Da, ali ne napaceni balkanski...stomaklija je napisao/la:Jbt, pa pratis li ti fudbal??Huska je napisao/la:De koji vam ja racku ljudi, pa tko je taj, sta igra...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Talenat je nesporan,samo mu treba prilagodba i malo srece,drago mi je sto klub dovodi mlade igrace,osim Rocchija,ali sve u svemu momku treba dati sanse,valjda nece pasti pod pritisak na San Siru,ne treba odma ocekivati da igra ko CR,al ostaje da vidimo

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Huska kao sto Trito rece malac ima potencijal da bude jedan od najboljih,ali nasa iskustva sa mladim igracima nam ne daju za pravo da budemo optimisti.
Kad se stvari posloze Balotelli 20 miliona,Kovacic 15 miliona,ja vidim veliku razliku a nije u pitanju 5 miliona.
Sanjine s obzirom koliko je placen u ovoj krizi svi ce ocekivat da je CR i tu i jest najveci problem.

Kad se stvari posloze Balotelli 20 miliona,Kovacic 15 miliona,ja vidim veliku razliku a nije u pitanju 5 miliona.
Sanjine s obzirom koliko je placen u ovoj krizi svi ce ocekivat da je CR i tu i jest najveci problem.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
						Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
http://gnkdinamo.hr/dinamo-i-inter-mila ... tml#anchor" onclick="window.open(this.href);return false;

samo mi recite kako je otisao Balotelli u City? 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Udarite me necim dobro, mislim da sanjam. Stvarno se nadam da je ovo samo los i tezak san.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
						There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne mogu da vjerujem da smo doveli Kovacica. Wow ! Da pohvalim ove konje,da ne bude da ih samo pljujem. Svaka cast  

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
aaaaaaaaaaaa u šoku sam... dali ja ovo sanjam ???
MATEO KOVAČIĆ

MATEO KOVAČIĆ
#SuningOUT
Dobar je mali kovačić, trebao je mali igrat za bih jer su mu starci iz kotor varoša al eto jbg ode kod hrvata  

da su doveli alena halilovića svršavao biPuma je napisao/la:Udarite me necim dobro, mislim da sanjam. Stvarno se nadam da je ovo samo los i tezak san.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Pa bolje da su doveli Zolotica,Stevanovica,Kvesica,Bilbiju,Viscu, i cijelu nasu mladu reprezentaciju u paketu za 15 mil.vise bi se isplatilo nego ovog sto zna da dodaje lopte!!!! 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:
![]()
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
http://gnkdinamo.hr/dinamo-i-inter-mila ... tml#anchor" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je sluzbeno

Stvarno nemogu vjerovat da nasi imaju muda za ovo. Nisam se nada ni u snu da ce ovo napravit.
E sad amo ozbiljno

Meni osobno je ovo vjerojatno najdrazi Interov transfer u pov. ali ja ne mogu biti objektivan, jednostavno obozavam ovog momka, strasan potencijal ali ono bas strasan. Momak se ne boji uzet loptu i pokazat sta zna, osim toga ima gotovo savrsenu zadnju loptu, upravo ono sta nama fali, e sad, 15 mil za nekog od 18 godina je puno ako se mene pita,pogotovo za nekoga tko dolazi iz HNL-a, velik ce pritisak biti na malca, ali sam siguran da on to moze izdrzat. Kad bi ga mora usporedit sa nekim ja bi reka da je neka mjesavina između Modrica i Bobana, ja cu ici tako daleko da cu reci da ce u najmanju ruku ponovit Bobanovu karijeru (a svi znamo sta je Boban znacio Milanu). Kova sretno, ja vjerujem u tebe i znam da si genijalac . Pazza Inter doslovno

Izgleda da je sluzbeno
Stvarno nemogu vjerovat da nasi imaju muda za ovo. Nisam se nada ni u snu da ce ovo napravit.
E sad amo ozbiljno
Meni osobno je ovo vjerojatno najdrazi Interov transfer u pov. ali ja ne mogu biti objektivan, jednostavno obozavam ovog momka, strasan potencijal ali ono bas strasan. Momak se ne boji uzet loptu i pokazat sta zna, osim toga ima gotovo savrsenu zadnju loptu, upravo ono sta nama fali, e sad, 15 mil za nekog od 18 godina je puno ako se mene pita,pogotovo za nekoga tko dolazi iz HNL-a, velik ce pritisak biti na malca, ali sam siguran da on to moze izdrzat. Kad bi ga mora usporedit sa nekim ja bi reka da je neka mjesavina između Modrica i Bobana, ja cu ici tako daleko da cu reci da ce u najmanju ruku ponovit Bobanovu karijeru (a svi znamo sta je Boban znacio Milanu). Kova sretno, ja vjerujem u tebe i znam da si genijalac . Pazza Inter doslovno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
						Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Uffff sto mi je ovo drago. Jos nas momak,balkanac. Ma odlicno. jest puno 11 al Boze moj,kvalitet se mora platit. Mater im jbem uvijek me na kraju prelaznih rokova oraspoloze  

Idiot Moratti izjavi kako je mač sa dvije ostrice što je milan doveo balotelia?? A sta on radii, samo će momku uništiti karijeru!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Tritolone je napisao/la:http://gnkdinamo.hr/dinamo-i-inter-mila ... tml#anchor
Izgleda da je sluzbeno![]()
E sad amo ozbiljno![]()
Trito gdje su te pohvale za Brancu
Kad s*ebe tad mu krpite sve a vidi sad...uvijek mi je Branca ulijevao nadu
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Unforgotten
 - Kontakt:

Nisam se javljao ovdje više od godinu, sumnjam da me iko i pamti xD ali sam moglo bi se reć pratio ovo koliko sam mogo. Bilo mi brate mrsko pisati ali kako sam ovo vidio morao sam.
Mislim da je transfer odličan, iako je riskantan, prodali smo Coutinha, morala se naći zamjena i drago mi je da je to Kovačić. Jest da sad bezveze lupam ali ako bude i u pola dobar ko što je kod mene na Menađeru
  bio imaćemo jednog od najboljih vezista svijeta, tritolone je to najbolje objasnio.
Malom nek je sretno, da se što bolje snađe u velegradu kakav je Milan i da se proslavi u crno-plavom dresu.
Pazza Inter

Mislim da je transfer odličan, iako je riskantan, prodali smo Coutinha, morala se naći zamjena i drago mi je da je to Kovačić. Jest da sad bezveze lupam ali ako bude i u pola dobar ko što je kod mene na Menađeru
Malom nek je sretno, da se što bolje snađe u velegradu kakav je Milan i da se proslavi u crno-plavom dresu.
Pazza Inter
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
						Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
yuto jes to tiMago je napisao/la:Uffff sto mi je ovo drago. Jos nas momak,balkanac. Ma odlicno. jest puno 11 al Boze moj,kvalitet se mora platit. Mater im jbem uvijek me na kraju prelaznih rokova oraspoloze
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Pa jasta sam neg,zar nisi skonto do sad  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.