Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
al ide na k ovo drzanje lopte pola sata
daj ba igraj fudbal yebo ga taktika i tito
daj ba igraj fudbal yebo ga taktika i tito
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Sreća pa ima VAR, mogao nas je AWB žestoko uvaliti svojim ulijetanjem, iako je Case pokrivao Havertza.
Sad nas VAR zavali 

- VivaLaStella
- Kontakt:
Druga ekipa kad Hojlund igra u napadu majke mi
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Totalno, masa puta ubrzanje. Odmah problem za arsenalovu zadnju liniju čim ide duga lopta. O promjeni u nivou pritiska na protivničkog golmana u odnosu na nezaintresovanog. Martiala neću ni govoriti.
Kad smo neku iole ekipu pobijedili u gostima?
**** im mater za meljanje lopte u napadu, et.
Bem’ ti fudbal, malo je reći
Identicno kao i prosle godine
Gotovo isto kao prosle godine.
S tim da je utakmica bila izjednacenije. Fali iskustvo i karakter kako se ne bi gubilo ovako u zavrsnicama.
Raduje debi Hojlunda. Bice top pojacanje.
S tim da je utakmica bila izjednacenije. Fali iskustvo i karakter kako se ne bi gubilo ovako u zavrsnicama.
Raduje debi Hojlunda. Bice top pojacanje.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
I dalje stojim iza toga da će ovo biti preduga i preteška sezona.
Slabo je ovo, bez ikakve volje, žara.
Slabo je ovo, bez ikakve volje, žara.
Gol razlika u minusu, 2 poraza, nastavak horor forme ten Haga u gostima da samo zbog toga može frcati.
2 lijeva beka, 2 stopera out, ne znam više...
2 lijeva beka, 2 stopera out, ne znam više...
Mislim da se mora malo odlucnije igrati u gostima.
Hojlund raduje, mislim da ce biti osvježenje u napadu.
Hojlund raduje, mislim da ce biti osvježenje u napadu.
Daj ba ljudi sta vam je. ETH izvlaci maksimum iz svega u i oko tima.
Arteta.je u 3. sezoni vodjenja Arsenala(2021/2022) imao niz od 5 poraza cini mi se. Gledaj sada sta je napravio.
Puna podrska Ten Hagu. Sve je do sada pogodio osim sto je Antonya debelo preplatio.
Arteta.je u 3. sezoni vodjenja Arsenala(2021/2022) imao niz od 5 poraza cini mi se. Gledaj sada sta je napravio.
Puna podrska Ten Hagu. Sve je do sada pogodio osim sto je Antonya debelo preplatio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- majestic24
- Kontakt:
Mene ovo podsjeca na sezone pod vodjenje OGS-a. Prva sezona solidna,fino se igralo...u drugoj sve na "silu"...ni igre ni rezultata
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- VivaLaStella
- Kontakt:
I Antony je pod pritiskom. Ocekuje se od njega magija zbog price taga, ne racunajuci da su on i Greenwood trebali biti rotacija na desnom krilu, a zbog malog nasilnika je pozicija prepustena samo njemuAlanSmith14 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 19:51Sve je do sada pogodio osim sto je Antonya debelo preplatio.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Kakvo ružno spuštanje, od onog “evo ga”, preko odluke VAR-a, do ubjedljivog poraza. Sve stalo u 10 minuta. Šteta, Arsenal je bio mušterija, nisu zaslužili ništa više od eventualnog remija, ali jbg., ko te pita. Inače, vidim po forumima da smo i mi i Arsenal označeni kao jako tanki, ali mislim da je večerašnja igra više bila plod taktičkog nadmudrivanja ETH i Artete, gdje je objektivno bilo malo prostora da se bilo ko razmaše, nego neka velika slabost ijednih.
Što se tiče same utakmice, sad je ovo već ozbiljno njesra kada ti kao centralni par defanzivaca stoje dedica Evans i opjevani Harry Maguire. Dodaj od ranije ozlijeđenog Shaw-a, eto belaja. Bolje smo defanzivne linije imali na oni egzibicijama u USA nego večeras. Nadati se da sa Lichom nije ništa komplikovano i da će nakon brejka i on i Varane doći sebi, jer ovo je baš tanko. Dalje, bokovi – dva desna bočna. Dalot zavaljen na neprirodnu poziciju i ne zna ništa uraditi sa lijeve strane, a AWB ne bi znao ništa napraviti s loptom u nogama sve da mu život o tome ovisi.
Što nas dovodi do Andre Onane. Njegova strašna distribucija lopti postaje beskorisna sa takvom zadnjom linijom. Ako daš njima – riskiraš belaj; ako ideš na duge lopte – gubiš prednost te distribucije; ima opcija tri koja je i bila najčešće korištena – silaženje Eriksena i Brune duboko po loptu, čime ih trošiš i gubiš bilo kakvu tranziciju. Zato nam je vezni red i crkao u 60 i nekoj minuti. Dodatno – kako ne znaju raditi sa veznim redom, isto tako naši bokovi ne znaju raditi s krilima, pa imaš odsječene Rashforda i Antonya. Martial beskoristan.
Ako postoji kakav plus današnjeg dana, to je debi Hojlunda, koji mi djeluje da ima “ono nešto”. Sve u svemu – nadam se do Brightona da će markonac biti spreman i da će Reguillon moći dati ruke. Inače, i pored dobro odrađenog transfer roka, imamo vidljive rupe u prvih 11, o klupi da ne govorim.
Ako se po jutru dan poznaje, slijedi grčevita borba za top 4, nešto više možemo zaboraviti. Nismo dovoljno dobri.
Što se tiče same utakmice, sad je ovo već ozbiljno njesra kada ti kao centralni par defanzivaca stoje dedica Evans i opjevani Harry Maguire. Dodaj od ranije ozlijeđenog Shaw-a, eto belaja. Bolje smo defanzivne linije imali na oni egzibicijama u USA nego večeras. Nadati se da sa Lichom nije ništa komplikovano i da će nakon brejka i on i Varane doći sebi, jer ovo je baš tanko. Dalje, bokovi – dva desna bočna. Dalot zavaljen na neprirodnu poziciju i ne zna ništa uraditi sa lijeve strane, a AWB ne bi znao ništa napraviti s loptom u nogama sve da mu život o tome ovisi.
Što nas dovodi do Andre Onane. Njegova strašna distribucija lopti postaje beskorisna sa takvom zadnjom linijom. Ako daš njima – riskiraš belaj; ako ideš na duge lopte – gubiš prednost te distribucije; ima opcija tri koja je i bila najčešće korištena – silaženje Eriksena i Brune duboko po loptu, čime ih trošiš i gubiš bilo kakvu tranziciju. Zato nam je vezni red i crkao u 60 i nekoj minuti. Dodatno – kako ne znaju raditi sa veznim redom, isto tako naši bokovi ne znaju raditi s krilima, pa imaš odsječene Rashforda i Antonya. Martial beskoristan.
Ako postoji kakav plus današnjeg dana, to je debi Hojlunda, koji mi djeluje da ima “ono nešto”. Sve u svemu – nadam se do Brightona da će markonac biti spreman i da će Reguillon moći dati ruke. Inače, i pored dobro odrađenog transfer roka, imamo vidljive rupe u prvih 11, o klupi da ne govorim.
Ako se po jutru dan poznaje, slijedi grčevita borba za top 4, nešto više možemo zaboraviti. Nismo dovoljno dobri.
Izborit LP,osvojiti bar kupove u LP ove sezone- sta se napravi.
Proces ne moze preko noci,nedostaju nama dva dobra stopera za rotaciju i bekovi,napadac za rotaciju jer Martial to nije.
Mdjutim ako Arapi dodju u klub,sve je moguce.
Proces ne moze preko noci,nedostaju nama dva dobra stopera za rotaciju i bekovi,napadac za rotaciju jer Martial to nije.
Mdjutim ako Arapi dodju u klub,sve je moguce.
Sreća pa ove sezone i petoplasirani vjerovatno ide u LP, značiće nam.
Šteta što je gotov prelazni rok, sad se ne možemo do zime Sancha riješiti. Zapravo možemo, šalji ga u Al Ettifaq ili Besiktas.
Sljedećih deset sezona će biti iste kao i proteklih deset ako američki pacovi ostanu vlasnici, nema se smisla puno ni nervirati sve dok smo komercijalni klub. Od ponajvećeg kluba svijeta do najvećeg predmeta sprdnje, žalosno.
Šteta što je gotov prelazni rok, sad se ne možemo do zime Sancha riješiti. Zapravo možemo, šalji ga u Al Ettifaq ili Besiktas.
Sljedećih deset sezona će biti iste kao i proteklih deset ako američki pacovi ostanu vlasnici, nema se smisla puno ni nervirati sve dok smo komercijalni klub. Od ponajvećeg kluba svijeta do najvećeg predmeta sprdnje, žalosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.