Drug ja imam info jer sam u dobrim odnosima sa velikom vecinom igraca i ljudi dole u klubu.I vjeruj mi sve je bolje nego vjerovati carsijskim pricama.Efa je sto posto novi clan slobode.Suljic i Delic su sto posto novi clanovi Bratstva.Bratstvo81 je napisao/la:Samo da i u nas ne bude kao sa slobodom dolaze neka pojacanja i 2 dana prije priprema ljudi odlaze,ja mislim da ovdje na forumu nema niko 100% informacije koje su u klubu i o pojacanjima i o odlascima pa evo i za trenera jos nije sve cisto 60% ljudi u carsiji govori da je Muslimovic ostao trener i nije mi prvi put jasno zasto uopste je i dobio otkaz A sto se tice efendica hvala mu bio je korektan i sve najbolje u nastavku karijere a vidit cemo sta je sa tim skahicem da li je profil igraca koji bi mogao zamjeniti efendica,kazem jos niko nema 100% informacija opet kazem CESC4 ima info sad koliko su one tacne ja bih iskreno volio da su ovi pomenuti igraci pojacali bratstvo.cesc4 je napisao/la:Efendic vise nije igrac Bratstva,sve je dogovorio sa Slobodom te u utorak dolazi ovde po papire. Eto svi vi koji ste pitali sta ce nam Skahic sad to mozete vidjet dolazi kao zamjena za Efu,i mogu vam rec da je momak stvarno kvalitetan igrac i da nista ne gubimo odlaskom Efendica.
Skahic,Smajlovic i Zukic pregovaraju sa Bratstvom.Trener Durgutovic je pregovarao sa nasom upravom te danas ili u narednih dan ili dva ocekuje njihov konacan odgovor(da li ce biti novi trener ili ne). Ja se nadam da ces mi pocet vjerovat nakon sto krajem sedmice bude prozivka pa sve to vidis i svojim ocima