FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos da je kakvo krilo zakaciti na foru 
Šoping Italija pa na party do Barija 

- feniksptica
- Kontakt:
Ovo su ozbiljna pojačanja. Vezni red, beton.
koji sinisa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mihajlovic, rahmet mu dusi
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zbog takvih morona ko što si ti i jesmo prosječan klub koji slavi potpise igrača,a ne trofeje.
I nisam blizi Grbavice nego sam na Grbavici , gledao utakmicu za razliku od debila poput tebe koji na forumu glumi cirkusanta

Jel ti bilo lijepo? U svom, na svom.
And again, ispodprosjecan ste klub, ali ste kao navijaci dosta optimisticni i vjerujete u filozofiju, radije nego u egzaktne nauke, zato i nema trofeja evo u dobar cas 13 godina.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 20:59Zbog takvih morona ko što si ti i jesmo prosječan klub koji slavi potpise igrača,a ne trofeje.
I nisam blizi Grbavice nego sam na Grbavici , gledao utakmicu za razliku od debila poput tebe koji na forumu glumi cirkusanta![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Eto vam pojačanja kad ste više oprali na ruke. Da li vam je ovo dovoljno ili nije po vašim apetitima?
Pa znam gdje si bio, kaze ti mama ,slobodno dodjite otisao je na Grbavicu...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 20:59Zbog takvih morona ko što si ti i jesmo prosječan klub koji slavi potpise igrača,a ne trofeje.
I nisam blizi Grbavice nego sam na Grbavici , gledao utakmicu za razliku od debila poput tebe koji na forumu glumi cirkusanta![]()
Bilo nas je pohajle...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E bjedniče sve ti **** ono jadno.Vanja8 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:08Pa znam gdje si bio, kaze ti mama ,slobodno dodjite otisao je na Grbavicu...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑06 sep 2024, 20:59Zbog takvih morona ko što si ti i jesmo prosječan klub koji slavi potpise igrača,a ne trofeje.
Bilo nas je pohajle...
Auh

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Hajdeee, Haksss, JavierBosnia, Konzerva, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, Posejdon, Sinfoc1986, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 76 gostiju.