FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2016, 23:37

sasistika je napisao/la:Svi se dolmite,od igrača do uprave jedni preko drugi,a mi obični navijači,kokuzi,smrzavamo se na tribinama ,plaćamo i parama i živcima na kraju i krvlju.Mater vam **** jadnu yebali vam vraćeni dugovi sve!!!
Ješić mora već sutra da ide skupa sa svojim igračima,pogotovo Brazilcima,ako zna šta je dobro i zdravo za njega..A koliko u parama će nas to koštati Dino talđija zna najbolje.Ješić je samo jedna budala koju je Dino našao i sa kojom se može lako taliti!!! Valja gradom hodati :!: :!: :!:
Čestit praznik Slobodi jer ovo nisu nikad doživjeli a vjerovatno više ni neće..
Doček je odlika mali timova i to kad prevaziđu i iznenade sami sebe pa dočekuju,"mrskog Želje" Zebu herojćića(po rastu) i to su foleri svoje vrste.
**** i ovog tkz.novinara Škorića jada provokatorskog..
Fakat su Fukare smijesni navijaci.
Tolika frka,borba na dva fronta,i na Kosevu ih dodje 30-40.Pa jebote vise je bilo navijaca Mladost Doboj na Grbavici.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2016, 23:38

Bolanos je napisao/la:Upravu po mom skromnom misljenju ne treba dirati. Omogucila nam je sve ono sto ranije uprave nisu; trofeje, sponzore - novac, uslove za rad, prvi objekat koji je pod nasim vlasnistvom, izmirila dugove. Morali su nekad zabrljati, a ko nije? Neka svako krene prvo od sebe. Nakon dvije uspjesne sezone dosla je ova kriticna, jednostavno morala je. Dodje i Realu, Barci, Chelsea-u pa su ih i dalje isti ljudi vodili i vode. Potpisao bih dok postojimo da dvije sezone nesto osvajamo pa jednu "pauziramo". Igracki kadar se previse rotirao, svako je imao uticaj u tome, u velikoj mjeri i navijaci. Otisao je onaj jaki tim kompletan i mnogi su se radovali a evo sad citiraju Puzigacu i kontaju da mozda nije sve bilo onako kako se predstavlja.
Sto se tice Jesica, svako dobro ali mislim da ne moze ovo popraviti. Prvo jer je otjerao igrace koji su mu mogli pomoci da ovo prevazidje i skratio roster. Drugo, nazalost ne djeluje nikako kao neko ko cita igru, ko moze nekom sugestijom "zakrpiti" ili "podmazati" nesto sto skripi na terenu. Trece, izgubio je kredibilitet, docekaj je kao spasitelj a (moguce) odlazi kao davljenik koji nema za sta da se uhvati.
Ukoliko se desi scenario da mu se uruci otkaz, treba dobro razmisliti o nekom domacem strucnjaku. Neki od njih su slobodni, u prvom redu Vlado Jagodic.

Svako dobro i budite jaki, prebrodili smo i teze situacije.
Nikad nisam bio utučenije ali mi je ljudi i drago u jednu ruku da me neko ne razumi pogrešno.Onoj seljačini Husiću smo pokazali kako se dočekuje gost aplauzom su ispračeni igrači Slobode akako smo mi ispračeni radi jednog gola samo.Ima li se sad jado na šta požaliti na suđenje itd lićno mislim da je dobio ovu bitku baš sa tim podizanjem tenzija mada je Sloboda kvalitetnije djelovala i svaka im čast za to.Puno se diglo prašine oko Sarajeva i Novine -forumi svi su lajali na nas pa i naši navijači su pali pod uticaj tih poptužbi od šofera ali cilj ne bira sredstva i on je uspjeo da nas sve nasmari i ostvari svoj cilj što se tiće igre izvan terena.Pritisak na Valjića i sudije,optužbe na upravu Sarajeva i mnogo tih stvari ja mislim da još neki klubovi učestvuju u tome a ima se velika pomoć medija ali dobro ne bih da umanjujem zasluženu pobjedu Slobode nikad nas niko ovako nije nadigrao.Upravu ne dirajte šta vam je ne idite niz dlaku dušmanima jedva čekaju da otjeramo Dinu Edisa a da onda i amiđa digne ruke e onda bi moglo da počne opće slavlje pojedinih klubova i dušmana a nije ih mali broj.
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 15 mar 2016, 23:39

Večeras smo pobijedili po posjeti i aplauzu. :kafa: :thumbup: :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 15 mar 2016, 23:39

molotovljev je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pa 70% navijaca zeli odlazak uprave
:stop: Sjever želi odlazak Uprave. Tražili su podršku Istoka, nisu je dobili. Tako isto i Zapada. Bilo je tu pojedinaca ali
ništa značajno.
Nije tačno, ako cemo iskreno, vecina zapada je skandirala odlazak, ili ja nisam dobro vidio i cuo?! Inace prilicno mirni zapad!
Nazalost poslije toliko protracenih para na kojekakve trenere, igrace, sportske radnike, a pri tome svemu nazadujes, dodjes do jednostavnog odgovora da ovako više ne ide. Mora neko odgovarati za milion promašaja u zadnje 2 godine!
Ako neko misli da niko ne treba odgovarati što su tolike pare bacene na najgoreg trenera u povjesti Sarajeva i na uhljebljene igrace, koje ces na kraju morati isplatiti, ja ne znam stvarno onda ko tu zeli dobro, ko loše...
Pa majke mi ja mislim da je ovaj Ješić u hiljadu i jednom talu. Pocevši od dovodjenja igrača koji ce na kraju dobiti raskid, pa se fino rastaliti s celavim.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 15 mar 2016, 23:44

Ne pisem cesto, vise volim da citam sta drugi pisu al moram nesto sad napisati.
Iako sam razocaran "igrom", opet ne mogu da se otmem jednom osjecaju koji me obuzima, a to je neka toplina oko srca i opustanje kada vidim NAS grb koji nam je urezan u srcima, nasu "boju" s kojom se rodimo i koja nam protice kroz tijelo, a sa kojom cemo umrijeti.
Svi znamo da je Pitarluk teska bolest, al je nasa i moramo se nositi sa njom.
pPije nekoliko stranica je neko od forumasa napisao jedan dobar tekst. I u njemu ima jedna odlicna poruka a to je:

DA MI, NE TREBA DA IDEMO NA UTAKMICE ZBOG UPRAVA, IGRACA, TRENERA, VEC ZBOG SAMOG KLUBA IMENA KOJE ON NOSI.
ZATO OPET ZBIJMO REDOVE I PODRZIMO NAS KLUB.

[youtube][/youtube]

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 mar 2016, 23:46

Jes' mi drago što smo izgubili, djecem' ovo fakat iskreno kažem. Pa pogledaj ti samo šta smo omogućili Tuzlacima, hej' slave ovu pobjjedu ko da su osvojili. Al' valjda tako treba kad pobijediš Sarajevo. :hmmmmm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 15 mar 2016, 23:48

Sutra ce jesa vjerovatno dobiti otkaz, po meni ovaj covjek bi nam najbolje lego

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=574CAE2F
orde del male

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 mar 2016, 23:50

joker90 je napisao/la:Veliki minus sjeveru za tucu i trans podrske onom levatu..
Na onom klipu se ne vidi bas neka tuca vise neko nagurivanje?Parola je ocekivana,mada je upitno dal je opravdana.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2016, 23:52

Kaže čovjek Brazilci prvi put vidjeli snijegu,meni djeluje da su oni prvi put loptu vidjeli.

Znali su Husrefa zamjeniti koji je bio drugi na tabeli,sa debelo lošijim sastavom,sa dva boda zaostatka za prvim pravdajuci se glupim razlozima.Sram vas bilo.Možete VI stvoriti 500 miliona eura plusa,ali ste i od ekipe stvorili goli k.urac a ovo je prije svega Fudbalski klub a ne Banka.i ovdje se gleda zeleni teren pa sve ostalo.Ne mjesajte se u nešto što neznate
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 mar 2016, 23:52

trunks1946 je napisao/la:Sutra ce jesa vjerovatno dobiti otkaz, po meni ovaj covjek bi nam najbolje lego

ni u **** ludilu bolje cala

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2016, 23:53

trunks1946 je napisao/la:Sutra ce jesa vjerovatno dobiti otkaz, po meni ovaj covjek bi nam najbolje lego

Uozbilji se trunks!
Bahati, bahati Željkan!
1946

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 mar 2016, 23:54

DrustveniParazit je napisao/la:Jes' mi drago što smo izgubili, djecem' ovo fakat iskreno kažem. Pa pogledaj ti samo šta smo omogućili Tuzlacima, hej' slave ovu pobjjedu ko da su osvojili. Al' valjda tako treba kad pobijediš Sarajevo. :hmmmmm:
Nemoj ziv bio ponizavati ekipu koja nas je bukvalno rasturila na terenu. Sta smo im omogucili? Ljudi su nas na najbolji moguci nacim rasturili i pokazali da nismo ono sto smo mislili da jesmo. Pa oni subza nas **** Barcelona, mi nemamo uigrane akcije. Imaju svako pravo na slavlje, sto zbog prolaza u Kupu sto zbog bodovne prednosti u Ligi.

Nevezano za tebe, eto Samir nije igrao pa nas ljudi kvalitetno nabise. Daj Boze da je Samir jedini problem, ali problema je mnogo vise. Emerson je 0 od igraca i Samir je za njega izmislio fudbal, ali bolje pljuvati naseg momka nego Brazilca, jer jbg. to je Brazilac. Smijesno je ovo sve. I kad ti budu svi ledja okrenuli...

Over and out.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 mar 2016, 23:55

U ovakvim trenucima, ova je neizbjezna :guz:

[youtube][/youtube]
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 mar 2016, 23:56

Da je Samir igr'o onako friško sa nargile izgubili bi 6-0.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2016, 23:56

Hajde ne kenjaj i Boga ti šta lupaš
Sarajevo ljubavi moja!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 mar 2016, 23:57

adriano_leite je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Jes' mi drago što smo izgubili, djecem' ovo fakat iskreno kažem. Pa pogledaj ti samo šta smo omogućili Tuzlacima, hej' slave ovu pobjjedu ko da su osvojili. Al' valjda tako treba kad pobijediš Sarajevo. :hmmmmm:
Nemoj ziv bio ponizavati ekipu koja nas je bukvalno rasturila na terenu. Sta smo im omogucili? Ljudi su nas na najbolji moguci nacim rasturili i pokazali da nismo ono sto smo mislili da jesmo. Pa oni subza nas **** Barcelona, mi nemamo uigrane akcije. Imaju svako pravo na slavlje, sto zbog prolaza u Kupu sto zbog bodovne prednosti u Ligi.

Nevezano za tebe, eto Samir nije igrao pa nas ljudi kvalitetno nabise. Daj Boze da je Samir jedini problem, ali problema je mnogo vise. Emerson je 0 od igraca i Samir je za njega izmislio fudbal, ali bolje pljuvati naseg momka nego Brazilca, jer jbg. to je Brazilac. Smijesno je ovo sve. I kad ti budu svi ledja okrenuli...

Over and out.
A čime sam to ponizio ekipu koja nas je razbila?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 mar 2016, 23:59

Sušića za trenera .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2016, 00:00

RollMan je napisao/la:Da je Samir igr'o onako friško sa nargile izgubili bi 6-0.
Samir nakon 5 popusenih nargila ima vise snage i brzi je od valjka Emersona. Pitanje je da li bi Emerson mogao stici puza. Radijus kretanja na terenu - sestar, defanziva - ne postoji, duga lopta - u prazan prostor gdje nema nikog, dribling - brzina puza, snaga - katastrofa, dakle igraca manje smo imali na terenu a nas vrli sef ne pomislja da ga izvadi iz igre, nego vadi Harbu i Dzemu. Katastrofa...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 mar 2016, 00:00

Miodrag Jesic je pred spavanje odlucio sutra ujutro dati ostavku, hocel se sta promjeniti do jutra to samo on zna..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 16 mar 2016, 00:01

Hurtic i juniori do kraja,da bar znamo ko ce nam hebavati zivce!!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Hajdeee, johntravolta123, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, Proximic, rimljanin90, ronaldo99, Rule_hz, Vaya i 70 gostiju.