FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:09

Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...[/quote]

a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.Sramota[/quote]

Da nije bilo Feđe Tan za Sarajevo nikad ne bi čuo, ne širite dezinformacije. Lično znam kako se sve odiralo oko Tana. Oni su pogurali statut, ali statute su donijeli i drugi klubovi u regionu pa TAn nije otišao u Hajduk, Partizan, Zvezdu,... Feđa Kusturica je Tanu savjetovao da ulaže u Sarajevo, nije Tan googlao po netu u koji ce klub investirati.

A ko hoce nek Dinu ljubi dupe, bicemo zahvalni ako nam ne uzmu titulu od prosle sezone, o tome ce se tek pricati. ZAsto DIno nije izasao javno da kaze zasto je pozvan u Nogometni savez da da izjavu? KAd je sve čisto zašto nas drugi prozivaju po medijima?[/quote]

Vidi se da pojma nemas zato se s tobom ne treba ni raspravljati.Poredis klubove iz drzava koje imaju zakon o sportu i u kojim se klub moze kupiti.A to o uzimanju titule od prosle sezone sve se trci da se povjeruje kamiondziji koji se bio prepao da ce ispasti iz kupa pa izmislja lazi.Dino i Kusturica ce ostati zato sto se Tan pita đaba kreciš.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2016, 14:10

HeraklitMracni je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
Oni su nam dali kup i titulu nakon toliko godina,stavili klub na zdrave noge i mislim da ne zasluzuju da ih se otjera nakon svega.Treba im dati jos jednu sansu jer je zasluzuju .To je neko moje misljenje i mislim da treba spustiti lopticu sto se tice uprave i Dine na kraju krajeva.I kanite se suplje price valjalo je zasukat rukave pa pripremiti teren za Tana,misle ljudi Fedja mu reko "hajde",i on odmah prihvatio.Da nije bilo Dine,pa Kusturice nikad nebi dosli do Tana i ko zna gdje bi sada bili kako je bilo krenulo,svaki dan se citalo o gasenju kluba jbt,fuzijama sa Gracicem bljakkkk :puke: :puke: ,a sad udarite po ti ljudima koji su nas izvukli iz sranja,dali titulu i kup,ne kazem da su nedodirljivi al jbg imaju i oni pravo na kiks. ;) ;)
da nije bilo juke , dvojice cela i ostalih ne bi ni sarajeva bilo .... al oni su svoje uradili i to je to , sad neko sposobniji treba nastaviti ,ne tjerat iz kluba nego premjestit na drugu funkciju , kako god neko mora odgovarati za ovo sve , ne rezultate nego punca , ibraka , kako znam svi su pljuvali ibraka a kusturica ga branio ... cak jedno vrijeme selimovic nije dobar bio sa ibrakom , zadnje vrijeme se nije pojavljivao na press .... pa se pricalo da nisu nikako dobri dino i ibrak ...al neko mora odgovarati za punca i bog sami zna sta jos ...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jesi nabrojao sve ratne profitere jbt
Da nije bilo fukare po Zucu i brdima sto su ginuli ne bi se pobrojani mogli kurciti po kafanama za vrijeme rata-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 14:12

Majkl je napisao/la:A to o uzimanju titule od prosle sezone sve se trci da se povjeruje kamiondziji koji se bio prepao da ce ispasti iz kupa pa izmislja lazi.Dino i Kusturica ce ostati zato sto se Tan pita đaba kreciš.
Istraga je u toku, mislim da su danas saslušanja, možemo mi do sutra o šupljoj, savez ima zadnju riječ.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 14:12

@majkl u kojim se to drzavam okruzenja moze klub kupiti ???

http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/ud ... va/17wjpml

evo vidimo da u Srbiji ne moze, u Hrvatskoj osim onog talijana u Rijeci (a pitanje je na koji nacin je on u klubu) ne postoje vlasnici, Mamic nije vlasnik Dinama recimo kako se ovdje u Bosni cesto predstavlja o Hajduku da ne pricam
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 mar 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 mar 2016, 14:14

Cuj "izmislio" statut. Ko je napisao statut, pa znate li ko? Ni Dino ni Edis. Ne serite na slijepo. Ko je otjerao Baljka i co, ko je Dini i Edisu omogucio da uopste budu uposlenici kluba, ko? Ne kazem da nemaju neke svoje zasluge u svemu ovome, al daleko od toga da su sve njihove, one kljucne zapravo nisu.
A dokazali su da dalje ne znaju, i vozdra, nista lose, ako hocemo da rastemo i dalje treba neko ko nas moze voditi u tom smjeru. Ovi su dokazali da im je ovo vrhunac. Hvala vam i vozdra, eno brate tribine pa volite Sarajevo i dalje kao i mi ostali.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2016, 14:14

Joj hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:14

THEC je napisao/la:@majkl u kojim se to drzavam okruzenja moze klub kupiti ???

U Hrvatskoj.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 14:15

Majkl je napisao/la: Vidi se da pojma nemas zato se s tobom ne treba ni raspravljati.Poredis klubove iz drzava koje imaju zakon o sportu i u kojim se klub moze kupiti.A to o uzimanju titule od prosle sezone sve se trci da se povjeruje kamiondziji koji se bio prepao da ce ispasti iz kupa pa izmislja lazi.Dino i Kusturica ce ostati zato sto se Tan pita đaba kreciš.
NAravno da ih poredim, zašto Tan nije otišao investirati u sređene države, a došao je u ovu bananu državu i ligu. NE umanjujem ničiju ulogu u preoblikovanju kluba, ali pričati da je Dino zaslužan za dolazak Tana je najveća glupost koju sam pročitao na ovom forumu. I pet ti postavljam pitanje, zašto je DIno pozvan da da izjavu?

TAn je došao u Sarajevo jer je slučajno naletio na statu Sarajeva i svidjelo mu se štivo, onako puno epiteta. Šta neću pročitati majko moja.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 16 mar 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 mar 2016, 14:16

Samo domaci trener!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:17

FRANK RIBERY je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...
a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.Sramota
Da nije bilo Feđe Tan za Sarajevo nikad ne bi čuo, ne širite dezinformacije. Lično znam kako se sve odiralo oko Tana. Oni su pogurali statut, ali statute su donijeli i drugi klubovi u regionu pa TAn nije otišao u Hajduk, Partizan, Zvezdu,... Feđa Kusturica je Tanu savjetovao da ulaže u Sarajevo, nije Tan googlao po netu u koji ce klub investirati.

A ko hoce nek Dinu ljubi dupe, bicemo zahvalni ako nam ne uzmu titulu od prosle sezone, o tome ce se tek pricati. ZAsto DIno nije izasao javno da kaze zasto je pozvan u Nogometni savez da da izjavu? KAd je sve čisto zašto nas drugi prozivaju po medijima?[/quote]

Vidi se da pojma nemas zato se s tobom ne treba ni raspravljati.Poredis klubove iz drzava koje imaju zakon o sportu i u kojim se klub moze kupiti.A to o uzimanju titule od prosle sezone sve se trci da se povjeruje kamiondziji koji se bio prepao da ce ispasti iz kupa pa izmislja lazi.Dino i Kusturica ce ostati zato sto se Tan pita đaba kreciš.[/quote]

NAravno da ih poredim, zašto Tan nije otišao investirati u sređene države, a došao je u ovu bananu državu i ligu. NE umanjujem ničiju ulogu u preoblikovanju kluba, ali pričati da je Dino zaslužan za dolazak Tana je najveća glupost koju sam pročitao na ovom forumu. I pet ti postavljam pitanje, zašto je DIno pozvan da da izjavu?[/quote]

Zato sto ga je Sisoje optuzio.Ako te neko optuzi nisi kriv dok se ne dokaze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 14:18

pasica je napisao/la:Cuj "izmislio" statut.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 14:18

nadjoh jednu zanimljivost kad je u pitanju Rijeka pa da ovdje prenesem:

Volpi je talijanski naftni magnat koji uglavnom radi u Nigeriji. On ulaže u sport preko svoje fondacije Social Sport, sa sjedištem u Nizozemskoj. Tako je prethodno već bio vlasnik vaterpolo klubova Pro Recco i riječkog Primorja, kao i nogometnog kluba Spezia te nogometne akademije u Abuji, Nigerija. Jedan od njegovih bliskih suradnika je lokalni biznismen Damir Mišković (koji upravlja dijelom Volpijevih poslova u Nigeriji) i on je Volpiju prezentirao priliku za ulaganje u Rijeku. Naravno da oni ne zarađuju novac ulaganjem u Rijeku – barem ne izravno.

Ako im takvo eksponiranje olakšava put do nekih drugih poslova, to je druga stvar. Ali vjerujem da je milijarderu poput Volpija svojevrsna društvena uloga – vraćanje duga društvu nakon što se obogatio – dovoljan motiv. On osobno sigurno ne shvaća Rijeku kao biznis, nego želi potpomagati sport preko svoje fondacije, koja u to ulaže 2% zarade Volpijevih nigerijskih tvrtki. Prema Miškovićevim riječima, to je sada godišnje oko 25 milijuna dolara. Upravni odbor Social Sporta svake godine odlučuje koliko će kome od tog iznosa dati. Imali su obvezu u tri godine ulagati po 1,8 milijuna eura, od iduće godine više neće imati tu obvezu. Koliko će nakon toga ulagati u Rijeku (i hoće li uopće), njihova je stvar.

ovo je iz 2014. godine dio teksta sa jednog portala
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 mar 2016, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 16 mar 2016, 14:19

Ako taldzija otkaz dobije, najbolje rijesenje do kraja sezone je Pasic, a na kraju ganjati Karacica, Husrefa ili Petrovica, nikakvi stranci, da mi izmisljaju taktike, jer kod nas toga nema, samo dobri poznavaoci nase lige su dobrodosli
M.Delac 2

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 14:21

Majkl je napisao/la:

Pa i BAketa optužuju da je lopov pa ga nisam vidio u tužilaštvu, niko ga ne zove da da izjavu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:23

Uglavnom đaba krečite ostaju i Dino i Edis.A svi znamo njihove zasluge u zadnjih nekoliko godina ako hocete mogu nabrojati.Kamp ,akademija,klub bez dugova,kup,titula,play of Evropske lige,transfer Cimirota itd.
A ovaj Zukanovic provali i pobježe,pa ce onda reci kasnije dali mu otkaz ali ga vratili sa aerodroma ,predomislili se.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:25

Majkl je napisao/la:

Pa i BAketa optužuju da je lopov pa ga nisam vidio u tužilaštvu, niko ga ne zove da da izjavu.

Nije ni ovaj u tuzilastvu nego u savezu i ne znas uopste da mora dati izjavu vise zbog toga sto je napadnut u sluzbenim prostorijama od suspendovanog lika koji tu nije smio biti.

Jesic out
Uprava in
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 14:27

Ješć ostaje do kraja sezone, rezultat nije imperativ, tako Dini u snu šapnuo amidža.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 14:34

Majkl je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Nije ni ovaj u tuzilastvu nego u savezu i ne znas uopste da mora dati izjavu vise zbog toga sto je napadnut u sluzbenim prostorijama od suspendovanog lika koji tu nije smio biti.

Jesic out
Uprava in
Nije tačno, istraga je pokrenuta nakon gostovanja dotičnog na FAce TV-u, DIno je pozvan u NS da tužiocu da izjavu povodom tvrdnji Azmira o namjestanju i premiranju.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 14:35

Kako je krenulo, ne sumnjam da će i Feđa uskoro biti proglašen kao persona non grata, obzirom da se već počelo pisati
kako smo se prodali tamo nekom kinezu i slično. Na kraju će Feđa biti kriv što je doveo Tana.
Nije problem riješiti se; igrača, trenera, Uprave, sve je to prolazno, ali ono što je nama oduvijek problem bio i čega se
ne možemo riješiti jeste dušmanluk, ljubomora i zavist jednih prema drugima. I sve ide preko leđa FK Sarajevo.
F.K.SARAJEVO

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 16 mar 2016, 14:41

Zuka o5 baca bombe
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”