I ja mislim, iako više daje na terenu od Pjanića u ovoj postavci. To je sigurno. Momak igra odgovorno, solidno pokriva prostor, ne gubi lopte bespotrebnim driblizima kao Miralem na 40m od našeg gola. A i jači je u duelu od Miralema, par puta je večeras haman na glavu nasadio dvojicu.szlaja je napisao/la:Igrac utakmice veceras. Samo mi se cini da ce momak ni kriv ni duzan izvisit kad se vrati Salihovic. A to on nije zasluzio.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hare da je samo malo brzi mogao bi igrati u naj jacim timovima Europe.
Pravi majstor
Pravi majstor

@kljadionicar ne mjesaj babe i zabe.kladionicar je napisao/la:Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih
Jedno je igrac a drugo supak.
Kao igrac je uvijek donekle imao podrsku,pogotovo kad sljegne na mjesto gdje mu je Pape odhajcov'o.
A ko' supak,boze moj svako ima neku tetovazu koja se vrlo tesko skine

P.S da ga Holandezi ne sutnuse,nikad mi njega u BIH repci nebi vidjeli.sto jest,jest.Ili u prevodu kuca mu srce za BIH jer mu bajpas olandski trokir'o..
Al neka Mudonje ima i gorih od njega

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- kladionicar
- Kontakt:
harishp je napisao/la:@kljadionicar ne mjesaj babe i zabe.kladionicar je napisao/la:Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih
Jedno je igrac a drugo supak.
Kao igrac je uvijek donekle imao podrsku,pogotovo kad sljegne na mjesto gdje mu je Pape odhajcov'o.
A ko' supak,boze moj svako ima neku tetovazu koja se vrlo tesko skine![]()
P.S da ga Holandezi ne sutnuse,nikad mi njega u BIH repci nebi vidjeli.sto jest,jest.Ili u prevodu kuca mu srce za BIH jer mu bajpas olandski trokir'o..
Al neka Mudonje ima i gorih od njega

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
upravo u ove 2 posljednje tekme najbolje je odigrao doduše nije to toliko izraženo i nisu sjajne partije ali sasvim pristojno je momak odigrao i on će vjerovatno kao i ostali biti daleko bolji kad počne nova sezona i kad se ponovo počne trenirati i igrati redovno.mirzza je napisao/la:Sinoc najbolji na terenu. Kapa dole.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Njega bi bilo fino gledati u Njemackoj, mozda cak da ga Magat sebi uzme za male pare.
- L' Imperator
- Kontakt:
Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Zahirovic ce igrat zadnjeg veznog ispred obojice.. Besic je prije stoper,samo se forsira na ovoj poziciji jer je mlad i nejak..Diino_10 je napisao/la:Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
Bas obrnuto.L_blancos je napisao/la:Zahirovic ce igrat zadnjeg veznog ispred obojice.. Besic je prije stoper,samo se forsira na ovoj poziciji jer je mlad i nejak..Diino_10 je napisao/la:Momak me je u pozitivnom smislu riječi oduševio sa svojoj predstavom protiv Albanije. Odigrao je srčano i borbeno, svaka čast Medi na tome. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama u repci i u Maccabiju, mada mislim da treba da igra za neki tim iz Lige 5. Po meni je budući nasljednik Rahimića, u narednim kvalifikacijama Medunjanin-Bešić će činiti odličan duo u zadnjem redu momčadi.
Besicu stoperska pozicija ne lezi ni u kom smislu ali kao defanzivni vezni itekako.
Dok se za Zahirovica to nebi reklo.Prije ce ga stoperska pozicija zapasti nego da se gura na D.V
Medunjanin nikada ne moze biti nasljednik Rahimica.Dva potpuno razlicita tipa igraca.
Jedan destruktivac drugi kreativac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ubrzo ce on opet u ligu petice
[youtube][/youtube]
Ubrzo ce on opet u ligu petice

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.Haris Medunjanin seli u Bukurešt, želi ga Steaua
Medo, sretno!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europine_znam_ko_sam je napisao/la:Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.Haris Medunjanin seli u Bukurešt, želi ga Steaua
Medo, sretno!
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sto se toga tice - potpuno se slazem, ali misljenja da on zasluzuje klub u jacoj ligi (npr. Ajax, PSV, Bayer L., Aston Villa ... ).ĆeMa je napisao/la:ma bolje mu je i u steaui neg u maccabi-u....kod rumuna ce bar igrati cesto u europine_znam_ko_sam je napisao/la:Ne znam samo koliko bi mu to bio "korak naprijed" ? Smatram da bi on mogao puno vise pokazati u nekoj ligi "petice". Sto se reprezentacije tice, protiv Albanije je super dobro odigrao i mislim da bi definitivno on trebao da "posjedne" Misketa na klupu i da on i Pjanic dobiju sansu da "diriguju" sredinom terena s tim da bi on mogao igrati izmedju Rahimica i Pjanica jer moze puno vise nego Miske pomoci u odbranbenim zadacima, a isto tako moze mnooooogo pridonijeti u napadu.Haris Medunjanin seli u Bukurešt, želi ga Steaua
Medo, sretno!
U svakom slucaju - puno srece mu zelim.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
a da zasluzuje veci klub, to je sigurno....et ne mora liga petice, al bar recimo holandija, portugal....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Mudonju yebe hronicna lijenost.Inace ima haubicu u lijevoj ko Salih,zna zavrnut ko' Pjanica i pogoditi u trepavicu ko Miske.
Samo nemoj bogati da mora ''zaganjati''A to se u jacim ligama i klubovima itekako gleda.
Zato i on ko' nasa repka, vazda'' za malo'' da uspije.
Samo nemoj bogati da mora ''zaganjati''A to se u jacim ligama i klubovima itekako gleda.
Zato i on ko' nasa repka, vazda'' za malo'' da uspije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvaka
on zna kako je osvajati velike trofeje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jah,jos da je igrao na tom prvenstvu a ne presjedio sve i jednu tekmu.Gdje bi mu kraj bio.legenda reala je napisao/la:Jedini Bosanac koji ima titulu Evropskog Prvakaon zna kako je osvajati velike trofeje

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.