Samo izmisljate i ponavljate se, ponavljate se, ponavljate se..kad tad ce uc neko novi i povjerovat ce u vase gluposti da ste nekom bitni. Nemoj molim te. Ne trudi se. Pravite zrtvu od svog pokusaja kluba na svakom koraku, onda ste iznenadjeni sto vas svi spominju. Ali to oblikujete tako sto uvjeravate sami sebe da vas spominju jer ste bitni
Velež vs Zrinjski
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
Opet izmisljas i pises nebuloze. Ko toliko prica o Velezu? Koliko vi pricate o Zrinjskom, toliko vam se odgovara o Velezu. Začarani krug. Igraci su se postrojavali svojevremeno zbog kurcobolje na terenu. Veceras da se izgubi uz dobru igru mislis da bi ih neko postrojio na povratku?
Samo izmisljate i ponavljate se, ponavljate se, ponavljate se..kad tad ce uc neko novi i povjerovat ce u vase gluposti da ste nekom bitni. Nemoj molim te. Ne trudi se. Pravite zrtvu od svog pokusaja kluba na svakom koraku, onda ste iznenadjeni sto vas svi spominju. Ali to oblikujete tako sto uvjeravate sami sebe da vas spominju jer ste bitni
Čitao sam do "ko toliko priča o Veležu".
I shvatio da je sve dalje čisto gubljenje vremena
I shvatio da je sve dalje čisto gubljenje vremena
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Druže, vidilo se sasvim jasno koliko smo bitni ljetos kada nije postojao regionalni medij na kojem nije bilo more komentara podrške za mostarski Velež.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 14:41Opet izmisljas i pises nebuloze. Ko toliko prica o Velezu? Koliko vi pricate o Zrinjskom, toliko vam se odgovara o Velezu. Začarani krug. Igraci su se postrojavali svojevremeno zbog kurcobolje na terenu. Veceras da se izgubi uz dobru igru mislis da bi ih neko postrojio na povratku?
Samo izmisljate i ponavljate se, ponavljate se, ponavljate se..kad tad ce uc neko novi i povjerovat ce u vase gluposti da ste nekom bitni. Nemoj molim te. Ne trudi se. Pravite zrtvu od svog pokusaja kluba na svakom koraku, onda ste iznenadjeni sto vas svi spominju. Ali to oblikujete tako sto uvjeravate sami sebe da vas spominju jer ste bitni![]()
Od Triglava do Đevđelije... to ti možeš samo sanjati , isto kao i u crveno obojenu Grbavicu , 130 kilometara od Mostara
Vi ste jedan ratni politički projekat i to svi širom regije znaju od onih koji su uopšte čuli za vas da postojite , džaba vam sve titule , niko vas van pola Mostara i Medjugorja ozbiljno ne doživljava bočio se ti ili ne !!!
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 15 okt 2021, 15:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Al kaze lik koliko mi o zrinjskom toliko oni o Velezu
pa majstore 80% vasih postova je vezano za Velez, probudis se udjes ovdje pisete o Velezu, krenete spavat pisete o Velezu itd sad ti samog sebe lazes 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa jasno je kralju iz vasih besmislenih komentara. Citate sto vam odgovara. I napravite sebi sliku u glavi. Upakujete to tako lijepo da bi vam covjek skoro povjerovao kako ste jadni uvijek zrtva, kako ste jedinstveni. De bola ne budi smjesan.
mostar_mo
Covjece o cem ce pisat..dosli ste iz pripizdine, tavorili u drugoj ligi, izborili europu..paćenička, al sasvim ok i lijepa priča za svaki tabloid i skupljanje klikova. Ne zivite u zabludi
Odakle je došao HŠK Zrinjski? Možeš li nam to elaborirati? Možeš li postaviti i video osnivanja tog kluba? Sanel Kajan je to na youtube objavio, traje 2-3 sata, lijepi "dresovi" i čizme prilikom osnivanja.
Najveći mitomani i falsifikatori svega u skladu sa svojim mitomanskim i falsifikatorskim narativom kažu da je ovo livada
Pametnom dosta.

Pametnom dosta.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
yebo klub bez navijaca 
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
bola ne znam sto se vise raspravljate sa ovim bijelocarapskim gangasima i stadionkradicama nisu oni nama nikakva mjera(oni su stvoreni tu da budu samo pandam nama),nama su mjerilo Zeljo ,Sarajevo,Sloboda,Borac pa i Celik,nevezano u kakvoj je trenutno situaciji.Bola za ove ne navijaju ni njihovi roditelji a kamoli da neke dalje od desne obale navija za njihMostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 15:01Al kaze lik koliko mi o zrinjskom toliko oni o Velezupa majstore 80% vasih postova je vezano za Velez, probudis se udjes ovdje pisete o Velezu, krenete spavat pisete o Velezu itd sad ti samog sebe lazes
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Cestitke gostima iz Međugorja na pobjedi, Bilbija je prevaga. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Popusili po obicaju, sutra se vratite onom sto vam najbolje ide, salovanju zidova
🔹
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Hvala lijepo i sretno s prodajom sutra .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Utakmica prava prvenstvena, dostojna trenutno najnapetijeg derbija u državi. Jedna greška je odlučila, komšije, tj. najveći mitomani i falsifikatori svega su dočekali našu i pobijedili i ja im na tome čestitam.
Čestitke svima koji slave, a čestitke i navijačima Irfana Peljte na dobro odrađenom poslu (nećemo ga paliti).
Gospoda iz Mostara
Čestitke svima koji slave, a čestitke i navijačima Irfana Peljte na dobro odrađenom poslu (nećemo ga paliti).
Gospoda iz Mostara
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 15 okt 2021, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nema na cemu, sretan povratak u Međugorje.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, fks74, Jugovina, jurisicduska, kolezeljovac, Zaboljesutra i 58 gostiju.