najlošiji naš igrač na terenu Hasanović. Ispadao je, pravio faulove gdje se ne bi trebali praviti. Bolje je odigrao Enis Sadiković. To su nam znači dva zadnja vezna, a Tomić igra ofanzivnog veznog, sa dosta i defanzivnog zadataka. Lijevo Varea, Desno Bajić, koji je također poprilično tanak zasad, a centarfor je Nedo, koji je dosta dobar, jedan od najboljih, od najborbenijih sigurno. U odbrani me je malo sikirao na početku Bogdanović, ali je poslije imao odličnih intervencija.
FK Željezničar 1921
- bistrikboy
- Kontakt:
Totalno izjednacena utakmica,Adzem kao vec u Tuzli jako dobro postavio igru,Borcu je tesko odigrati akciju jer ima nasi brzo smetaju priprenosu lopte.Mi preko Varea-e mali zicer oni preko Ilica.Tempo pred kraj poluvremena opao i Borac imao malo vise loptu u nogama,ali nista nije mogao.Kosoric dobar,Bogdanovic do sada samo sa jednim glupim potezom.Dobro je.
Nedo sjajan.
Nedo sjajan.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- plavalokomotiva
- Kontakt:
JEDNA SI JEDINA !!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
" onclick="window.open(this.href);return false;
- corleone87
- Kontakt:
Kad su bile reklame ne stop,cim je pocela utakmica poce stopati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, b00t, CentarsutNaClanak921, F1921B, Hilmo123, klasik, Laudrup, mnon46, NazorUso, perodeformero, Rauber33, Rodman, Tarapi, ubipara i 206 gostiju.