Armin Hodžić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Armin Hodžić
Nadavao se on golova i u Dinamu, na 111 utakmica 51 gol, realno to je odlična statistika u najboljem klubu u regionu. Interesantno je kako je i pored takve statistike opet završio u osrednjem klubu turske lige.
A nije da je ovo gore statistička greška, nisu to dva gola na četiri utakmica pa da kažeš yebo to, nego 50+ golova na 100+ utakmica što je ozbiljan učinak.
Moje subjektivno mišljenje da se on u Dinamu previše ulijenio i mislio da će pravi transfer doći sam od sebe, u međuvremenu je stao i u Dinamu i na kraju završio u Turskoj.
A nije da je ovo gore statistička greška, nisu to dva gola na četiri utakmica pa da kažeš yebo to, nego 50+ golova na 100+ utakmica što je ozbiljan učinak.
Moje subjektivno mišljenje da se on u Dinamu previše ulijenio i mislio da će pravi transfer doći sam od sebe, u međuvremenu je stao i u Dinamu i na kraju završio u Turskoj.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na kraju je dobro završio kako je mogao završiti i to je bitno. U Turskoj redovno pogadja u klubu koja igra izmedju sredinu do Evrope.Raonffa je napisao/la: ↑16 dec 2020, 13:52Nadavao se on golova i u Dinamu, na 111 utakmica 51 gol, realno to je odlična statistika u najboljem klubu u regionu. Interesantno je kako je i pored takve statistike opet završio u osrednjem klubu turske lige.
Hodžić je u Dinamu zabijo protiv loših protivnika, na kvalitet tima i lični talenat.
Nikad kod njega nije bilo truda, trke, taktičke discipline...svega onog što je ključno u modernom fudbalu.
To skauti itekako vide. Uz to je imo oscilacije u formi, a i zadnja sezona u Dinamu mu je bila taraba.
Sve to je prouzrokovalo relativno loš transfer.
Hodžić mi je najveće razočarenje, uz Ermina Zeca. Mislio sam da imamo vrlo ozbiljne napadače.
Nikad kod njega nije bilo truda, trke, taktičke discipline...svega onog što je ključno u modernom fudbalu.
To skauti itekako vide. Uz to je imo oscilacije u formi, a i zadnja sezona u Dinamu mu je bila taraba.
Sve to je prouzrokovalo relativno loš transfer.
Hodžić mi je najveće razočarenje, uz Ermina Zeca. Mislio sam da imamo vrlo ozbiljne napadače.

- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAKAV GGGGGGGGGGGGGOIOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Waoooooooooo...
Uvijek je bio majstor s loptom.
Uvijek je bio majstor s loptom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma top je danas odigrao, vrlo lako je mogao imati još jedan gol i asistenciju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar, bacio jednu mahalsku.
Bošnjaci dominiraju.
Bošnjaci dominiraju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti na osnovu čega je Bruno Petković procijenjen na 11 miliona eura (Dinamo čak traži 20)? Pa lik je zabio samo 18 golova iz igre u 6231 minutu (69 utakmica) za Dinamo, uporedbe radi Armin je (i to kao mlađi) za Dinamo zabio 44 gola iz igre za 6570 minuta (73 utakmice). Ovaj na kraju završi na klupi u Mađarskoj, a drugi postade prvi napadač viceprvaka svijeta. U čemu je fazon?
-
- Kontakt:
Fazon je u danasnjem trzistu i marketingu. Hrvati imaju pedigre od 98, kada su postigli rezultat, plus Mamic i Dinamo.
Mi smo tim putem imali priliku krenuti 2014, al umjesto da radimo i iskoristimo trenutak, kod nas gledaju da se rijese Osima pred smrt ...
Mi smo tim putem imali priliku krenuti 2014, al umjesto da radimo i iskoristimo trenutak, kod nas gledaju da se rijese Osima pred smrt ...
Bravo. Sve receno, da se tada ulozilo u ligu i terene danas bi druga prica bila, ali valjalo je kupiti zgradu ...Swanfilter je napisao/la: ↑31 dec 2020, 08:09Fazon je u danasnjem trzistu i marketingu. Hrvati imaju pedigre od 98, kada su postigli rezultat, plus Mamic i Dinamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kao jedan od rijetkih koji stalno ide na mlin Hodžiću i do jucer ga smatrao kao prvom opcijom iza Dzeke, sada je treca hajmo reci, iza Demirovica... mogu bez imalo ustezanja reci da je Petkovic posljednje 2,3 godine (ranije ga nisam pratio) bolji napadac od svakog naseg izuzev Dzeke.
Visina, skok igra, znanje s loptom i posjed, gradjenje itd...jedini tip napadaca kao Dzeko ali naravno verzija za siromasnije.
Sve se gleda a ne samo golovi.
Istina je da je u posljednje vrijeme malo ofalio ali nisam toliko pratio kako je Gojak otisao pa ne znam jel bilo i kakvih povreda i nedostaje li možda cak i motiva...jednostavno dodje nekada do zasicenja. Pa on je za Gavranovica Dzeko a isto tako i za Hodzica.
A vjerovatno je cijeni kumovalo i to da je redovni A-reprezentativac u posljednje nepune 2 godine gdje je upisao minute u 13 utakmica i postigao 6 golova. (to sam sada provjerio).
U svakom slucaju, da je moguce, sutra bih dao i Prevljaka i Koljica i Turkesa za Petkovica.
Visina, skok igra, znanje s loptom i posjed, gradjenje itd...jedini tip napadaca kao Dzeko ali naravno verzija za siromasnije.

Istina je da je u posljednje vrijeme malo ofalio ali nisam toliko pratio kako je Gojak otisao pa ne znam jel bilo i kakvih povreda i nedostaje li možda cak i motiva...jednostavno dodje nekada do zasicenja. Pa on je za Gavranovica Dzeko a isto tako i za Hodzica.
A vjerovatno je cijeni kumovalo i to da je redovni A-reprezentativac u posljednje nepune 2 godine gdje je upisao minute u 13 utakmica i postigao 6 golova. (to sam sada provjerio).
U svakom slucaju, da je moguce, sutra bih dao i Prevljaka i Koljica i Turkesa za Petkovica.
top remove
expert za predasistencije i kreirane polusanse

expert za predasistencije i kreirane polusanse

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Oprobao se on u Serie A i zabio 0 golova u 42 utakmice, valjda je primarno napadaču da zabija golove. Nisam ni jednom gledao Petkovićevu utakmicu pa zato pitam u čemu je fazon. Znači u biti radi ono što mnogi ne mogu, ali ne može u HNL-u zabiti dvocifren broj golova u sezoni? Meni je to fascinantna kombinacija.hurem je napisao/la: ↑31 dec 2020, 10:32Kao jedan od rijetkih koji stalno ide na mlin Hodžiću i do jucer ga smatrao kao prvom opcijom iza Dzeke, sada je treca hajmo reci, iza Demirovica... mogu bez imalo ustezanja reci da je Petkovic posljednje 2,3 godine (ranije ga nisam pratio) bolji napadac od svakog naseg izuzev Dzeke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.