Za sve se pita MUP, što naš, što vaš. Ne možeš na svoju ruku ništa uraditi.
Pogotovo gostovanje u BL, jedva čekaju i najmanji razlog pa da postupe ovako.
Doduše, možda je ovaj put do našeg MUP - a.
Ma nema ni potrebe. Nedavno je u UO usao Umihanic jaci od svih nabrojanih zajedno. Usao je zbog Rahimica kojeg je uveo u biznis
Znas li cime se bavi Brcvak?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:07Ma nema ni potrebe. Nedavno je u UO usao Umihanic jaci od svih nabrojanih zajedno. Usao je zbog Rahimica kojeg je uveo u biznis
Ne vidim razlog da tako i ne bude.jurisicduska je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:08Želim da Mateo Musa pokaže sav raskoš kriminala u BiH i da ne da centar preći samo zbog ismijavanja i relativiziranja odluka na štetu Sarajeva prethodnih sedmica . Nadam se krađi za tv špica po regionu a da vam svi ostali govore da je to fer i korektno.
Trebali smo vas kontaktirati, imate iskustva u okretanju buseva
Ja mislim da je Brčvak tip koji bi rekao evo vam tri miliona samo da ne ulazim u to. Jedan od najcjenjenijih ljudi u Crnoj Gori, daleko najveći filantrop i humanitarac pa možda i u cijelom regionu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:07Ma nema ni potrebe. Nedavno je u UO usao Umihanic jaci od svih nabrojanih zajedno. Usao je zbog Rahimica kojeg je uveo u biznis
Sad je put Sarajevo - Banja Luka tako da se ide auto - putem
I ja sam tako rekao nikad cuo. AliVirtu4l je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:15Ja mislim da je Brčvak tip koji bi rekao evo vam tri miliona samo da ne ulazim u to. Jedan od najcjenjenijih ljudi u Crnoj Gori, daleko najveći filantrop i humanitarac pa možda i u cijelom regionu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:07Ma nema ni potrebe. Nedavno je u UO usao Umihanic jaci od svih nabrojanih zajedno. Usao je zbog Rahimica kojeg je uveo u biznis
A ko vam je taj Umihanić? Nikad čuo.![]()
Uostalom na kraju dana bitno je koliko ce uloziti,Brcvak da udje nebi zalio kao ovi vasi prijasnji "milijarderi".CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:17I ja sam tako rekao nikad cuo. AliVirtu4l je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:15Ja mislim da je Brčvak tip koji bi rekao evo vam tri miliona samo da ne ulazim u to. Jedan od najcjenjenijih ljudi u Crnoj Gori, daleko najveći filantrop i humanitarac pa možda i u cijelom regionu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:07Ma nema ni potrebe. Nedavno je u UO usao Umihanic jaci od svih nabrojanih zajedno. Usao je zbog Rahimica kojeg je uveo u biznis
A ko vam je taj Umihanić? Nikad čuo.![]()
![]()
Nista od toga,samo ce mu olaksati posao jer oni nisu u stanju pruziti takav otpor da bi ovaj morao toliko masakrirati.jurisicduska je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:08Želim da Mateo Musa pokaže sav raskoš kriminala u BiH i da ne da centar preći samo zbog ismijavanja i relativiziranja odluka na štetu Sarajeva prethodnih sedmica . Nadam se krađi za tv špica po regionu a da vam svi ostali govore da je to fer i korektno.
Pa eto sad imate i vi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:13Trebali smo vas kontaktirati, imate iskustva u okretanju buseva![]()
Uk je kazao da je promjenom pondera u 2023, godini, federalni nivo oduzeo Kantonu Sarajevo 97 miliona KM, dok će u ovoj godini to biti otprilike 115 miliona KM, a u 2025. godini oko 130 miliona KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:16Sad je put Sarajevo - Banja Luka tako da se ide auto - putem
Auto put Sarajevo - Zenica i onda Zenica - Doboj magistralni put M-17 i onda auto - put Doboj - Banja Luka
Ne ide se više preko Jajca
Sad bi se morali vratit na Lašvansku petlju pa onda za Jajce al nema više šanse za to
Kilometarske su gužve
Jel to navijate za Boracjurisicduska je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:08Želim da Mateo Musa pokaže sav raskoš kriminala u BiH i da ne da centar preći samo zbog ismijavanja i relativiziranja odluka na štetu Sarajeva prethodnih sedmica . Nadam se krađi za tv špica po regionu a da vam svi ostali govore da je to fer i korektno.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946, Vanja8 i 21 gost.