Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva je ovo seljanija na Areni sto dozivaju Denisa.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- PeppermintSA
- Kontakt:
logicno, maleni se sageli Vici prosle sezone da bi ostali u ligi. Stoga, nije ih masakrirao veceras, veli neka ih.
- feniksptica
- Kontakt:
Osim neregularnog gola...par nepostojećih faula i razlicitog kriterija za žuti karton sve ostalo je bilo ok.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Haha ovakvi retardi ko beli su mi najdrazi
Mrs s foruma
Mrs s foruma
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Smiješno je ovo više postalo i pratiti, od ovih 20 i kusur "prekršaja" kona nema 10 da su zapravo i bili, i da su kojim slučajem zabili gol ovaj **** bi poništio i našao faul neki. Igrači Borca su istrenirani, bukvalno čim izgube duel ili loptu padaju i po automatizmu se faul svira, sudija i ne gleda šta je bilo i da li je bilo kontakta.
I na sve to svaku utakmicu ukoliko vode im se produžava 3 minute, minimalno što može, a često se ni toliko ne odigra. Sad ti zamisli u ovoj kaljuzi od lige gdje se 3-4 minute svakog poluvremena izgubi samo na valjanje igrača kakva je bolest kad lik produži 3 minute, i koliko to ubija u pojam.
Neće Vice i ovog suđenja bit zauvijek, nisu ni svjesni kako će biti pušteni niz vodu i pravac nazad u drugu ligu, gdje im je i mjesto. Evo ionako su raju iz Banjaluke otjerali s tribina, nema ih ni 2 milje više, dolaze samo ovi sendvičari što su se za cvaju prodali.
I na sve to svaku utakmicu ukoliko vode im se produžava 3 minute, minimalno što može, a često se ni toliko ne odigra. Sad ti zamisli u ovoj kaljuzi od lige gdje se 3-4 minute svakog poluvremena izgubi samo na valjanje igrača kakva je bolest kad lik produži 3 minute, i koliko to ubija u pojam.
Neće Vice i ovog suđenja bit zauvijek, nisu ni svjesni kako će biti pušteni niz vodu i pravac nazad u drugu ligu, gdje im je i mjesto. Evo ionako su raju iz Banjaluke otjerali s tribina, nema ih ni 2 milje više, dolaze samo ovi sendvičari što su se za cvaju prodali.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Po igri 00 trebalo biti, jad tekma, a ovih tekmi sto sam gledo iz bl ovo je najbolje sudjenje za sada
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- TurkishAirlines
Onaj sto je sudio na Kosevu kad je prekinuta utakmica.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pusti Nodija, bunca. Nije mu dobro.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:43ahaNoDi80 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:42I isto sudjenje ko i vamaPeppermintSA je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:40Meljo imao najbolje sudjenje od svih gostujućih ekipa u BL
Sve njima u korist
Vasa je sreca sto je guli zabio iz slobodnog i nije ga mogao ponistiti

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Moj nodi, sve to mi gledamo danima, i palimo se samo kad nas kradu, kad kradu drugog dođu spadala tipa virto kojima je ovo smiješno. Isti debil čiji je klub u zadnji čas potpisao da se smjenjuju ljudi u savezu.
Ovo je tuga i jad, otjerati će sa ovim ovo malo raje koja ide na tekme. Sve ti govori to da Borac prati 2000 ljudi.
🇵🇸
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ne sekiraj se, ima zamjena i za Dodika i za sina mu Vicu i za sve.
Jedino rješenje je da se istrijebi genocidna pogan sa prostora BiH.
Sportski pozdrav.
Imaju normalno u gostima a kod kuće kolju goste sa sudijama kao i Borac.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:40Meljo imao najbolje sudjenje od svih gostujućih ekipa u BL
- svrakino1921
- Kontakt:
To Denisu kralju

Coric hoce da explodira, a ne smije nista da kaze.
Ovo je bas psihicko maltretiranje sviju.
Ovo je bas psihicko maltretiranje sviju.
- FKS -
Smiješno kakvo suđenje u BL i kakav tretman svi imaju čim kroče na tlo RS-a. Jadna igra s obje strane, al protiv Borca moraš bit daleko bolji da bi se nadao neriješenom, a kamo li pobjedi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja znam da je sve ovo što ti radim stresno za tebe, ali nije ti ovo grupna terapija da mi ovdje kmečiš, doktoru se obrati da ti liječi traume hahahahahahaKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:41Hahahahahahah pa ti ne znas ni znacenje te rijeci![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ma što reko kolega računovođa :
"Blago domaćinsko suđenje, ništa specijalno"
"Blago domaćinsko suđenje, ništa specijalno"
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Boze sacuvaj sta si napisao, da li imas stida?!
Zelim ti u zivotu pravdu i uspjeh kao sto je dijelio sudija u drugom poluvremenu, kad vec kazes da je skoro pa perfektno, da ti sve bude kao sudjenje, posebno najblizima!
Ne znam sta bolje da ti zazelim, nego ono sto smatras perfekcijom

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Bukvalno, medjutim to prolazi skroz ispod radara. Doci ce i njima kraj, samo polako.fks74 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:46Imaju normalno u gostima a kod kuće kolju goste sa sudijama kao i Borac.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:40Meljo imao najbolje sudjenje od svih gostujućih ekipa u BL
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa terma vam bemje i sve banjalučko. Bemye i savez i Bošnje ustane u njemu koje prezentiraju svojoj zicigu dobro. Nabijem nas sve Bošnje na racku. **** smo jedna herlava. Mrš
BosnaE
Ko ti drma kavez pa pominjes porodicu ?!Argentina je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:47Boze sacuvaj sta si napisao, da li imas stida?!
Zelim ti u zivotu pravdu i uspjeh kao sto je dijelio sudija u drugom poluvremenu, kad vec kazes da je skoro pa perfektno, da ti sve bude kao sudjenje, posebno najblizima!
Ne znam sta bolje da ti zazelim, nego ono sto smatras perfekcijom![]()
Sudjenje je perfektno, osim sto je narkomancic zaradio crveni.
Ali nece vican svoje kujice br.2 :zzz
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, laszlo, NeSamSafetee, Proximic i 28 gostiju.