Nemamo mi nista sa Tuzlom, ograđujemo se od njih.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:03Vas je protiv nas oko 1000 biloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:00100 milja ljudi, ali do max 1000 navijača svetinje.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:56Ja sam cuo Tuzla ima vise od 100 milja ljudi i samo jedan klub, a da je prosjek zadnji tri utakmica 466
Drugo je sto se stvori pogrešna slika na osnovu iva 4-5 forumaša.
Vidi se po clanskim, po posjeti i sl samo protiv Zelje i Sarajeva dođu skoro svi, ostalo tanko sve.. Svaka vam cast, dobro bi bilo da i u Tuzlu dodje neki trofej nakon 100+ godina igranja fudbala
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:05gadru galiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:01Brzo se ovdje tipka, kad nalozis 10 tuzlaka, onda moras svakom stic odgovorit jer ste vi ipak Komunisticka braca![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jesu li realni ovi vicevi komšija

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa što ne ostadoste Sloga Simin Han?elvirbaljic je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:07Nemamo mi nista sa Tuzlom, ograđujemo se od njih.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:03Vas je protiv nas oko 1000 biloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:00
100 milja ljudi, ali do max 1000 navijača svetinje.
Vidi se po clanskim, po posjeti i sl samo protiv Zelje i Sarajeva dođu skoro svi, ostalo tanko sve.. Svaka vam cast, dobro bi bilo da i u Tuzlu dodje neki trofej nakon 100+ godina igranja fudbala
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
To smo uradili iz inataSky9 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:09Pa što ne ostadoste Sloga Simin Han?elvirbaljic je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:07Nemamo mi nista sa Tuzlom, ograđujemo se od njih.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:03
Vas je protiv nas oko 1000 bilo. Svaka vam cast, dobro bi bilo da i u Tuzlu dodje neki trofej nakon 100+ godina igranja fudbala

Tuzla City / Sloga Simin Han
evo sad malo realno Velez poveo i trebao je uzeti 3 boda ali smo i mi trebali uzeti na Grbavici pa nismo.. Ovaj Velez ne moze ispasti par ekipa je gore od njih.. Nije ih niko da kazes rastavio na proste faktore, pa jedan Zrinjski koji je eto po vecini forumaša vec Sampion u dvije utakmice ima dvije minimalne pobjede drugu nisu zasluzili realno je bilo 0-0... Mnogima iz vrha ce pomrsiti racune to vam ja garantujem.. Mi idemo sad na Koševo da Sablicu spremimo otkaz naviko je da vodi Sarajevo sa tribina.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Taman pomislim emancipovali se ovi Mostarci tamnije puti, kad ono ne moze selo iz njih. To je akumuliralo u njima, cekalo jos jedan kiks svoje ekipe da pocne smaranje i plakanje. Ne svi, ali...
Starac Foco mi je najjaci, on o posjeti baulja a u zadnjih 21 godinu barem 5 sezona je bilo oko 800 ljudi u prosjeku, ne brojim tu Federalnu jer su i tamo pola sezona odigrali.

Ljubi vas Beduin vas ❤
Starac Foco mi je najjaci, on o posjeti baulja a u zadnjih 21 godinu barem 5 sezona je bilo oko 800 ljudi u prosjeku, ne brojim tu Federalnu jer su i tamo pola sezona odigrali.
Ljubi vas Beduin vas ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
ulica rađa grešnike, samo Vrapčići rađaju bešike 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Biće aBd, u planu smo nešto osvojiti u narednim godinama.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:03Vas je protiv nas oko 1000 biloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:00100 milja ljudi, ali do max 1000 navijača svetinje.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 21:56Ja sam cuo Tuzla ima vise od 100 milja ljudi i samo jedan klub, a da je prosjek zadnji tri utakmica 466
Radi se dobro, zdrav kolektiv, sve više normalne raje je uz nas, rastemo pa dokle kako. Uglavnom ako ikad neki trofej dođe u Tuzlu uzet će ga TC, jer nema ko drugi.
S obzirom na recentni opus, rekao bih da moraš rano u školu i da si slagao da si stranački uhljeb. Hajde momčino, dug je dan ispred tebe, neće se kontrolni sam uraditi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A evo i ramskog brtalja, zakasnio na forumski party, pa da u sudijskoj nadoknadi zakuca jedan svoj napaćeni komentar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trebali ste se onda vratiti u Srebrenicu ušljo, Tuzla vam je sve dala u ratu i poslije rata. Umjesto da budete zahvalni, vi o Tuzli pričate kao da ste u logoru.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:07Nemamo mi nista sa Tuzlom, ograđujemo se od njih.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:03Vas je protiv nas oko 1000 biloPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 nov 2021, 22:00
100 milja ljudi, ali do max 1000 navijača svetinje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.