bosanac035 je napisao/la:Veći BosanacTaRgEt_ je napisao/la:TKC je napisao/la:Svako bi se prepao prvi kad bi dosao da igra za tu reprezetaciju to je normalno. A sada je li ova informacija tacna ili nije ko zna!? Zadnji put kad mi je neko dao vaka informacije je bilo kad su rekli da ce Adem Ljajic igrati BIH repku zato sto jedan iz forum zna nekoga ko zna njegovu familiu. I da taj covjek zna da je BIH-Portugal bila dogovorena prica. Kad dobijemo nekakve informacije sluzbeno onda mozemo pricati ali ovo su internet price. Kad si ti toliki patriot za koga si glasao u zadnjim izborima!? "Veliki Bosanac"!? Ismet Sejfic je veci bosanac nego sto ces ti ikada biti i to znam ljepo.,
Sto propisaps suplju to je strasno ja ti kopiram sto je momak sam rekao , i odmah bih Tursko drzavljanstvo što se prepao![]()
![]()
da nije smejsno bilo bi tuzno , a veci Bosanac od nas hahah samo cu se nasmijati na te tvoje price , Ismete
garant, ali nije to tema nažalost
![]()
Uostalom, nebitno koliki je on Bosanac, i Preldžić je govorio tako pa na kraju ispade pakšu teški
Uh veci Bosanac ne vidje to , ali oprosticemo mi TKC -u