Teren je jedino mjerilo, realno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Zato sto smo mi Bosanci takvi. Niko nam nije dobar. A nemamo za 2 kafe danas, nego moramo jednu popiti.skullcrusher je napisao/la: ↑07 sep 2024, 09:19Cek zasto su debili ? Valjda je red pohvaliti nekad nesto a ne ljude debilima nazivati bez ikakvog razlogaLakoste je napisao/la: ↑07 sep 2024, 09:09Pusenje qurca nije donijelo nista dobro, pravi se od debila sveta buda. Nek rade svoj posao, zasto imamo potrebu da velicamo nesto.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 sep 2024, 07:41Neko me neki dan iz kurtoazije pitao ko ke to upravni odbor FK Sarajevo. Uz ove nabrojane ima generalni sekretar seka jedna ne znam kako se zove
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da se ko ne naljuti, ali ovdje ima bas ljudi koji jednostavno ne znaju uzivati u necemu lijepom.
Pojacali smo se da valja, imamo dobru ekipu, super trenera, stvari ferceraju fino u ovom trenutku. Umjesto da uzivate vi se bavite nekim nebitnim stvarima i drugim klubovima. Ne razumijem.
Pojacali smo se da valja, imamo dobru ekipu, super trenera, stvari ferceraju fino u ovom trenutku. Umjesto da uzivate vi se bavite nekim nebitnim stvarima i drugim klubovima. Ne razumijem.
Ne znam šta reći za golmansku poziciju. Tu smo većinom slučaja u deficitu. Emil mi nije siguran nikako sa pravovremenim istrčavanjima tj. procjenom.pitara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 09:03Može ja mislim do 20tog, ima zanimljivih igrača sa slobodnim papirima
Golman Simon Sluga bivši Rijeke, Lutona, Ludogoretsa, Luton ga platio Rijeci haman 2M eura
Stoper
Gojkovic, Darko Velkovski, Amir Feratović
Krila
Mađar Kevin Varga i bivši igrač Dinama Iyayi Atiemwen oni su imali slabe prošle sezone ali imaj kvalitet sigurno
Sad je samo pitanje da li je roster kompletiran ili se trazi jos neki igrac
Za napad tipujem da ne bi trebali imati problema. Odbranu bi mogli pojačati sa nekim provjerenim igračem. Nadam se ove godine da titula ide u naše ruke i samim time otvaramo mogućnost, ako ništa, za grupnu fazu Konferencije abd.
Kako god bilo, samo želim vidjeti nekog igrača da je spreman preuzeti rizik i povezati loptu od stopera ka napadu, podvaliti neki pas, a ne lopta prvom do sebe ili kruženje sa jedne strane na drugu.
Ova godina je naša abd !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Uz dužno poštovanje, prvi put čujem za ovog Lulića. Teren je najbolje mjerilo.
-
- Kontakt:
Tako jeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Da se ko ne naljuti, ali ovdje ima bas ljudi koji jednostavno ne znaju uzivati u necemu lijepom.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
A misliš li da su to uopšte navijači Sarajeva ?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Da se ko ne naljuti, ali ovdje ima bas ljudi koji jednostavno ne znaju uzivati u necemu lijepom.
Ovo je javna platforma, svako ziv se moze registrovat i predstavit kao nas navijac. Ionako je 30% teme navijaci drugih klubova, raznorazni menadžeri propali, propale legende i protivnici kluba koji nisu uspjeli imat nikakvog hajra otkako su investitori tu.

-
- Kontakt:
Sad treba jos jace,idemo po jos dvojicu,nije da ih nema dobrih a slobodnih.
Gdje vam je budzet jebbo vi obitelj

Gdje vam je budzet jebbo vi obitelj

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Update rezultata?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- skullcrusher
- Kontakt:
Meni ne moze bit normalno da iskreni navijaci kazu sta ih hvalite to su debili obicni a ljudi doveli bas bas dobre igrace i trenera, prvi put pokrenuta stvar oko stadiona malo ozbiljnije i neko dodje kaze to su debili. Svi smo ruzili Mirvica kad je lutao al sad radi kako treba i to se treba pohvaliti, nisam dugo na forum usao i zadnja dva dana citam i uzas, svako se predstavlja navijacem Sarajeva. Sad ce biti prica ja sam Ismirov bot ja ovo ono ja sam samo realan svidjelo se to kome ili ne. 4/4 imamo ljudi idu u 70. minuti sa stadiona sad zadnju ovu tekmu jer im se ne svidja kako igramo ja nisam mogao vjerovati a dosta ih je izaslo, to nisu navijaci to su da ne kazem sta, onda ti isti ovdje dodju i pametuju ko je sta dobro uradio, preuzmi klub pa pametuj.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Filip Benkovic slobodan, valjao bi nam jedan takav stoper, ako je zdrav....
Isto kao Nirton. Lik iz Konjica, pored Igmana, Zelje i Veleza navija za Sarajevo, ma daj ba.ajdohordas je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:07A misliš li da su to uopšte navijači Sarajeva ?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Da se ko ne naljuti, ali ovdje ima bas ljudi koji jednostavno ne znaju uzivati u necemu lijepom.
Ovo je javna platforma, svako ziv se moze registrovat i predstavit kao nas navijac. Ionako je 30% teme navijaci drugih klubova, raznorazni menadžeri propali, propale legende i protivnici kluba koji nisu uspjeli imat nikakvog hajra otkako su investitori tu.![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pored Mirvica i njegovih para, moramo se zahvaliti Latermeu koji radi odlican posaoskullcrusher je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:15Meni ne moze bit normalno da iskreni navijaci kazu sta ih hvalite to su debili obicni a ljudi doveli bas bas dobre igrace i trenera, prvi put pokrenuta stvar oko stadiona malo ozbiljnije i neko dodje kaze to su debili. Svi smo ruzili Mirvica kad je lutao al sad radi kako treba i to se treba pohvaliti, nisam dugo na forum usao i zadnja dva dana citam i uzas, svako se predstavlja navijacem Sarajeva. Sad ce biti prica ja sam Ismirov bot ja ovo ono ja sam samo realan svidjelo se to kome ili ne. 4/4 imamo ljudi idu u 70. minuti sa stadiona sad zadnju ovu tekmu jer im se ne svidja kako igramo ja nisam mogao vjerovati a dosta ih je izaslo, to nisu navijaci to su da ne kazem sta, onda ti isti ovdje dodju i pametuju ko je sta dobro uradio, preuzmi klub pa pametuj.
A sto se tice onih debila sto izlaze prije kraja utakmice treba to nasamarati
Odigrao 14 utakmica za Trabzon u sezoni 23/24 i onda "nestao" - izgleda kao jako zahvalan igrač u najboljim godinama (1997 godište).

Jel završeno 2:0?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam jesi namjenski ili slučajno insajdersku “bacio”

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vjeruj slucajno, nisam ti ja na izvoru informacija. Imao sam slobodnog vremena, pa sam malo trazio sta bi nam valjalo...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:41Ne znam jesi namjenski ili slučajno insajdersku “bacio”![]()
To ima neke sanse? Nerealno mi zvuci iskrenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:41Ne znam jesi namjenski ili slučajno insajdersku “bacio”![]()
Sve je do Zekića, ako će igrati sa 4 nazad onda nam stoper i ne treba, krila fakat nema nekih kvalitetnih realnih slobodnih, a valjalo bi nam jedno ako ce se igrati 4-3-3 ili 3-4-3Derdiyok je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Ne znam šta reći za golmansku poziciju. Tu smo većinom slučaja u deficitu. Emil mi nije siguran nikako sa pravovremenim istrčavanjima tj. procjenom.pitara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 09:03Može ja mislim do 20tog, ima zanimljivih igrača sa slobodnim papirima
Golman Simon Sluga bivši Rijeke, Lutona, Ludogoretsa, Luton ga platio Rijeci haman 2M eura
Stoper
Krila
Mađar Kevin Varga i bivši igrač Dinama Iyayi Atiemwen oni su imali slabe prošle sezone ali imaj kvalitet sigurno
Za napad tipujem da ne bi trebali imati problema. Odbranu bi mogli pojačati sa nekim provjerenim igračem. Nadam se ove godine da titula ide u naše ruke i samim time otvaramo mogućnost, ako ništa, za grupnu fazu Konferencije abd.
Kako god bilo, samo želim vidjeti nekog igrača da je spreman preuzeti rizik i povezati loptu od stopera ka napadu, podvaliti neki pas, a ne lopta prvom do sebe ili kruženje sa jedne strane na drugu.
Ova godina je naša abd !
Sve u svemu imamo dobru ekipu, stoper, lijevo krilo i eventualno golman je ono sto bi nas ucinilo bas najkvalitetnijom ekipom lige, sad smo tu negdje realno sa Zrinjskim i Borcem. Opet i ova ekipa sigurno moze do zime da pregura kao prva ili u par bodova sa prvim pa onda na zimu pojacavati dodatno
Slazem se. Sve je do nas. Odraditi do zime maksimalno ozbiljno sve utakmice pa cemo vidjeti gdje smo..pitara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:01Sve je do Zekića, ako će igrati sa 4 nazad onda nam stoper i ne treba, krila fakat nema nekih kvalitetnih realnih slobodnih, a valjalo bi nam jedno ako ce se igrati 4-3-3 ili 3-4-3Derdiyok je napisao/la: ↑07 sep 2024, 12:45Ne znam šta reći za golmansku poziciju. Tu smo većinom slučaja u deficitu. Emil mi nije siguran nikako sa pravovremenim istrčavanjima tj. procjenom.pitara je napisao/la: ↑07 sep 2024, 09:03
Može ja mislim do 20tog, ima zanimljivih igrača sa slobodnim papirima
Stoper
Krila
Ova godina je naša abd !
Sve u svemu imamo dobru ekipu, stoper, lijevo krilo i eventualno golman je ono sto bi nas ucinilo bas najkvalitetnijom ekipom lige, sad smo tu negdje realno sa Zrinjskim i Borcem. Opet i ova ekipa sigurno moze do zime da pregura kao prva ili u par bodova sa prvim pa onda na zimu pojacavati dodatno
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, EastMadness, fks74, JavierBosnia, mnon46, Tarapi i 91 gost.