Klupa: Bonmann, Sokratis, Güll, Bender, Jojic, Kirch, Aubameyang, Ji, Knystock.
Moglo bi ovo biti gutavo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

edobvb je napisao/la:Eno gledam na transfermarcet da smo zainteresirani za Jorge Benitez iz Paragvaja...napadac 21.god
Ginteru dres stoji fenomenalno...FC Rapperswil-Jona 0:10 Borussia Dortmund | Endstand//FT
0:1 Aubameyang (2.)
0:2 Aubameyang (13.)
0:3 Ji (16.)
0:4 Mkhitaryan (26.)
0:5 Ji (35.)
0:6 Ramos (39.)
0:7 Maruoka (52.)
0:8 Immobile (56.)
0:9 Hofmann (74., FE)
0:10 Immobile (90.)
Reus: "Ich bin echt glücklich, für den BVB zu spielen"
Dvije lagane pobjede...adnan24 je napisao/la:Sutra protiv Slaska na Eurosportu a u nedelju protiv Liverpula na arenasport 4.
mnogi su izjavljivali da su sretni pa na kraju odu..sacekajmo 2015godinuSemir bvb je napisao/la:Ova Rummenige makar 2 puta sedmično komentariše BVB i nešto baljezga.Uvijek je tako bilo kad su nas se pribojavali...
![]()
Nadam se da je istina da je Reusova klauzula 25 mil., jer ubijeđen sam da ćemo je onda 100 % otkupit'.![]()
Ako igrač koji vrijedi 50 mil. ode za 50 % svoje vrijednosti onda svi u klubu trebaju izvršiti kolektivno samoubistvo.Međutim, 25 je samo glasina, dok je 35 ono što su prenijeli svi mediji. Ja vjerujem da Reus ostaje bez obzira na klauzulu, posebno nakon njegovog intervjua za kicker.
![]()
Danas od 17h uživo prijenos na Eurosportu protiv Slaska Wroclaw...
Ovo je razlika između Reusa i ostalih...edo07 je napisao/la: mnogi su izjavljivali da su sretni pa na kraju odu..sacekajmo 2015godinu![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi valjda očekiv'o od zatvoraša i švercera da imaju malo karaktera.adnan24 je napisao/la: I Watzkeu dosadila bagra iz Minhena...nevjerovatno koliko je taj klub izgubio i ono malo respekta koje sam imao prema njima kad je u pitanju njihov "vodeci" dio...Rummenige,Sammer,Hoenes![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Watzk ... s-Muenchen" onclick="window.open(this.href);return false;
Rummenigge i Hoennes su gospoda za tog vaseg amatera...Watzke kmeci jer nije u njihovom rangu i sto je nemocanSemir bvb je napisao/la:Ovo je razlika između Reusa i ostalih...edo07 je napisao/la: mnogi su izjavljivali da su sretni pa na kraju odu..sacekajmo 2015godinu![]()
![]()
![]()
Nisi valjda očekiv'o od zatvoraša i švercera da imaju malo karaktera.adnan24 je napisao/la: I Watzkeu dosadila bagra iz Minhena...nevjerovatno koliko je taj klub izgubio i ono malo respekta koje sam imao prema njima kad je u pitanju njihov "vodeci" dio...Rummenige,Sammer,Hoenes![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Watzk ... s-Muenchen" onclick="window.open(this.href);return false;Bagra je to neviđena
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.