bordobijeli je napisao/la:poraz je tezak i bolan ,ali mene vise brine stanje u klubu ,odnosno kakve ambicije ima Tan . sta zeli on od FKS ? koliko je spreman ulagati ? da li je spreman na rizik da ulozi 10 miliona pa da nesto napravimo u europi ili ce ovako po 1-2 miliona ulagati pa prodati 3-4 igraca i to vracati i nesto zaraditi .
Tan je rekao svoj plan a to je: napravit klub koji ce disat punim plucima bez duga kamate, da bude samo odrziv klub i koji ce pravit pare kroz evro utakmice i prodaju igraca od cegace i on takode imati povrat.
Samo sto je napravljen jedan mali previd i koji su tanovi ljudi uocili i reagovali na vrijeme, a to je previse igraca koji kostaju mnogo ugovori su im predugi i onda se uzela manja steta sa velkim financiskim kratkorocnim udarom po budzetu (raskid ugovora). Mi smo sigurno na raskide ugovora potrosili vise nego zrinjski i sb i sloboda sto ce potrosit za ovih 12 kola. Al je to isplativije nego da su ti igraci ostali do kraja svojiH u govora.
Svi mi zelimo da SARAJEVO bude osvajc duple krune svake godine, al realnost je da bi se to desilo moraju se ove gore stvari prvo uradit. Malo i na greskama naucit. I to je to.
Zamene je plan za koji se Tan odlucijo super. Donijo je odma dvije titule, postavio je sve stvari na svoje. Rezultat ove godine nije na nivou na kojem treba bit. Ubjeden sam da ako jesic podnese ostavku na svoju stetu (ako je covjek, sportista i fer) trebobi ,da bi mogli izborit evropu ove godine (bice tesko).
Sto se tice jucerasnje utakmice sloboda je juce bila bolja i to je to idemo dalje. Iako smo otjerali dosta igraca mislim da imamo ekipu po imenima kvalitetniju od slobode,zrinjskog,sb, i selje. Vjerovatno sa trenerom kao karacic, hus, onaj iz bjeljine vjerovatno bi pobjedili ovu slobodu. CISTA KRIVICA JESICA I TREBA DA ZATO SNOSI ODGOVORNOST.