FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Umtiti kad ode nek mu napišu knjigu "Kako sam sebi upropastio karijeru". 26 godina, svjetski prvak, a levat.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
E moja budalo, a mogao si se rijesiti Bartoa barem he he...[RMC Sport] | The Case is about to close...Messi will stay!
Messi has already recorded a message in which he confirms to stay at FC Barcelona.

@igrajlopte 🐦
kad se u januaru pojavi vijest da je messi potpisao za man city il bilo koju drugu ekipu
svega par mjeseci prije nego sto ce barto napustiti klub i doci victor font ili joan laporta
svega par mjeseci prije nego sto ce barto napustiti klub i doci victor font ili joan laporta
-
- Kontakt:
Logicno da ostaje, znao sam od samog pocetka ove sage. Ali sta Barcelona dobija tu? Ugovor nece produziti i moze ici za dzaba sljedece sezone. Sad su ga mogli prodati za jedno 100 miliona i osloboditi se njegove velike plate. Nema nikakvog smisla to insistiranje na ostanku.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odavno nešto besmislenije nisam čuo. Normalno je i logično da trener sam sebi kroji ekipu, a pogotovo je logično da kroji tim od igrača koje već zna ili koje je vodio, jer zna šta mu mogu ponuditi. Ako misli da mu treba Wijnaldum, Depay, peti, deseti, onda mu treba. Nije to Balkan pa da se uhljebljuju jer eto znaju se, imaju tala nekog. Dohavizajte se..PointBlank je napisao/la: ↑04 sep 2020, 12:34ma i ovo je zakujac postalo..
kako koji trener dolazi, dovode se i ti "omiljeni" igraci, fol uklapa se u sistem. I kad se desi debakl, trener ode, a skart ostane jer se ne uklapa u zamisli novog trenera, i tako dalje.
Prvo trebaju uvesti u ugovore klauzulu, ako ga je trener zelio, da isti dobije nogu cim i trener ode, ako se ne uklapa u zamisli novog.. Inace ode sve u k.
Cuj Depay u Barceloni, e sta sve neces cuti..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta mislite ko je bolja opcija Laporta ili Font za Barcelonu ? ili možda zajedno ?
Koja je svrha Depay,Suarez,Dembele,Griezmann,Messi,Fati,Coutinho,Braithwait,Pedri,Trincao
8 krila u ekipi imaš i 1 klasičnog špica i jednog SSa
Koja je svrha Depay,Suarez,Dembele,Griezmann,Messi,Fati,Coutinho,Braithwait,Pedri,Trincao
8 krila u ekipi imaš i 1 klasičnog špica i jednog SSa

mosa lošmi stićko tit-ula!
Očekujem pišanje po Bartomeu i njegovu ostavku još koliko večeras....sve mimo toga biće loše i za klub i za Lea definitivno.
Ima isključivo za Bartomeua....On nije dozvolio da Messi ode, spasio je klub.....(kao)

A sta je trebao, koliko god ga mrzim, reci hajd ti u Citi mi cemo poderati vazeci ugovor jer tvoj novi klub nece da plate nikakvu (ili ne moze) odstetu. Samo da je tebi lijepo.
Boze sacuvaj.
Boze sacuvaj.

@igrajlopte 🐦
- PointBlank
- Kontakt:
Zasto je besmisleno bgt? Mozda sam malo preletio s ovim oko ugovora i gluposti, ali je smisao slican.
Kako ti mislis da ce Wijnaldum ili Depay uticati na igru Barcelone? Niko ne govori o talovima, al dabome da postoji onaj fazon da svako misli da je njegovo najbolje, pa tako i Holandjanin za svoje reprezentativce.
Samo me zanima do kad ce ovi polovnjaci biti rjesenje za sve probleme? Sa MSN, Xaviesta i Alba-Puyol-Pique-Alves tandema si spao na ta neka imena, koja u normalnim vremenima ne bi uopste bila spomenuta u kontekstu Barcelone. Ne zbog imena, nego mogucnosti.
Umjesto da se konacno da sansa Fatiju, ovo ce biti primarno. Daj boze da mi igrama zacepi gubicu, ali sam skeptik.. Brdo krila u ekipi, i daj jos jednog.. Nemas ih gdje ni rasporediti ba
i da, s Neymara na Depaya... ovo ce biti gore od Manchestera ili Milana, dok su bili u krizi..
Kako ti mislis da ce Wijnaldum ili Depay uticati na igru Barcelone? Niko ne govori o talovima, al dabome da postoji onaj fazon da svako misli da je njegovo najbolje, pa tako i Holandjanin za svoje reprezentativce.
Samo me zanima do kad ce ovi polovnjaci biti rjesenje za sve probleme? Sa MSN, Xaviesta i Alba-Puyol-Pique-Alves tandema si spao na ta neka imena, koja u normalnim vremenima ne bi uopste bila spomenuta u kontekstu Barcelone. Ne zbog imena, nego mogucnosti.
Umjesto da se konacno da sansa Fatiju, ovo ce biti primarno. Daj boze da mi igrama zacepi gubicu, ali sam skeptik.. Brdo krila u ekipi, i daj jos jednog.. Nemas ih gdje ni rasporediti ba
i da, s Neymara na Depaya... ovo ce biti gore od Manchestera ili Milana, dok su bili u krizi..
Dobar je Memphis
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Dobar je Memphis,
za United i Evropa ligu.
za United i Evropa ligu.
Iznenadio bi se ti koliko Barcelona a i sama Liga zaradi za jednu sezonu MessijaBundesliga je napisao/la: ↑04 sep 2020, 13:40Logicno da ostaje, znao sam od samog pocetka ove sage. Ali sta Barcelona dobija tu? Ugovor nece produziti i moze ici za dzaba sljedece sezone. Sad su ga mogli prodati za jedno 100 miliona i osloboditi se njegove velike plate. Nema nikakvog smisla to insistiranje na ostanku.
27.10.2020
Za EL da a za United ocito nije cim vise nije u klubu
Ali mislim da ce se uklopiti u trenutnu Barcu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Šta je trebao? Da je japanac trebao bi se posle Lisabona časno obesiti...pošto nije onda podneti neopozivu ostavku...
Nisam ja nego on potpisao 2017. ugovor da Mesi svake godine na kraju može otići bez obeštećenja....to što mu je ova pandemija "spasila" guzicu da se to i ne desi nema veze sa njegovom sposobnošću...samo se pokazao kao lažov i prevarant

- jasonstatham
- Kontakt:
Baš tako. Još ako Messi doda ulje na vatru u svom saopštenju, bude oštar na jeziku i sve svali na Bartomeua...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kako sinoć intelektualac od kapitena pokrade 17-godišnjaka za gol na debiju
- jasonstatham
- Kontakt:
Prvog bih prodao, drugog nikad doveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.