FK Drina Zvornik

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 feb 2011, 19:11

pa B o X i ostala kompanija su simpatizeri bg klubova samo reda radi se predstavljaju kao navijaci drine

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 feb 2011, 19:20

Samo F.K.S !! je napisao/la:pa B o X i ostala kompanija su simpatizeri bg klubova samo reda radi se predstavljaju kao navijaci drine
Šta te boli qurac za koga ja navijam i mene zaboli isto to za tvoje mišljenje, jesi sad zadovoljan?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 13 feb 2011, 20:01

Pa dobro,oladite malo :) ali to je realnost,u Zvroniku je Drina nažalost u drugom planu,ne sumnjam ja da ima ljudi koji navijaju i vole samo Drinu,ali njihov broj je zanemariv,Zvezda i Partizan su glavni klubovi tamo...a Drina baš kako reče zavisi ko dolazi..to se jasno može vidjeti na stadionu.

Nisam provokator,ali ja bih volio da me neko uvjeri u suprotno..pozdrav i sretno u borbi za ostanak u ligi. ;)
it's football day

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 feb 2011, 20:22

Baboon je napisao/la:Pa dobro,oladite malo :) ali to je realnost,u Zvroniku je Drina nažalost u drugom planu,ne sumnjam ja da ima ljudi koji navijaju i vole samo Drinu,ali njihov broj je zanemariv,Zvezda i Partizan su glavni klubovi tamo...a Drina baš kako reče zavisi ko dolazi..to se jasno može vidjeti na stadionu.

Nisam provokator,ali ja bih volio da me neko uvjeri u suprotno..pozdrav i sretno u borbi za ostanak u ligi. ;)
Ma naravno da je tako, al ne možeš jednostavno reči cijeli Zvornik navija za one crvene ili crne, ja znam ljude koje uopšte neinteresuje fudbal iz razloga što je uništen a opet znam i ljude koje navijaju za Drinu (uglavnom starije) i koji stalno pitaju za nove vijesti u klubu i može se reči da im zavidim iako sam i ja navijač Drine ali kako oni gledaju klub a kako ja to je duga priča. Naravno, činjenica je da 90 % ljudi navija za Zvezdu ili Partizan ja ih ne mogu shvatiti, prvo svog oca i brata koji navijaju za Zvezdu pa sve ostale ali meni ne smeta, ne znam samo zašto to toliko pogađa navijače Sarajeva pa dolaze ovde da napadaju ljude pa i mene isto zašto ne navijaju za Drinu, ako su ljudi i prije rata navijali za Zvezdu ili Partizan a čak su bili iz Sarajeva ili dalje, zašto to sad nekom da se brani, Drina ima teren i nek svojim rezultatom privuče prave navijače nije problem.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 13 feb 2011, 22:16

FK Sarajevo je napisao/la:Gdje ste vucici,citam ovaj spisak igraca,tanak nekako,sve neki anonimusi,ma dobro znam ja da vas to toliko ne brine,kad znate da ce te svakako ispasti.Navijat cu za vas kad budete u entitetskoj ligi,naravno da necu mnogo ocekivati,meni ce biti drago ako budete stabilan drugoligas ;) ;) ;) .
Kompleksi znaju da postanu opasna stvar...reći ću ti samo jedno...možeš samo da nam se sagneš!
Pratite svoj klub,ipak ste vi Evropa jebote!
Pustite nas ''male klubove'' da radimo i funkcionišemo kako znamo i umijemo...Vi ste mi neka elita,qrac ste vi moj....Dosta više,imate svoju temu pišite tamo o Svetom Petru ako hocete nas ostavite na miru!
Mi funkcionisemo kako funkcionisemo,igrali smo kako smo igrali..a kako ćemo igrati to će svi da vide
...Od činjenice da je Zvornik pun Grobara i cigana ne bježimo,to je normalna stvar,isto što se ovi ostali bošnjaci **** kako navijaju 'vamo za travnik i banoviće i šta ja znam,a svima u srcu Sarajevo i željo...to je normalno jer su to 2 najveća Bošnjačka kluba....I to ne može da se spriječi....
ne vidim razlog zašto pratite više Drinu nego sarajevo?
da vam možda nije dosadilo da stalno gledate jedno te isto;
da vam možda nije pun qrac mirze i njegovih nebuloza i priča :mi ćemo i dalje biti ono što jesmo,bod protiv Drine bio je slabost,odrazilo se na Ćitavu ekipi to što u klubu ne cvjetaju ruže i ostalo

Alo ljudi...Pa kako ne skontate više da ste dosadni...Mogu mene i banovati na ovom forumu,ne znam šta da mi urade,ja ništa ne gubim,ja sam morao ovo da kažem...pretjerali ste više

Sarajevski seljaci jbm vas u opanak,Drina šampion izboriće opstanak...od mene toliko...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 feb 2011, 11:18

Od juče u Međugorju, igramo prijateljske sa Olimpikom i Kozarom iz Gradiške a moguće je i sa Željom

http://fkdrinazv.****/2011/02/u ... formu.html

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 14 feb 2011, 11:40

B o X je napisao/la:Od juče u Međugorju, igramo prijateljske sa Olimpikom i Kozarom iz Gradiške a moguće je i sa Željom

Malo sam uljepšao ovaj tekst,sa zajedničkom slikom igrača i stručnog štaba,i članova uprave pred polazak na pripreme...jest' da je mala slika al nema veze :)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 feb 2011, 11:58

ComyZV je napisao/la:
B o X je napisao/la:Od juče u Međugorju, igramo prijateljske sa Olimpikom i Kozarom iz Gradiške a moguće je i sa Željom

Malo sam uljepšao ovaj tekst,sa zajedničkom slikom igrača i stručnog štaba,i članova uprave pred polazak na pripreme...jest' da je mala slika al nema veze :)
Da znaš da nisam vidio ljepšu sliku igrača i stručnog štaba, sve se nekako uklapa čak i bus iza, šteta što nije veća.

slika
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 14 feb 2011, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 14 feb 2011, 12:01

По & " ' " ? $ % " са $ у " 22.,а $ 26. & & :!: :?:
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 14 feb 2011, 17:07

- Ово је $ нова фаза ", $ ' је & $ терен, & - " у ', $ ' " у & $ са ? на $ терену. Ово - ' $ $ $ се ? " $ на $ $ $ првенства. " ' $ $ ? $ на ? " снаге " $ ' $ фаза " " " тражење " '. " ? $ " је ово ? фаза, ? ја ? $ је тежа, јер је теже " са ? него & ње - & је $.
" $ ? за ' ,? %! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 14 feb 2011, 19:07

Sport centar Međugorje, mjesto gdje su smješteni naši fudbaleri

slika

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 14 feb 2011, 20:38

? сутра " прву " у ' с ??
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 14 feb 2011, 21:09

drinin vuk je napisao/la:? сутра " прву " у ' с ??

Ne'am pojma :D

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 feb 2011, 04:31

? ? - " " " ? то & $? & је оно & " & се не " " ;)

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 15 feb 2011, 10:46

Dejan, BL je napisao/la:? ? - " " " ? то & $? & је оно & " & се не " " ;)
Bila sa Slogom iz Doboja...Dobili smo 3:1,lagano.....
Igramo danas ja mislim sa Olimpikom....:)..

A bus,brate premijerligaški :)

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 15 feb 2011, 11:43

Dejan, BL je napisao/la:? ? - " " " ? то & $? & је оно & " & се не " " ;)
? је та са ?,$ у ' % " " за & 22. & у " са $.
& $ је то ;) А на & & ? је понос ?,а " понос &! ;)

hamalainen
Kontakt:

Post Postao/la hamalainen » 15 feb 2011, 17:00

? " $ опстанете ' зато % $ " ' ",% се свега ? ",' % ' ",$ се $ - " ? па $ у " на /! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 15 feb 2011, 17:24

hamalainen je napisao/la:? " $ опстанете ' зато % $ " ' ",% се свега ? ",' % ' ",$ се $ - " ? па $ у " на /! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ako Bog da :)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 feb 2011, 17:27

+19drina45+ je napisao/la:' ' $ све $ прође на " ",& $ " $,$ се " врате " ' " " ",",% не ' у $ " $ 26.
? се са ",& " ? " у тој " ? $ ? " споран у $ на " " " ",? " " оно ',? се ' $ то не " $ " не " оно % ',а " " " & " " ",$ се $ се " - $ " $ је $ у ' ? ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 15 feb 2011, 17:36

drinin vuk je napisao/la:
+19drina45+ je napisao/la:' ' $ све $ прође на " ",& $ " $,$ се " врате " ' " " ",",% не ' у $ " $ 26.
? се са ",& " ? " у тој " ? $ ? " споран у $ на " " " ",? " " оно ',? се ' $ то не " $ " не " оно % ',а " " " & " " ",$ се $ се " - $ " $ је $ у ' ? ?.

Ma naštimaće njih Vojvoda za taj meč ....Mene brine samo da se oni ne opuste...pa da se desi neko iznenadjenje,ned'o Bog...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.