da,da, u utakmici protiv takve ekipe se usitini može vidjeti pravi potencijal igrača, dal će se moći nositi s Francuskom, ili Rumunijom.to se tice isprobavanja igraca mogla se naci neka utakmica u BiH. Npr. protiv Zelje!

da,da, u utakmici protiv takve ekipe se usitini može vidjeti pravi potencijal igrača, dal će se moći nositi s Francuskom, ili Rumunijom.to se tice isprobavanja igraca mogla se naci neka utakmica u BiH. Npr. protiv Zelje!
Ne znam sta je dobio protiv Svedske i vidio! Ako dobije svabe ili ako bar ne izgubimo katastrofalno onda je nesto i skontao! Ako izgubimo katastrofalno onda cemu proba u Svedskoj! Onda bolje da smo igrali na rezultat.VanBasten je napisao/la:da,da, u utakmici protiv takve ekipe se usitini može vidjeti pravi potencijal igrača, dal će se moći nositi s Francuskom, ili Rumunijom.to se tice isprobavanja igraca mogla se naci neka utakmica u BiH. Npr. protiv Zelje!
johnnyHZ je napisao/la:znate sta ..ev citam par dana ove pljuvace....samo da vas pitam JEL VAS STID......zivimo u drzavi gdje je KRIMINAL na najvecem nivou,politicari iz usta vese djece kradu zadnje feninge,a vama je stalo do toga jel susic isprobavao ili je zajebo stvar???? ako ste vec tako jaki na rijecima,ajte na djela,pa srusite savez,nek ide onda i pape,niko sretniji od mene ..... ali vi ste samo za tastaturom navijaci...a u srcu ste obicni isfrustrirani likovi...izvolite krenite od vrha....od gospode u PREDSJEDNISUTVU zatim u N savezu pa onda po treneru...al najlakse je udarati najnize....
ovi sto se zale na to da su bili 17 000 gore pa ih igraci MORALI razveseliti....jbt ja sam znao mjesecni dzeparac dati da idem gledati sarajevo u neko brdo,gladan,odem na tekmu izgube 3-0 ,90 min navijanja al djaba....vratim se kuci slusam svoje 2 sata kako idem gledati gluposti kako cu glavu zijaniti....iduca subota niko sretniji idem gledati svoje sarajevo...**** REZULTAT,**** igru...TO JE MOJ KLUB,MOJI NAVIJACI,MOJA RAJA...moj grb.....isto tako i za repku....jel prroblem izgubiti jednu utakmicu??? ako je to veci problem ODD SAVEZA Koji je tu godinama ONDA VAM SVAKA CAST PRAVI STE NAVIJACI ...ZELITE SVE NAJBOLJE NASOJ REPKI .....
Već sam pisao o tome mrsko mi se ponavljat, izvini fakat.Probisvjet je napisao/la:Ne znam sta je dobio protiv Svedske i vidio! Ako dobije svabe ili ako bar ne izgubimo katastrofalno onda je nesto i skontao! Ako izgubimo katastrofalno onda cemu proba u Svedskoj! Onda bolje da smo igrali na rezultat.VanBasten je napisao/la:da,da, u utakmici protiv takve ekipe se usitini može vidjeti pravi potencijal igrača, dal će se moći nositi s Francuskom, ili Rumunijom.to se tice isprobavanja igraca mogla se naci neka utakmica u BiH. Npr. protiv Zelje!
Kao protiv Švedske?_dreamer_ je napisao/la:ali i mojoj strini mejri je jasno da smo mi najjaci kada igramo na polukontre,
Ne care moj, protiv svedske smo pokusali dominirati terenom, sto eto nismo mogli, da li radi neuigranosti ili slabe fizicke spreme...Virtu4l je napisao/la:Kao protiv Švedske?_dreamer_ je napisao/la:ali i mojoj strini mejri je jasno da smo mi najjaci kada igramo na polukontre,
Ljudi su nas raznijeli zahvaljujući našoj slaboj fizičkoj spremi. I to je to, uglavnom.velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da nije problem u isprobavanju igraca ,nije problem ni u rezultatu 4-2 ,desi se ,evo nije problem i zbog dolaska velikog broja navijaca koji su djaba dosli ,jer definitivno nisu imali sta vidjeti ,ali sa sigurnoscu mozemo konstatirati da je problem u Safetu Susicu.
Ovo nije blacenje toga velikana BH fudbala ,nije ni pljuvanje po njemu ,samo izrazavanje negodovanja vezano za njegov rad.
Igra nam je bila KATASTROFALNA ,igraci su se gubili po terenu ,nisu znali odgovoriti na agresivnu igru protivnika ,Susic uopce nije ni pretpostavio na koji nacin bi mogla igrati Svedska ,na terenu se njegova taktika zvala "izrodice se nesto ,imamo Dzeku ,i jos par zvucnih imena" ,i to je ono sto bi mu svi trebali zamjeriti.
Evo ,njemu se Mravac izuzetno svidio ,odlican igrac ,i navodno da ce ga gurnuti na desni bok..ja samo ne znam je li se on zajeb.aje ,ili stvarno namjerava drugog dvometrasa gurnuti do linije!?
Upravo, o tome i govorim. Niko od naših, sem Muslimovića to garantujem nije bio spreman za 90' . Pola sahata, top.džakailibu je napisao/la:ljudi su nas raznjeli u drugom poluvremenu. ako samo gledali prvo poluvrijeme mi smo imali par sansi- iz polukontri. i ja jako vjerujem da ce mravac odigrati vise nego dobro. pape je isao njega da glade maksuz i vjerujem da smo dobili dobrog igraca za zadnje linije- posebno zamjena za nadarevica u kvalifikacijama.
Djelimicno se slazem se tvojim postom. Mislim da Mravac nemoze odigrati tu poziciju. Mravac nije brz, nije pokretljiv a valja cuvati tu stranu od prodora malog Lahma, Trochowskog i Schweinsteigera, to ce biti jedna vrlo teska zadaca, ako se uzme u obzir da se Misimovic nevraca gotovo nikada vise od 10 metara u svoju polovinu.velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da nije problem u isprobavanju igraca ,nije problem ni u rezultatu 4-2 ,desi se ,evo nije problem i zbog dolaska velikog broja navijaca koji su djaba dosli ,jer definitivno nisu imali sta vidjeti ,ali sa sigurnoscu mozemo konstatirati da je problem u Safetu Susicu.
Ovo nije blacenje toga velikana BH fudbala ,nije ni pljuvanje po njemu ,samo izrazavanje negodovanja vezano za njegov rad.
Igra nam je bila KATASTROFALNA ,igraci su se gubili po terenu ,nisu znali odgovoriti na agresivnu igru protivnika ,Susic uopce nije ni pretpostavio na koji nacin bi mogla igrati Svedska ,na terenu se njegova taktika zvala "izrodice se nesto ,imamo Dzeku ,i jos par zvucnih imena" ,i to je ono sto bi mu svi trebali zamjeriti.
Evo ,njemu se Mravac izuzetno svidio ,odlican igrac ,i navodno da ce ga gurnuti na desni bok..ja samo ne znam je li se on zajeb.aje ,ili stvarno namjerava drugog dvometrasa gurnuti do linije!?
nece igrati jednu protiv Francuske, a drugu hoce...moustapha je napisao/la:Izgleda da ti je promakla informacija da Salihovic nema pravo nastupa protiv Francuske.
Daj boze da to "rijesi" , isto tako taj ljevi bek , sta li ce tu biti.no comment je napisao/la:nece igrati jednu protiv Francuske, a drugu hoce...moustapha je napisao/la:Izgleda da ti je promakla informacija da Salihovic nema pravo nastupa protiv Francuske.
Nebitno hoceli igrati uopste ili nece on, nego rjesicemo problem u odbrani u tome je Safet na najboljem putu.