NK Zvijezda Gradačac

ludinjo22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ludinjo22 » 20 jul 2013, 00:56

MokeGradačac je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:
MokeGradačac je napisao/la: da ,da pošto "Mladost" iz Tojošića gaji i igra veoma sličan stil igre kao i Željezničar biti ce nam zadnja ja mislim i za sada najvaznija utakmica... toliko smo mi uigrani i toliko lijepo igramo da nam ne treba teza provjera bar meni tako

izvinite direktore nisam vas prepoznao trebali bi ste otici do kluba da kazete to njima i da im ukazete na greške inače nas forum osim vas ima jos dosta trenera, menadzera, sakuta...itd
Kao prvo skolovaniji sam od tebe dosta , i znam sta pisem i sta gledam na terenu , gledam utakmicu svaku realno i kako stvari stoje suočavam se s tim i toliko se i nadam na kraju krajeva... Kao drugo pratim Zvijezdu i sve pripremne utakmice sam do sada odgledao pa valjda ima smisla da sta napisem... Samo 2 gostujuce utakmice predprosle sezone sam propustio.. Ove iz privatnih razloga i doškolovavanja nisam mogao, i ti meni nesto dodes pricati...

Za tvoju informaciju svi klubovi u Evropi bar njih 90 % zadnje utakmice igra s jakim protivnikom imas na Eufinoj stranici takodje i na teletextu BHT1 pa pogledaj.. Pitanje za tebe " Zar nije logično bar toliko ako si igrao protiv Viteza ruku na srce nista posebno nisu, pa onda Rudara takodje , Borca respekt al neugrani i situacija u klubu nije bas sjajna, i onda dode jedan Radnički pa čekaj da se oni umore pa da udu u nas igrači pa da zabijemo dva gola , i onda zadnju provjeru da nades "sebi ravnog protivnika" izvedes kostur ekipe i vidis dje si sta si"? ... pozzz tebi ludinjo22 ...
i dodje ti ekipa utakmica ko da je prvenstvena borba igraca, jaci dueli, startovi i povreda zadesi dva igraca koja su uz Ordaića pravi peh za ekipu i onda hebeš sve po redu. Ne branim nikog da se razumijemo samo zamisli da nas igraci iznenade prvo kolo i nanesu Zelji odmah na startu prvi poraz, a mi na startu upisemo tri boda ovo jesu velika očekivanja ali nisu neostvarljiva, cak imam utisak da i igraci zarko zele tu pobjedu nad Zeljom i to bi im bilo odlično za samopouzdanje pusti prijateljske ne sudi po njima vidjet cemo u prvenstvu kako i sta i izgleda da Šimaglović ostaje kod nas

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2013, 12:42

nas trener ima svoju filozofiju i treba pustiti covjeka da radi.iako ce biti belaj ako rezultati ne budu bili zadovoljavajuci.uredu je da se nasi i boje povreda ali zasto onda svi ostali premijerligasi igraju generalke sa jakim ekipama nije valjda da smo mi najpametniji .kako god idemo na utakmicu da pogledamo .kakav god rezultat bude to nece biti nikakvo mjerilo igre i snage nase ekipe jer ipak su tojsici ameteri.danas ocekujem iz x/1 :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2013, 13:27

Ko zna,mozda markiraju neke zanimljive igrača u Tojšiću.Mozda novi Husić,E.Halilović,Šmigalović.....Hamzić.....pa ti krajevi su rasadnik dobrih fudbalera.....da ne idemo jos dublje...Anel Pjanić...pa Miralem Pjanić :D ........ljudi,ko od nasih iz Gradačca u posljeratnoj historiji napravi nesto značajno u BH.sportu fudbala. :(

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 jul 2013, 13:55

vatreni je napisao/la:Ko zna,mozda markiraju neke zanimljive igrača u Tojšiću.Mozda novi Husić,E.Halilović,Šmigalović.....Hamzić.....pa ti krajevi su rasadnik dobrih fudbalera.....da ne idemo jos dublje...Anel Pjanić...pa Miralem Pjanić :D ........ljudi,ko od nasih iz Gradačca u posljeratnoj historiji napravi nesto značajno u BH.sportu fudbala. :(
Poslije rata niko,a prije rata krajem osamdeseti Ismet Mulavdic-Mrki i tada je bila jaka omladinska skola Zvijezde i zbog obaveze sluzenja vojnog roka nije uspio jos neki igrac iz te generacije.Tada se sa djecom radilo iz ljubavi i za sitnu naknadu trenerima,a ne ko sada radi obavezne clanarine zbog koje su uskraceni mnogi talenti da pokazu sta znaju.Kod nas je fudbal postao poput tenisa kao da nije kolektivni sport gdje se kroz masovnost dolazi do pravedne selekcije.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 20 jul 2013, 14:04

zmajevac je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ko zna,mozda markiraju neke zanimljive igrača u Tojšiću.Mozda novi Husić,E.Halilović,Šmigalović.....Hamzić.....pa ti krajevi su rasadnik dobrih fudbalera.....da ne idemo jos dublje...Anel Pjanić...pa Miralem Pjanić :D ........ljudi,ko od nasih iz Gradačca u posljeratnoj historiji napravi nesto značajno u BH.sportu fudbala. :(
Poslije rata niko,a prije rata krajem osamdeseti Ismet Mulavdic-Mrki i tada je bila jaka omladinska skola Zvijezde i zbog obaveze sluzenja vojnog roka nije uspio jos neki igrac iz te generacije.Tada se sa djecom radilo iz ljubavi i za sitnu naknadu trenerima,a ne ko sada radi obavezne clanarine zbog koje su uskraceni mnogi talenti da pokazu sta znaju.Kod nas je fudbal postao poput tenisa kao da nije kolektivni sport gdje se kroz masovnost dolazi do pravedne selekcije.
Jesi glup ko qurac. Bolje da te otac izdrko u galon pun eksera već što te istreso u materinu vlažilicu. Hajdi ti koga uči za sitnu naknadu. Pa u ono vrijeme svi su bili zaposleni pa su mogli igrati iz ljubavi i moro je se u 10 godina pojaviti neki talent.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jul 2013, 14:08

zmajevac je napisao/la:
Samo sto mi sad zivimo posle rata u 21.st a ne u osamdesetim i ovo sto vatreni kaze ima logike sad dali je to slucajno tako ili sa namjerom vrijeme ce pokazat..... i fudbal je svugdje takav postao dok su igrali dole iz ljubavi i za veceru posle utakmice bili smo 3-4 liga ne racunajuci ta tvoja vremena jer tad su svi tako igrali

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2013, 14:18

euforija me vec trese pred danasnju utakmicu

nadam se da cemo upisati vrijednu pobjedu

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 jul 2013, 14:21

Da nisi pomijesao sta, nijedan od ovih fudbalera koje si nabrojao nije iz Tojsica, mozda si mislio na Bosnu Kalesiju??? :D :D :D Nedavno je momak od 16 godina iz kalesije potpisao za Dortmund i smatraju velikim talentom i novim Pjanicem po stilu igre. :)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2013, 15:25

Kapetan je napisao/la:
Da nisi pomijesao sta, nijedan od ovih fudbalera koje si nabrojao nije iz Tojsica, mozda si mislio na Bosnu Kalesiju??? :D :D :D Nedavno je momak od 16 godina iz kalesije potpisao za Dortmund i smatraju velikim talentom i novim Pjanicem po stilu igre. :)
Mislio sam na taj kraj.A ako ćemo iskreno Tojšić uvijek bolje kotira od Bosne iz Kalesije ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2013, 15:30

Šteta za Mirzu Hasanovića iz Borca Šamac što potpisa za Radnik Bijeljinu.Onakav talenat nam ode ispred nosa.Proglašen najboljim igračom RS.Isto kao i za Jaranovića najbolji igrač Prve lige.Mogli smo bar jednog imati jer se radi o kvalitetnim igračima.Ako su najbolji bili u Prvim ligama,mogli smo ih imati prosječne u našoj ligi jer i onako u sredi nismo nesto.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 jul 2013, 16:13

[/quote]
Mislio sam na taj kraj.A ako ćemo iskreno Tojšić uvijek bolje kotira od Bosne iz Kalesije ;)[/quote]

Ma pusti tabelu, Tojsici nisu nikakav rasadnik talenata, nikad nisu imali igraca poput Pjanica, Hamzica, Husica, Mirze Mustafica.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2013, 16:56

vatreni je napisao/la:Šteta za Mirzu Hasanovića iz Borca Šamac što potpisa za Radnik Bijeljinu.Onakav talenat nam ode ispred nosa.Proglašen najboljim igračom RS.Isto kao i za Jaranovića najbolji igrač Prve lige.Mogli smo bar jednog imati jer se radi o kvalitetnim igračima.Ako su najbolji bili u Prvim ligama,mogli smo ih imati prosječne u našoj ligi jer i onako u sredi nismo nesto.
nemoj dzaba jesil gledao sada jaranovica,ako jesi sve ti je jasno,nije se vidio na terenu ni jedan potez vrijedan pomena.prva liga iu premijer liga se po kvalitetu ipak puna razlikuju.mi smo odradili odlican prelazni rok samo da se diatta i ordagic nisu povrijedili.

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 20 jul 2013, 20:05

znal neko rezultat neka napise,kakva je igra bila nasi???
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 jul 2013, 20:07

elf1 je napisao/la:znal neko rezultat neka napise,kakva je igra bila nasi???
3-1 zvijezda pobijedila , igra spora ,mlitava, bez imalo smisla,malo ozbiljnija ekipa ce nas razbit veoma lako , a zeljo ce nam utrpati najmanje 3 komada

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 20 jul 2013, 20:10

mmmirza je napisao/la:
elf1 je napisao/la:znal neko rezultat neka napise,kakva je igra bila nasi???
3-1 zvijezda pobijedila , igra spora ,mlitava, bez imalo smisla,malo ozbiljnija ekipa ce nas razbit veoma lako , a zeljo ce nam utrpati najmanje 3 komada
ovim amaterima zvijezda je trebala bar 5 komada utrpat...izgleda da nam je borba za opstanak opet
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

redwhite

Post Postao/la redwhite » 20 jul 2013, 21:24

I kako rece strucnjak,samo jedan u nizu na ovom forumu, da ne treba igrati generalku sa premijerligaskom ekipom (koja za 7 dana kao i mi pocinje prvenstvo) da nam ne bi koga povrijedila, nego sa nizerazrednom ekipom(kojoj takmicenje u 3 ligi pocinje za mjesec dana) jer ce nas oni stedit. Recimo Tojsici danas,njima je bas bitno da ne ulaze jako u duele da im se neki igrac ne povrijedi,dok nokog iz PL boli tuki ako im se neko povrijedi :lol: :lol: :lol:
Grohotom se smijem. Eto generalke,sa odlicnom ekipom Tojsica,da je nama nakvih boraca na terenu, i povrijedi se golman, a umalo i onaj Nikolic koji jedino zna igrat fudbal
Nedajte se sputati,samo pisite po forumu sta vam padne napamet, znam bruku svijeta kojoj ste pravo zabavni i koja do suza dovedete. :lol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 jul 2013, 21:36

redwhite je napisao/la:I kako rece strucnjak,samo jedan u nizu na ovom forumu, da ne treba igrati generalku sa premijerligaskom ekipom (koja za 7 dana kao i mi pocinje prvenstvo) da nam ne bi koga povrijedila, nego sa nizerazrednom ekipom(kojoj takmicenje u 3 ligi pocinje za mjesec dana) jer ce nas oni stedit. Recimo Tojsici danas,njima je bas bitno da ne ulaze jako u duele da im se neki igrac ne povrijedi,dok nokog iz PL boli tuki ako im se neko povrijedi :lol: :lol: :lol:
Grohotom se smijem. Eto generalke,sa odlicnom ekipom Tojsica,da je nama nakvih boraca na terenu, i povrijedi se golman, a umalo i onaj Nikolic koji jedino zna igrat fudbal
Nedajte se sputati,samo pisite po forumu sta vam padne napamet, znam bruku svijeta kojoj ste pravo zabavni i koja do suza dovedete. :lol:
nije se mirkovic povrijedio,dobio jedan udarac u desni misic,nista strasno bit ce on spreman za zelju,a danasnju igru necu da komentarisem samo cu reci igra je bila ravna protivniku.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2013, 22:31

Odbrana nam je nesigurna,spora.Prije svega mislim na Crnogorca koji je i najmanje dvije situacije totalno ispao smijesan.Vjerujem da će na klupu u najmanju ruku nakon danasnje utakmice.Mladi Bijelić ali i Bogdanović bolje stoje od njega.Golman je ista priča,al eto valjda nasi vide kako brane golmani Tojsića,Lukavca....valjda mogu napraviti poređenje s tim golmanima i doći do zaključka na kojem je nivou Mirković.Nikolić je adekvatna,ako i ne bolja alternativa Ordagića i biće ključan igrač.Adam se totalno izgubio i očigledno se vidi da on nije kalibar igrača koji bi trebao imati organizacijsku zadaću napada.Ostalo ne bi komentarisao.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 20 jul 2013, 23:18

aj ne serite danas momci nisu odigrali ni sa 50% snage to ce te eto vidjet ;) sta rece neko mi jedini igramo sa nizerazrednom ekipom, a skim bgt ovo danas Velez i Vitez odigrase eto i Čelik igra sa Cibalijom, a ona je kako znam ispala u 2. ligu Hrvatske. Nama ni dragi Bog ne moze ugodit te nam nevalja trener, te nevalja uprava, te opet igrači da vas pitam valjal vama ko?

redwhite

Post Postao/la redwhite » 21 jul 2013, 00:06

Valjas ti.Ovi ostali pobrojani nevaljaju,al ti si uredan lik.
U pravu si recimo Celik igra sa Cibalijom,mislim realno 'ta ce Cibalia,prdina bara.
Daj jos neko poredjenje,molim te, produzi mi zivot

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.