NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 18:39

Mislim da s Stipo nije na vrijeme izvukao i da je bio regularan gol, koliko sam vidio sa tribine. Iako nisam sto posto siguran
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 mar 2017, 19:16

skripar96 je napisao/la:Ovo je bilo uzasno.Ajde napadacki dio se jos nekako mogao pretrpjeti,mada smo i tu bili bez ideje i sa milion bezveznih ubacaja,ali ljudi moji pa nasa obrana nije ni za 1.lige FBiH,Bralic ajde moze proci,ali sta Joja radi u prvoj postavi,to ni onom glupanu Sablicu nije jasno.Covjek jednostavno nema nista u glavi,kod drugog gola on se potpuno pogubio,ne zna ko je nas a ko njihov,izmjesao ga Obradovic ko kolac,Tona kiksa vec 3-4 put ove sezone,on nas je zaduzio ali ne moze ni ovako vise.Za divno cudo Sesar borben,al samo do 50.minute,posle ne moze potrcati,sta ti je pink....

Sent from my Picasso using Tapatalk
Kakve veze ima Barišić kod drugog gola? Nemojte bezveze pljuvati, Joja je dobro odigrao da je Pandža bio par onih probacivanja ne bi ni stigao jer je Joja brži i to je sa Bralićem stizao. Nama je najveći problem što sami sebi dajemo golove ljudi. Pa pogledajte golove :facepalm:

Vitez - Soldo ne kupi loptu u 5m
Mladost DK - Soldo ispusta loptu i daje domaćinu da daju gol i vrate se u utakmicu
Radnik - Soldo u prazno opet, Bralić kod drugog gola umjesto da smirimo ofsajd bio on daje njima loptu i primamo gol
Radnik gore onaj penal u '93
Sarajevo ovdje sa igračem više nula, kod njihovog gola Pandža promašuje kao zadnji loptu
Sloboda u gostima penal onaj nekakav bezveze
Krupa umjesto našeg penala slažu nam kontru od gola do gola
Metalleghe Jure gubi loptu i dobivamo gol, do kraja igramo NIŠTA

Birkirkaru neću ni spominjat...

NAMA GUARDIOLA POMOĆ NE MOŽE JER SAMI SEBE DOBIVAMO, SAMI SEBI GOLOVE DAJEMO!!!

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 04 mar 2017, 19:30

brig je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Ovo je bilo uzasno.Ajde napadacki dio se jos nekako mogao pretrpjeti,mada smo i tu bili bez ideje i sa milion bezveznih ubacaja,ali ljudi moji pa nasa obrana nije ni za 1.lige FBiH,Bralic ajde moze proci,ali sta Joja radi u prvoj postavi,to ni onom glupanu Sablicu nije jasno.Covjek jednostavno nema nista u glavi,kod drugog gola on se potpuno pogubio,ne zna ko je nas a ko njihov,izmjesao ga Obradovic ko kolac,Tona kiksa vec 3-4 put ove sezone,on nas je zaduzio ali ne moze ni ovako vise.Za divno cudo Sesar borben,al samo do 50.minute,posle ne moze potrcati,sta ti je pink....

Kakve veze ima Barišić kod drugog gola? Nemojte bezveze pljuvati, Joja je dobro odigrao da je Pandža bio par onih probacivanja ne bi ni stigao jer je Joja brži i to je sa Bralićem stizao. Nama je najveći problem što sami sebi dajemo golove ljudi. Pa pogledajte golove :facepalm:

Vitez - Soldo ne kupi loptu u 5m
Mladost DK - Soldo ispusta loptu i daje domaćinu da daju gol i vrate se u utakmicu
Radnik - Soldo u prazno opet, Bralić kod drugog gola umjesto da smirimo ofsajd bio on daje njima loptu i primamo gol
Radnik gore onaj penal u '93
Sarajevo ovdje sa igračem više nula, kod njihovog gola Pandža promašuje kao zadnji loptu
Sloboda u gostima penal onaj nekakav bezveze
Krupa umjesto našeg penala slažu nam kontru od gola do gola
Metalleghe Jure gubi loptu i dobivamo gol, do kraja igramo NIŠTA

Birkirkaru neću ni spominjat...

NAMA GUARDIOLA POMOĆ NE MOŽE JER SAMI SEBE DOBIVAMO, SAMI SEBI GOLOVE DAJEMO!!!
Slazem se za sve osim za Joju,pa jesi li ti vidio reakciju nase obrane kad smo primili drugi gol,ne zna se ko koga pokriva,igraci nam pokusavaju nastimati ofsajd zamku,a netko(ne znam tko) ostaje 2 metra iza,slampavo do bola,to mi nikako jasno nije bilo za vrijeme prijelzanog,kako nijedan stoper nije doveden,Deak otisao u Jajce,Lastro U DK,a obojica bi nam sad sjela ko budali samar

EKONNP

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2017, 19:47

Široki na Grbavici.
Stevanović 10 puta prolaz i Barišića kao da ga nema. Kod gola mu gura loptu kroz noge, prolazi ga kao lokomotiva i zabijaju gol. Po vama je to nepažnja Barišića kojom je široki izgubio,a u realnosti nekvalitetna Barišića i jednom se u 90 minuta moralo dogoditi kako god okrenete. I tako sa ostalima. Ništa sreća, nesreća,samo nekvaliteta

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 04 mar 2017, 22:27

Shvacam ja ove lose igre NKŠB.Korizma je,svak se odrekne necega,a nase balerine odrekle se pobjeda.Ali problem je kod njih taj sto korizma traje cijelu sezonu,a ne 40 dana.
Igraj Široki ti si najbolji!

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 04 mar 2017, 23:07

Po meni isto Joja nije loš bio. Kod drugog gola brzamo sa izvođenjem prekida i dajemo im loptu, a prvi gol Soldin poklon. Najvise smo golova sami sebi dali u ovoj sezoni. Prosle sezone je Soldo spasavao, ali je u ovoj potrosio sve kredite. Na klupu i nek ocisti glavu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 04 mar 2017, 23:47

Ako cemo biti ludi optimisti,jos uvijek smo jedina ekipa bez poraza na domacem terenu [emoji1]

EKONNP

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 05 mar 2017, 14:10

Soldo, Marković,Pandža, Barišić,Marina,Lončar,Baraban, Wagner, Cabraja i Sivric.
Svima ugovor istječe za 3 mjeseca.
Po vama koga ostaviti a kome reći zbogom i nikad više.
Malo mi neobično zašto se tako dugo produžuje ugovori sa jednim Repićem i recimo Corlukom.
To mi nikako nije jasno.
Valjda imaju,bar se nadam i klauzule u ugovorima po kojima se može fleksibilnije otkazati ugovor.
Sljedeću momčad organizirati oko Zlomislic i Lončara ako uopće uspijemo sa Stjepanom produžiti,iako čisto sumnjam da će pristati.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 05 mar 2017, 14:24

Soldo – ovu sezonu kardinalno griješi, sve losiji i losiji
Pandza – zahvaliti se na ljeto, doviđenja
Brekalo – doviđenja
Bralic – meni dobar igrač, volio bi da ostane ovdje
Coric – neka ga
Markovic – neka ga
Ivankovic – pregazilo vrijeme, dovidjenja
Sesar – zna igrati 30 minuta, hvataju ga grčevi oko 50 min., nije posvecen nogometu, nesportski život, ne znam zasto se trpi ovoliko, dovidjenja
Zlomislic – nek prodje pripreme i biti ce ponajbolji igrac ekipe
Kozul – momak dobivao malo prilika, ali ono sto je igrao meni je bilo dorbo, nas momak i volio bi da ostane u ekipi
Marina – nije me se dojmio jucer, vidjet cemo kako ce se snaci, po meni trebao bi ostati ako nije skup
Cabraja – hmm, zna igrati ali sebičan, ne da loptu nikome.
Sivric – u Zrinjskom odigrao jednu dobru utakmicu, ništa više, ne znam da nam je pojačanje
Baraban – fajter, ratnik, borben, odlična osoba, treba ostati
Menalo – momak daj nabaci koju kilu, izgledas kao osnovnoskolac, ne prolaze takvi u modernom nogometu
Corluka – mislim da na poziciji zadnjeg veznog moze dati puno toga, na beku je beskoristan
Barisic – pregazilo vrijeme, zahvaliti se na ljeto
Wagner – njega necu komentirati, zna se sve
Repic – nije me se dojmio, noga
Bilobrk – staviti na gol umjesto Solde do kraja sezone, lik ima m.da, nije glumac
Krstanovic – borben dosta ali ne radi ono zbog cega je doveden, skup je i mislim da se na ljeto treba potraziti novo rjesenje za napad
Ova dvojica nisu treneri za nas, neka se uče negdje drugo.
Ovo je bilo brzinski napisano ali mislim da je dosta realno.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 05 mar 2017, 15:09

jozo121 je napisao/la:Soldo – ovu sezonu kardinalno griješi, sve losiji i losiji
Pandza – zahvaliti se na ljeto, doviđenja
Brekalo – doviđenja
Bralic – meni dobar igrač, volio bi da ostane ovdje
Coric – neka ga
Markovic – neka ga
Ivankovic – pregazilo vrijeme, dovidjenja
Sesar – zna igrati 30 minuta, hvataju ga grčevi oko 50 min., nije posvecen nogometu, nesportski život, ne znam zasto se trpi ovoliko, dovidjenja
Zlomislic – nek prodje pripreme i biti ce ponajbolji igrac ekipe
Kozul – momak dobivao malo prilika, ali ono sto je igrao meni je bilo dorbo, nas momak i volio bi da ostane u ekipi
Marina – nije me se dojmio jucer, vidjet cemo kako ce se snaci, po meni trebao bi ostati ako nije skup
Cabraja – hmm, zna igrati ali sebičan, ne da loptu nikome.
Sivric – u Zrinjskom odigrao jednu dobru utakmicu, ništa više, ne znam da nam je pojačanje
Baraban – fajter, ratnik, borben, odlična osoba, treba ostati
Menalo – momak daj nabaci koju kilu, izgledas kao osnovnoskolac, ne prolaze takvi u modernom nogometu
Corluka – mislim da na poziciji zadnjeg veznog moze dati puno toga, na beku je beskoristan
Barisic – pregazilo vrijeme, zahvaliti se na ljeto
Wagner – njega necu komentirati, zna se sve
Repic – nije me se dojmio, noga
Bilobrk – staviti na gol umjesto Solde do kraja sezone, lik ima m.da, nije glumac
Krstanovic – borben dosta ali ne radi ono zbog cega je doveden, skup je i mislim da se na ljeto treba potraziti novo rjesenje za napad
Ova dvojica nisu treneri za nas, neka se uče negdje drugo.
Ovo je bilo brzinski napisano ali mislim da je dosta realno.
Ovo nije nimalo realno budući da većina ima važeći ugovor sa klubom a nismo Hajduk da isplatio svima naknadu za raskidanje istog. Ono što je logično za ovo ljeto jest rješavanje ovih navodnih zimskih pojačanja jer to nisu plus Pandža i Barišić jer čisto sumnjam da će sa njima produžiti. Ja nebi produžio ni sa Wagnerom. Njega i Pandžu ili kao trenere ili neku funkciju u klubu. Dosta više. Wagner je klasa ali fizički nemoze slijediti mladje igrače ni 10 posto. Ima vrhunski potez, dobru tehniku, ali kada izgubi loptu stane i nemoze potrčati. Radijus kretanja los. Mislim da je ovo kraj za njega.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 05 mar 2017, 15:40

Pandzu na neku funkciju u klub? :D Imamo Šilića, dosta nam je bivsi igrača.... A svi vidimo kako radi svoj posao.
...

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 mar 2017, 15:57

Kako kisa fino pada,najbolje posadit smilje,isplatilo bi se.A igrace dovest kada bude vrijeme za to da ga okopavaju.
Igraj Široki ti si najbolji!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 05 mar 2017, 17:24

Golmana promjenit, Slavka ako je ikako moguce ostavit, nebi bilo lose da nakon 100 godina dovedemo i neko novo ime na beku a Dinu naprijed gurnut, Markovic mi isto nit je los nit dobar, kako je moguce da Loncaru vec sad istice ugovor, Sesara i Zlomu ako je moguce ostavit, dovest dva imena u napadu, spica i krilo...

Moje želje... I malo klupu naravno "refrešat"...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 05 mar 2017, 17:44

Najbolje u ligu za ostanak, pa tamo dat bodove Vitezu i Jajcu, a oni nama dogodine 6 bodova
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Android » 05 mar 2017, 18:13

KingJamesMVP je napisao/la:Najbolje u ligu za ostanak, pa tamo dat bodove Vitezu i Jajcu, a oni nama dogodine 6 bodova
Tako ce ti i biti

Sto se tice utakmice, nemam sta kazati, sve je receno, tuga i eto... Nek se sto prije zavrsi ova sezona, ovo je postalo mucno

Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 05 mar 2017, 18:55

Kakva 2 tjedna pred nama, ne očekujem puno. Ali ko zna, sve je moguće
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 05 mar 2017, 19:21

Sta mislite u koliko ce sati bit uzvrat kup utakmice,imali sanse da bude 18.00h i poslje?

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 05 mar 2017, 19:34

GradKamena1 je napisao/la:Sta mislite u koliko ce sati bit uzvrat kup utakmice,imali sanse da bude 18.00h i poslje?
Teško, iako bi valjalo da su obe bar u 18:00.
...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 mar 2017, 19:38

Gol u mostaru, 3 boda u SA!
NK Široki Brijeg

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 05 mar 2017, 19:46

Orjuna je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Sta mislite u koliko ce sati bit uzvrat kup utakmice,imali sanse da bude 18.00h i poslje?
Teško, iako bi valjalo da su obe bar u 18:00.
Poso **** pravo ,valjalo bi da bude u 18.00 dalo bi se nesto iskombinirat,ova prva je u 16.00h vec se zna,nadam se da ce druga bit u ovom nocnom terminu !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.