FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svrbi me nos, dolazi nam...?
-
- Kontakt:
Ma frajer svakom treneru ispuni zelje,greske su normalne al vecina igraca sto dovodi su top za nase standarde,sad druga je stvar sto smo u ovakvoj drzavi,pitao bi te da Bojac ulaze kao sto sad rade a da je neki drugi klub na njihovom mjestu,digli bi ruke za dva dana.
Zavrsit noc sa Santosom ne bi bilo lose.
-
- Kontakt:
Steta sto ova dva pojacanja nismo mogli otkupiti,prekvalitetna imena,dokazana za nasu ligu.
Klub je uradio dobre stvari.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ismiru Mirvicu, jedinoj pravoj legendi FK Sarajeva podici spomenik ispred stadiona uz Haseta. Kraj
Za Lulica ima opcija otkupamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:55Steta sto ova dva pojacanja nismo mogli otkupiti,prekvalitetna imena,dokazana za nasu ligu.
Ako igra bude dobra i imaš osnovu za iskorak u Europskim takmičenjima lako će ih biti otkupiti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:55Steta sto ova dva pojacanja nismo mogli otkupiti,prekvalitetna imena,dokazana za nasu ligu.
Do kraja sezone ćemo saznati da li su pojačanja.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja realno ne znam sto ce nam Santos. Ako je to uopste realna opcija da bi mogao doci.
- FKS -
Jos tacno sat vremena do kraja prelaznog roka. Pratim ko da je nova godina jbt 
Frajer igrao u Frogninone kad je bio najjaci
-
- Kontakt:
Ma svakako su pojacanja,sumnjam da smo mogli bolje dovest,sad je do njih kako ce se pokazat. Ono sto me brine ako odigraju dobro kod nas idu odma bolje ponude za njih.AVNOJ je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:57Ako igra bude dobra i imaš osnovu za iskorak u Europskim takmičenjima lako će ih biti otkupiti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:55Steta sto ova dva pojacanja nismo mogli otkupiti,prekvalitetna imena,dokazana za nasu ligu.
Do kraja sezone ćemo saznati da li su pojačanja.
- f0rest1946
- Kontakt:
F5 F5
#tb kad je klub objavio dolazak Oremuša poslije ponoći
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sreca pa je vikend inace bi ih iznabado svee aaaa
To je to ekipa.
Mirno spavajte, pojacanja nece biti !
Mirno spavajte, pojacanja nece biti !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koju poziciju igraju ova dvoica
Mirvic konama dao milion maraka.. Mirvicu zekjat se striktno daje u bejtulmal tacnije islamskoj zajednici
Daje dovest golmana da onu zutu ublehu negledamo vise. Zanjega je Alaim lav jasin i ivo viktor
Imal ko da proseta do titove ulice da vidi goril svjetlo jos na 38b da mogu ici spavat
Mirvic konama dao milion maraka.. Mirvicu zekjat se striktno daje u bejtulmal tacnije islamskoj zajednici
Daje dovest golmana da onu zutu ublehu negledamo vise. Zanjega je Alaim lav jasin i ivo viktor
Imal ko da proseta do titove ulice da vidi goril svjetlo jos na 38b da mogu ici spavat
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 06 sep 2024, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Daj nam jos Ivu, Ivo bi bio najveci kapitalac od svih.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, bvsic, crnehorde, Hajdeee, HordasFks, kanarinac, laki23, Lavcina, MokraKifla, mosarajvosa83, plisek, Rajvosa4ever, riki46, senad82, Vanja8 i 119 gostiju.