Ti i Insajder ste ga pogodili i to je jos crveni par, sad se mogu nadati da mene ispostuje Broksby i McDonald

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ti i Insajder ste ga pogodili i to je jos crveni par, sad se mogu nadati da mene ispostuje Broksby i McDonald
Ima puno 50-50 meceva u ovom kolu. Tipovo sam na Paula ( crveni par) al lahko moze bit i kontra. Bas me iznenadilo sto vas je vecina tipovalo na Ruda , u kakvoj god da je Humbert formi ipak je specijalista za ovu podlogu.
Za sad meni dobro ide. Mogla bi biti uzbuljivije ovdje nego u Londonu
Odlicno igras, vidi se da si tarpi.
Sretno do titule, nakon povlacenja sam navijao za forgemppa al' on malo kaska za vrhom.
Sto ne igras vise, usao Igman u ligu i odmah neces s nama obicnim smrtnicima ni tipping.
Povukao se sa Wimbl on imao pozitivan test pa nije htio da zarazi ostaleforgempp je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:19Sto ne igras vise, usao Igman u ligu i odmah neces s nama obicnim smrtnicima ni tipping.
Ma igram, poceo sam i Wimbledon ali vidio sam da nije to maksimum koji mogu pružiti.forgempp je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:19Sto ne igras vise, usao Igman u ligu i odmah neces s nama obicnim smrtnicima ni tipping.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.