Mi igramo sa dva napadača…ne možemo ići na turnir i imati samo dvojicu na klupi…pogotovo ako Baždar nije klasični napadač. Neki lik je pisao da će Barišić biti u protokolu zadnja dva kola za Bragu. Radeljić je višak…ubačeni elementi među nama…umjesto da pričamo o lijepim stvarima ovdje se kvari atmosfera sa pričama o septičkoj jami Ahmedhodžić-Kovačević…No99 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 17:0323-24 od 26 igraca je vec sigurno - ostaju 2 eventualno 3 mjesta ako ne bude povreda
gk: vasilj, zlomislic, hadzikic
def: dedic, muharemovic, katic, kolazinac, radeljic, mujakic, hadzikadunic
mid: sunjic, tahirovic, burnic, basic, hadziahmetovic, memic, gigovic, hajradinovic
att: bajraktarevic, alajbegovic, demirovic, bazdar, tabakovic, dzeko
jedini upitnik je hadzikadunic - ali mislim da je i on siguran, to bi bilo 24
znaci jos dva mjesta za ostalih 5-6 kandidata
def: gazibegovic, malic, karic, celik
mid: saric
att: lukic
neka logika: gazibegovic i jos jedan - po zasluzi lukic ali stvarno ne znam da je potreban jos jedan napadac
mjesta sigurno nece imati
def: barisic (nije se oporavio), kospo (nije igrao u prvom timu),
mid: huseinbasic, dakovac, omerovic i ostali koji su imali neku priliku
att: kulenovic
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Je li neko išao da vadi vizu za Kanadu (iz BiH
)? Jesu li šta ubrzali za SP isključivo?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad izadje Benjo na bekuinvincible1921 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 14:13Hebo mater vazda belaj s bekomKad sad Barba istrci protiv Kanade ko Susic protiv Nigerije, bez lijevog beka
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
Mujakic zadni veznisoccerfan je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:53Kad izadje Benjo na bekuinvincible1921 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 14:13Hebo mater vazda belaj s bekomKad sad Barba istrci protiv Kanade ko Susic protiv Nigerije, bez lijevog beka
![]()
=\_1921_/=
-
LaMeloBall
- Kontakt:
Kanađani će biti teži protivnik nego što sam mislio, ćeka nas slićna tekma ko sa Austrijom… imaju par dobrih.. Davies, Estaquio, David, Bombito. I još otvaranje svjetskog u Torontu
Na Twitteru postoji jedan profil koji u posljednje vrijeme objavljuje jako dobre analize o kanadskoj reprezentaciji
https://x.com/tacticalmindBiH
Na Twitteru postoji jedan profil koji u posljednje vrijeme objavljuje jako dobre analize o kanadskoj reprezentaciji
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
Hvala Bogu, pa ljudi koji su trenutno na celu, nece dozvoliti da takvi igraju za reprezentaciju, dzaba mu karijera neka je gradi daleko od reprezentacije BiH.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bombito vrlo vjerovatno nece biti spreman za prvu utakmicu. On im je bas bitna karika, ne bunimo se ako ne igra.LaMeloBall je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:38Kanađani će biti teži protivnik nego što sam mislio, ćeka nas slićna tekma ko sa Austrijom… imaju par dobrih.. Davies, Estaquio, David, Bombito. I još otvaranje svjetskog u Torontu![]()
![]()
Dobar kanal inace. Ispada da je Jesse Marsch neka vrsta Guardiole u najmanju ruku
Jedne ce sigurno strefit trema i sindrom 'svezanih nogu'. Biće to Kanada, imaju sve za izgubit.LaMeloBall je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:38Kanađani će biti teži protivnik nego što sam mislio, ćeka nas slićna tekma ko sa Austrijom… I još otvaranje svjetskog u Torontu![]()
![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Kanadzani su otrovani luzerskim mentalitetom puno vise nego mi. To Im je najveca boljka.Maverick je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:13Jedne ce sigurno strefit trema i sindrom 'svezanih nogu'. Biće to Kanada, imaju sve za izgubit.LaMeloBall je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:38Kanađani će biti teži protivnik nego što sam mislio, ćeka nas slićna tekma ko sa Austrijom… I još otvaranje svjetskog u Torontu![]()
![]()
Slusam Bahu skoro veli da je nezaposlen i da ne zeli svu ustedjevinu dati da ide na Svjetsko, a danas druga prica na Instagramu. Da ga nece slucajno Arena zaposliti za mundijal? 
On ne može prići Areni, hvala Bogu
Saudin Gabela će biti na licu mjesta i pratiti repku.
Eto koliko se ti razumiješ u slučaj KovačevićMorpheus je napisao/la: ↑20 apr 2026, 17:17Iskreno, problem je što ti pričaš nešto što nisam napisao.imekorisnicko je napisao/la: ↑10 apr 2026, 16:01Iskreno,nazor branite neodbranjivo. To što je on pitar i što ima lijep odnos prema klubu koji ga je afirmisao nema nikakve veze sa njegovim odnosom prema reprezentaciji.Drži se nečega oko čega znaš, tipa Velež, a ovo ostavi meni i drugima kojima znamo šta i kako.Niti je izjavio da više voli Srbiju. Najviše od svega voli svoju karijeru.
Znam, dosadan sam, a šta ću kad mi odgovaraju pa moram odgovoriti na laži i ostale gluposti.
Čovjek Srbin,nije se odzvao reprezentaciji BiH zbog te iste Srbije i ti ga branis jer nije rekao javno da više voli Srbiju
Eto trebao je nacrtat i postavit na naslovnicu Avaza da bi mi znali koga više voli...
Neiskren od samog starta i tako mu se i vratilo,nek sad ganja karijeru
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U onom podcastu Inkubator ili kako se već zove je baš to spomenuo da mu ne pada napamet da potroši i ono malo ušteđevine da bi gledao neku utakmicu, pa čak i našu.. A vrlo dobro se sjećam njegove dvije izjave (nemam pojma koja televizija, gdje šta kako) za Brazil gdje je rekao "Pa šta i ako date zadnji dinar na ove momke, zaslužili su to, a vi ćete ih opet zaradit".
Ne znam šta bih rekao, ali nakon onog dočeka ispred vječne vatre (a i godinama drugih stvari), meni ga je preko glave.
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 20 apr 2026, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Luzer debeli, on i Koševo stadion tandem luzerestine nivo terorističke organizacije vrs
Greska u koracima. Ja ga ne gledam i ne slusam jos od kad je prenosio ono EP U16 u kosarci s Musom. Da je trolegenda izlapio je odavno i trabunja gluposti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Eh bravo, to EP U16 sam totalno zaboravio.
Meni je Igor Kristić vazda bio bolji izbor za komentar. Barem meni, bolje poznaje materiju, pa i sami komentari imaju više smisla.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
arena je deponija oronulih komentatora ali je baho gori od svih zajedno. Rijetko ko moze biti tako iritantan u poznim godinama, a slag na tortu je decenijski blam s balkona neki dan.