Hahahhahahha,dobro si mu i rekao bas nazalostSarmelino je napisao/la:Bas nazalost.
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Pa jest on odlican igrac vec sad i buduci superstar bez ikakve sumnje al to jos uvijek nije ni blizu pravoj superstar produkciji tih igraca koje si naveo da bi se moglo reci da je njegov ucinak u napadu vazniji od Gobertovog ucinka u odbrani. Lik igra cudo odbranu, nevjerovatno je koliko suteva samo skrene i koliko utice na realizaciju protivnika.KK_Bosna je napisao/la: da je mali odigrao mjesec dana dobar, ili da je zachokao u play-offu slozio bih se s tobom, ali mali je prekucao ovu sezonu, bio je konstantan i pokazao je cojones u ovim tekmama protiv okc westbrooksa da je vec sada igracina. vise je pokazao kad je bitno od pojedinih zvijezda...
Utah ove sezone u NBA = Žalgiris ove sezone u Euroligi 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@Kk Bosna
Sigurno da je mali prvi igrac ekipe i jos jedan dokaz da na draftu ne moras uvijek birati 1,2 pick (Lakers
)..Ali njima mnogo bitnu ulogu igraju i Rubio/Gobert...
Sigurno da je mali prvi igrac ekipe i jos jedan dokaz da na draftu ne moras uvijek birati 1,2 pick (Lakers
Jedna od boljih rookie klasa posljednjih godina. 3 igrača igraju bitne uloge i u play offu. Ovaj Mitchel iz Utah te Simons su već pokazali da spadaju u kategoriju budućih super star igrača. Tatum isto igra dobro. Jos se tu nalazi nekoliko igrača koji su već jako dobri Finac, Kuzma, Denis Smith jr itd. Jos bi se koji trebao probudit od ovih koji su imali slabiju rookie sezonu.
Drape je napisao/la:Utah ove sezone u NBA = Žalgiris ove sezone u Euroligi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Westbrook dotakao dno za sva vremena, nema se o njemu vise sta pricati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce, a kada ih Houston izbaci 4-1 jos jedan dobar argument da se vidi koliki je Westbrook panj pa ispao od rookie igraca i Rubia. Houston ima sistem ili bar vodje koje ga sprovode..Kawhi je napisao/la:Utah ce izbaciti i Alemove.
Superstar u utakmici win or go home ubaci 5 poena,e moj Đorđe 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Russ je sinoc odigrao ko Kobe ili Jordan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kosarka je timski sport, njemu evo vec koju godinu u nizu suigraci ulaze u kraj utakmice hladni jer on voli da ima najveci usage rate u ligi.Kawhi je napisao/la:Russ je sinoc odigrao ko Kobe ili Jordan.
Normalno je on u svojoj glavi onda misli "vidi ja zabio 50 nemam s kim igrati", a u biti drugi nisu vidjeli lopte. To moze svako, tako je James onda mogao u karijeri svaku zabijati 50.
Jeste jeste, Westbrook je kriv što je PG zabio šest poena uz 2-16 šut 
Sta god mislio o Russu sinoc je uz Adamsa malte ne jedini koji je izasao da igra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- tuzlak1987
- Kontakt:
A pogobu nece valjda i George sada kada ode od njega da uzme prstenOikamid je napisao/la:Jeste jeste, Westbrook je kriv što je PG zabio šest poena uz 2-16 šut
#nijedonjega.
Možda hoće, možda neće, možda i PG ode u Warriorse, ko zna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ode Sabonis i postade 7 puta bolji igrac, ode Dipo i postade all star.
Rozier isto ubi nogama.dema je napisao/la:Jedna od boljih rookie klasa posljednjih godina. 3 igrača igraju bitne uloge i u play offu. Ovaj Mitchel iz Utah te Simons su već pokazali da spadaju u kategoriju budućih super star igrača. Tatum isto igra dobro. Jos se tu nalazi nekoliko igrača koji su već jako dobri Finac, Kuzma, Denis Smith jr itd. Jos bi se koji trebao probudit od ovih koji su imali slabiju rookie sezonu.
Sinoc -2 i napad za okc, cist prekrsaj na PG nike sviran, kakva je ono kradja. Gobert skocio na njega i nista, ljudi se bace u igraca i dobiju 3 slobidna. Ovog covjek zgazi i nista
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Dipo postao 1. opcija, Sabonis prestao biti 9. Stvarno ko bi rekao da ce jedan Sabonis napredovati. Nije da je imao Kantera,Taja, Adamsa i Granta oko sebe.tuzlak1987 je napisao/la:Ode Sabonis i postade 7 puta bolji igrac, ode Dipo i postade all star.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.