Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Jeste i dosadni. Idite privatno i raspravite se, šta trujete temu. Isto šćenadija kakva...
Jel ovo istina da Vini ima vise asistencija od Mesi-a u KO fazi LP ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mislim da fudbal polako ali sigurno ubija Var jer kod svake odluke idioti vjećaju 5min i na kraju pozovu glavnog sudiju da on presječe.Koji qurac debili sjede u var sobi ako nisu u stanju donijeti odluku odnosno nisu sigurni u svoje procjene.Cirkus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DinGospo21
- Kontakt:
I od toga se pravi da je Pep ne znam ni ja šta uradio. Bodovna razlika nije bila velika, vec bod, dva a Liverpool uglavnom bude pokraden.napoleon72 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 07:13I to se Riley poslije izvinjava i priznaje gresku, a ti bodovi kljucni bili za tituluDinGospo21 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:39Stara priča, sto put ispričana, Realu sudije pomažu bla bla bla. Carlo je brukao u Engleskoj?, kako da ne. U Bayernu je kao u Realu nema uspjeha u Evropi, noga, zna to Pep. Čuj antifudal sa Realom, nisi ti dobar svega mi. Taj isti Carlo je toga istog Pepa poderao 0-4 u sred Minhena. City je klub koji ima 115 optužbi o čemu dalje da pričamo. Sudijske malverzacije, Rodrijevo igranje rukom penal ko vrata naravno nije sviramo, baš se čudim zašto? Pa i Real je imao zaostatak 2018 kad je Barcelona uzela titulu, što ne znači da taj Real nije bio moćan kao i Barcelona koju je on preuzeo.Evander je napisao/la: ↑12 feb 2025, 21:59
Fakat si glup, da ne kazem retardiran.
Cuj kakvr ve,e ima. Kako moze biti "gotova ekipa", ako je sezonu prije igrala katastrofalno? Jesi svjestan kakve nebuloze pricas?
Usput, nacin na koji nacin je City dominirao ligom sve ove godine, nikad se vise ponoviti nece.
Uzgred i Carlo je bio u istoj toj ligi, pa se brukao. Sa noge na nogu, otjeran iz istog onog Bayerna, u koji je dosao.na gotovo. Godinama anti fudbal sa Realom igra i uz nevidjenu sadaku i obilatu sudijsku pomoc je dolazio do trofeja.![]()
Kao i ono sutanje Dokua protiv Liverpoola. FA kasnije uvrsti tu sliku kao skolski primjer crvenog kartona a u toj utakmici proslo nekaznjeno.
Tako bih i ja uzeo 15 titula. Engleski Borac.
Slažem se da ubija draž, ne može Klose izdvometarskih ofsajda davati golove

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
I bar su isključili likove poput Ovreba da više ne djele "pravdu" ili kako je oni zamišljaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Napokon imamo pravedne utakmice i eto to ubija draz, bilo bi bolje da neko osvoji ligu prvaka uz dva gola iz ofsajda, to je prava draz sigurno.
I uopce nema tako cesto tih odluka gdje se po pet minuta ceka, kako god bolje i to nego da neko dobije greskom sudije.
I uopce nema tako cesto tih odluka gdje se po pet minuta ceka, kako god bolje i to nego da neko dobije greskom sudije.
Ja ne vidim da se ljudi zale na sudjenje nista manje nego li prije VARa.Evo ovaj saurman ce opet zaplakati ako nalete na Realenobarca je napisao/la: ↑14 feb 2025, 16:50Napokon imamo pravedne utakmice i eto to ubija draz, bilo bi bolje da neko osvoji ligu prvaka uz dva gola iz ofsajda, to je prava draz sigurno.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- napoleon72
- Kontakt:
Walcott ima vise golova u LP od Ronalda Nazaria, Bruno vec sad ima vise golova i asistencija nego Zidane u cijeloj karijeri, Lukaku vise golova od Maradone... nazalost, to pokazuje u kojem smjeru ide moderni fudbal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ove godine će ga prestići i po golovima u finalima. A tek mu je 25.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vidim ja nešto smrdi, a ono se Goretzka vratio 

Milan je vjerovatno najslabija ekipa lp
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Neće valjda ovo biti onaj tip utakmice kad gol padne rano i do kraja ostane taj rezultat. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Čekamo penale
E vala zaslužio je ovaj smrdo crveni karton. Rijetko odvratan igrač
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav debil bokte mazl
jos jednom potvrdjuje da samo likovi sa niskim IQ ovako farbaju kosu
Don't believe the hype.
Kakav težak debil ovo govedo s pink kosom. 

Isto krenuh napisati. Jedini jos bolji znak da je neko glup su tetovaze na licu i vratu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 19:57kakav debil bokte mazl
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.