Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la VanBasten » 08 jun 2011, 02:09

szlaja je napisao/la:Igrac utakmice veceras. Samo mi se cini da ce momak ni kriv ni duzan izvisit kad se vrati Salihovic. A to on nije zasluzio.
I ja mislim, iako više daje na terenu od Pjanića u ovoj postavci. To je sigurno. Momak igra odgovorno, solidno pokriva prostor, ne gubi lopte bespotrebnim driblizima kao Miralem na 40m od našeg gola. A i jači je u duelu od Miralema, par puta je večeras haman na glavu nasadio dvojicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2011, 02:55

Hare da je samo malo brzi mogao bi igrati u naj jacim timovima Europe.
Pravi majstor :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 04:01

kladionicar je napisao/la:Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih ;)
@kljadionicar ne mjesaj babe i zabe.
Jedno je igrac a drugo supak.
Kao igrac je uvijek donekle imao podrsku,pogotovo kad sljegne na mjesto gdje mu je Pape odhajcov'o.
A ko' supak,boze moj svako ima neku tetovazu koja se vrlo tesko skine :lol:
P.S da ga Holandezi ne sutnuse,nikad mi njega u BIH repci nebi vidjeli.sto jest,jest.Ili u prevodu kuca mu srce za BIH jer mu bajpas olandski trokir'o..
Al neka Mudonje ima i gorih od njega :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 jun 2011, 08:11

Sinoc najbolji na terenu. Kapa dole.
Cuva Bog Zelju svog!

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 08 jun 2011, 09:22

harishp je napisao/la:
kladionicar je napisao/la:Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih ;)
@kljadionicar ne mjesaj babe i zabe.
Jedno je igrac a drugo supak.
Kao igrac je uvijek donekle imao podrsku,pogotovo kad sljegne na mjesto gdje mu je Pape odhajcov'o.
A ko' supak,boze moj svako ima neku tetovazu koja se vrlo tesko skine :lol:
P.S da ga Holandezi ne sutnuse,nikad mi njega u BIH repci nebi vidjeli.sto jest,jest.Ili u prevodu kuca mu srce za BIH jer mu bajpas olandski trokir'o..
Al neka Mudonje ima i gorih od njega :mrgreen:
slika :mrgreen:
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 jun 2011, 14:32

mirzza je napisao/la:Sinoc najbolji na terenu. Kapa dole.
upravo u ove 2 posljednje tekme najbolje je odigrao doduše nije to toliko izraženo i nisu sjajne partije ali sasvim pristojno je momak odigrao i on će vjerovatno kao i ostali biti daleko bolji kad počne nova sezona i kad se ponovo počne trenirati i igrati redovno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 jun 2011, 15:20

Njega bi bilo fino gledati u Njemackoj, mozda cak da ga Magat sebi uzme za male pare.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 08 jun 2011, 19:54

Igracina!
#samoRudar #zauvijek

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 09 jun 2011, 08:43

Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 jun 2011, 08:55

Diino_10 je napisao/la:Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
Zahirovic ce igrat zadnjeg veznog ispred obojice.. Besic je prije stoper,samo se forsira na ovoj poziciji jer je mlad i nejak..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2011, 08:59

L_blancos je napisao/la:
Diino_10 je napisao/la:Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
Zahirovic ce igrat zadnjeg veznog ispred obojice.. Besic je prije stoper,samo se forsira na ovoj poziciji jer je mlad i nejak..
Bas obrnuto.
Besicu stoperska pozicija ne lezi ni u kom smislu ali kao defanzivni vezni itekako.
Dok se za Zahirovica to nebi reklo.Prije ce ga stoperska pozicija zapasti nego da se gura na D.V
Medunjanin nikada ne moze biti nasljednik Rahimica.Dva potpuno razlicita tipa igraca.
Jedan destruktivac drugi kreativac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 jun 2011, 11:56

Hvala ti majstore na odličnoj igri ! 8-)
slika
Livin' La Vida Loca ;)

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 07:54

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ubrzo ce on opet u ligu petice :)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 jun 2011, 23:41

Haris Medunjanin seli u Bukurešt, želi ga Steaua
Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.

Medo, sretno!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 jun 2011, 23:46

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.

Medo, sretno!
ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europi
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 jun 2011, 00:04

ĆeMa je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:

Medo, sretno!
ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europi
Sto se toga tice - potpuno se slazem, ali misljenja da on zasluzuje klub u jacoj ligi (npr. Ajax, PSV, Bayer L., Aston Villa ... ).

U svakom slucaju - puno srece mu zelim.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 12 jun 2011, 00:08

a da zasluzuje veci klub, to je sigurno....et ne mora liga petice, al bar recimo holandija, portugal....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2011, 00:41

Mudonju yebe hronicna lijenost.Inace ima haubicu u lijevoj ko Salih,zna zavrnut ko' Pjanica i pogoditi u trepavicu ko Miske.
Samo nemoj bogati da mora ''zaganjati''A to se u jacim ligama i klubovima itekako gleda.
Zato i on ko' nasa repka, vazda'' za malo'' da uspije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jun 2011, 02:11

Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvaka ;) on zna kako je osvajati velike trofeje :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2011, 02:32

legenda reala je napisao/la:Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvaka ;) on zna kako je osvajati velike trofeje :mrgreen:
Jah,jos da je igrao na tom prvenstvu a ne presjedio sve i jednu tekmu.Gdje bi mu kraj bio. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.