NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 18:45

Bratstvo81 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Efendic vise nije igrac Bratstva,sve je dogovorio sa Slobodom te u utorak dolazi ovde po papire. Eto svi vi koji ste pitali sta ce nam Skahic sad to mozete vidjet dolazi kao zamjena za Efu,i mogu vam rec da je momak stvarno kvalitetan igrac i da nista ne gubimo odlaskom Efendica. :mrgreen:
Samo da i u nas ne bude kao sa slobodom dolaze neka pojacanja i 2 dana prije priprema ljudi odlaze,ja mislim da ovdje na forumu nema niko 100% informacije koje su u klubu i o pojacanjima i o odlascima pa evo i za trenera jos nije sve cisto 60% ljudi u carsiji govori da je Muslimovic ostao trener i nije mi prvi put jasno zasto uopste je i dobio otkaz A sto se tice efendica hvala mu bio je korektan i sve najbolje u nastavku karijere a vidit cemo sta je sa tim skahicem da li je profil igraca koji bi mogao zamjeniti efendica,kazem jos niko nema 100% informacija opet kazem CESC4 ima info sad koliko su one tacne ja bih iskreno volio da su ovi pomenuti igraci pojacali bratstvo.
Drug ja imam info jer sam u dobrim odnosima sa velikom vecinom igraca i ljudi dole u klubu.I vjeruj mi sve je bolje nego vjerovati carsijskim pricama.Efa je sto posto novi clan slobode.Suljic i Delic su sto posto novi clanovi Bratstva.
Skahic,Smajlovic i Zukic pregovaraju sa Bratstvom.Trener Durgutovic je pregovarao sa nasom upravom te danas ili u narednih dan ili dva ocekuje njihov konacan odgovor(da li ce biti novi trener ili ne). Ja se nadam da ces mi pocet vjerovat nakon sto krajem sedmice bude prozivka pa sve to vidis i svojim ocima ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 jun 2013, 19:22

Od transfera Škahića ništa nema.

Momka niko nije kontaktirao iz Bratstva, i ako postoji minimalna šansa da ostane u Gradini - ostati će. I pored toga, on ne igra beka nego stopera (i ne želi da igra beka).

Ovo mi je jaran Škaha rekao :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 19:35

Benjo_AFC86 je napisao/la:Od transfera Škahića ništa nema.

Momka niko nije kontaktirao iz Bratstva, i ako postoji minimalna šansa da ostane u Gradini - ostati će. I pored toga, on ne igra beka nego stopera (i ne želi da igra beka).

Dobro Benjo druze hvala ti na info...Bogami ja sam gledo par tekmi na kojima je on igro desnog beka ;) A to da on dolazi to je nasa radio stanica prenijela tako da ja za to i nisam garantovo nego prenio.Sto se vasih igraca tice ja garantujem da je Delic presao u Bratstvo te da se sa Zukicem i Smajlovicem pregovara ;) :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 jun 2013, 19:39

cesc4 je napisao/la:

Dobro Benjo druze hvala ti na info...Bogami ja sam gledo par tekmi na kojima je on igro desnog beka ;) A to da on dolazi to je nasa radio stanica prenijela tako da ja za to i nisam garantovo nego prenio.Sto se vasih igraca tice ja garantujem da je Delic presao u Bratstvo te da se sa Zukicem i Smajlovicem pregovara ;) :D
Igrao je davno u Prvoj ligi prije 4 godine, jer nije bilo beka. Ali u Karvini i kod nas je igrao stopera :D

Mislim da je sa Delićem i Zukićem sve gotovo, a Smajlović još uvijek pregovara
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 19:45

Benjo_AFC86 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Igrao je davno u Prvoj ligi prije 4 godine, jer nije bilo beka. Ali u Karvini i kod nas je igrao stopera :D

Aha dobro a mozes li mi rec kakav je taj Zukic golman ? Znam da je u 14 tekmi u P.L. primio 32 gola..... :o I takode ako moze koja rijec o Delicu posto za njega znam da je sto posto tu :D

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 30 jun 2013, 19:58

Ma on ako dodje u bratstvo tesko da ce igrati stopera a posto je upraznjeno mjesto beka mogo bi tu mozda ali eto niko ga nije ni kontaktirao znaci ostajemo bez desnog bocnog i tesko da cemo naci igraca kao sto je efendic

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 20:00

Ma on ako dodje u bratstvo tesko da ce igrati stopera a posto je upraznjeno mjesto beka mogo bi tu mozda ali eto niko ga nije ni kontaktirao znaci ostajemo bez desnog bocnog i tesko da cemo naci igraca kao sto je efendic
Upravu si stoperi nam ne trebaju treba nam desni bocni,valjda necemo ostat samo na Erku jer smo onda najebali,mada i Timkov tu moze odigrat savrseno sto je i pokazo u prosloj sezoni ;) :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 jun 2013, 20:04

Benjo_AFC86 je napisao/la:

igrao je i u Omladincu beka

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 30 jun 2013, 20:59

Jasmin Mujkic vrlo blizu dogovora sa upravom Slobode :)))

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 jun 2013, 21:39

sejonara je napisao/la:Jasmin Mujkic vrlo blizu dogovora sa upravom Slobode :)))
Jeste i ako se dogovori dolazi Smajlovic ;) a ako ne mozda ce Smajlovic
u Slobodu ili i on dolazi u Gracanicu :P sto je najvjerovatnije... ipak mislim da cemo
sloziti jednu dobru ekipu i opet biti u vrhu a ove godine garantujem vam da ce sve ekipe
koje zele opstanak u prvoj federalnoj a koje su bile iza 6.mjesta na tablici ,morati biti jace barem za 30 %
da bi mogle opstati.. ocekujem jednu extra uzbudljivu sezonu , puno dobrih tekma a nadam se da
nece opet postojati nekakav Krajisnik ili Omladinac :oops: :oops:

Bratstvo opet u vrhu top 3 extra(nadam se), a ako Sloboda ne bude isla na ulazak sto je izgleda
sve izvjesnije napasti i PL sto da ne ali ako se oko stadiona ne bude nista radilo
ne treba praviti neku novu Gradinu ... Samo lagano ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 21:50

sejonara je napisao/la:Jasmin Mujkic vrlo blizu dogovora sa upravom Slobode :)))
NEMA OD TOGA NISTA !!!!!

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 30 jun 2013, 22:04

Vidit cemo cesc4 koliko si u pravu pocinjemo se osipat ako bude istina sad ces vidit sutra odu i ova trojica pomnuti za slobodu ali ne daj boze i imas li kakvi svjezi info u vezi trenera???

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 22:16

Vidit cemo cesc4 koliko si u pravu pocinjemo se osipat ako bude istina sad ces vidit sutra odu i ova trojica pomnuti za slobodu ali ne daj boze i imas li kakvi svjezi info u vezi trenera???
Ma vjeruj mi brate moj nema od toga nista , i ja sam to procito neke budale lupile na bportalu... Nigdje veze pise i Panta i Mujka ja Pantu pitam kaze Panta pusti budale.... A ti brate ko da si samnom u sobi eto sad mi javise da je Durgutovic novi trener, al evo ja cekam da njegov sin bude tu pa da mi on potvrdi jel istina il je neka zezancija ;)

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 30 jun 2013, 23:40

Smajlović iz Gradine bila bi adekvatna zamjena u slučaju odlaska Mujkića koji nije više toliko borben na terenu koliko je bio u prethodnim sezonama.U svakom slučaju jedan od najboljih napadača Bratstva u posljednje vrijeme.Sretno mu gdje god da ode,naravno da bih želio da ostane,ali da pokazuje partije koje je pružao u prethodnim sezonama.Što se transfera u ekipi tiče,najbolje bi bilo kada bi osipanja trenutnog igračkog kadra bilo što manje.

I naravno napomena da u slučaju ulaska Bratstva u Premier ligu BiH,ne bi gledali premijerligaške utakmice na stadionu Luke zbog broja stolica,njih 3000 koje je potrebno imati.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 jun 2013, 23:44

Slobodanpad1945 je napisao/la:Smajlović iz Gradine bila bi adekvatna zamjena u slučaju odlaska Mujkića koji nije više toliko borben na terenu koliko je bio u prethodnim sezonama.U svakom slučaju jedan od najboljih napadača Bratstva u posljednje vrijeme.Sretno mu gdje god da ode,naravno da bih želio da ostane,ali da pokazuje partije koje je pružao u prethodnim sezonama.Što se transfera u ekipi tiče,najbolje bi bilo kada bi osipanja trenutnog igračkog kadra bilo što manje.

I naravno napomena da u slučaju ulaska Bratstva u Premier ligu BiH,ne bi gledali premijerligaške utakmice na stadionu Luke zbog broja stolica,njih 3000 koje je potrebno imati.
Necu nista govoriti oko transfera jer sam sve rekao.Jedino da ti odg za ovo sto se tice ulaska.Gledali bi mi premijer ligu u Gracanici ali mozda ne bi gledali prva 3 4 kola dok bi sve to bilo gotovo.A mozda bi i gledali od prvog kola ako na vrijeme odlucimo da mozemo i da hocemo u premijer ligu.Jer vidio si kako u dase most i nova kuca brzo nikoše tako moze i jos jedan tribina ;) :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 jul 2013, 02:07

evo da i ja napišem koju o ovim igračima Gradine što se ovdje spominju..:)
Zukić:mislim da je solidan goman za Prve lige..taj voli Gradinu i sigurno da nebih išao iz Gradine za 200,300km više nego što će imat u Gradini,ako će imat više..al znam da njega Husara napucaje da ide iz Gradine,vrši pritisak na njega,želi da što više oslabi Gradinu pa zbog tog moguće da predje kod vas..
Škaha:dobar štoper,sigurno da je kvalitetniji od vaših koji trenutno igraju..po meni uz Muju i Piriju jedini igrač iz Gradine koji može igrat PL..
Damir Smajlović:taj je gotov cijelu prošlu sezonu bio povrijedjen,nije igrao,nije trenirao..i kad je igrao ništa nije pokazivao..čovjek za cijelu sezonu nije gola postigao..ja neznam dal on još radi..ako radi neznam kako će stizat u Gračanicu na treninge,kako će stić odradit pripreme ako budete išli gdje van Gračanice(možda godišnji uzme :) )Ima porodicu(ženu doktoricu) :) neznam samo koja muka njega natjera da ide u Gračanicu igrat za 200km više..:)
Delić:dobar igrač..svaku utakmicu daje 100%sebe..igrao PL za Slobodu,Zvijezdu,Gradinu..Zvijezdu uve u PL zajedno sa Damirom Smajlovićem..eto možda baš taj dvojac i vas uvede u PL..:)
OFK Gradina Srebrenik

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 01 jul 2013, 08:53

Daleko od toga da pljujem al bi se slozio sa Brcko87 o Damiru Smajlovicu. Nije on u formi kad je igrao za Zvijezdu i tad je imao problema sa realizacijom moze se vidjet na 2:35 " onclick="window.open(this.href);return false; al ga je izvacila brzina, njegova tehnika je bila gurni loptu i pretrci sve tad je bilo veoma efikasno, al godine cine svoje.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 jul 2013, 09:29

Brcko87 je napisao/la:evo da i ja napišem koju o ovim igračima Gradine što se ovdje spominju..:)
Zukić:mislim da je solidan goman za Prve lige..taj voli Gradinu i sigurno da nebih išao iz Gradine za 200,300km više nego što će imat u Gradini,ako će imat više..al znam da njega Husara napucaje da ide iz Gradine,vrši pritisak na njega,želi da što više oslabi Gradinu pa zbog tog moguće da predje kod vas..
Škaha:dobar štoper,sigurno da je kvalitetniji od vaših koji trenutno igraju..po meni uz Muju i Piriju jedini igrač iz Gradine koji može igrat PL..
Damir Smajlović:taj je gotov cijelu prošlu sezonu bio povrijedjen,nije igrao,nije trenirao..i kad je igrao ništa nije pokazivao..čovjek za cijelu sezonu nije gola postigao..ja neznam dal on još radi..ako radi neznam kako će stizat u Gračanicu na treninge,kako će stić odradit pripreme ako budete išli gdje van Gračanice(možda godišnji uzme :) )Ima porodicu(ženu doktoricu) :) neznam samo koja muka njega natjera da ide u Gračanicu igrat za 200km više..:)
Delić:dobar igrač..svaku utakmicu daje 100%sebe..igrao PL za Slobodu,Zvijezdu,Gradinu..Zvijezdu uve u PL zajedno sa Damirom Smajlovićem..eto možda baš taj dvojac i vas uvede u PL..:)
Složio bih se.. Zukić je pravio neke kardinalne greške u Premier ligi koje su nas koštale mnogo.. a u Prvoj ligi kod nas je solidno branio nema šta.

Na Muju ne treba trošiti riječi, najbolji igrač po meni što smo ga imali u ovoj polusezoni..

A Damir Smajlović nas je svojim golovima uz pomoć Huseinbašića uveo u Premier ligu.. ali od tad, upisao par asistencija u Premier ligi.. protiv nekih timova fulao što se ne može fulati, i od tad ga crno prati, tačnije gola nije zabio. A veći dio prvenstva na kraju nije trenirao, da li je bio povrijeđen ili nije (jer je sudio utakmice kantonalne lige ja mislim, dok za nas nije mogao igrati tekme - tako sam čuo) to neka prosude svi sami.

Ne radi on nigdje već manje od godinu dana mislim, a da je pao u formi sigurno jeste i nije to taj Smajlović od predprošle sezone..

Evo njegovih par golova, među njima i onaj makazicama protiv Iskre (-sezona 2011/12).
btw: Na yt možete naći snimak sa utakmice Bratstvo 1-2 Gradina od predprošle sezone, tad vam je zabio dva gola baš on. Njegovo je brzina, i to mu je najjače oružje što bi rekli, tako je i ove sezone par puta asistirao za nas bježao stoperima Širokog, Sarajeva.. ali sad već godine rade svoje

" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 01 jul 2013, 09:48

Brcko87 je napisao/la:evo da i ja napišem koju o ovim igračima Gradine što se ovdje spominju..:)
Ja mislim gospodine da igraci sad idu za 100 km vise a nije za 300 kako ti kazes,vidis ti u vas stanja nezz ni kad krecete pripreme,ovdje se sve zna cak je i teren preuredjen a vidis da se i ta pojacanja dovode ali kako vidim da nisu u bog zna kakvoj formi bili ovi vasi igraci osim delica ali vidjet cemo,ti kao da si ovom Skahicu menadzer pa tako govoris da je najbolji stoper ja kazem mi u bratstvu kako smo lose davali golove ove godine da nije bilo odbrane mi bi bili sad lagano sa dubokim potokom u nas su mozda stoperi dali 5,6 golova tako da je u nas druze evo vec duzi period odbrana najbolji dio tima,ovo ce ti svako potvrdit ko je gledao utakmice bratstva ali eto otisao je efendic pa bi mogo skahic na desnog boka ali sumnjam da je kvalitetniji igrac od timkova na toj poziciji koji je odigrao odlicno na tom mjestu nekoliko utakmica a tako mislim i da je mujkic kvalitetniji od smajlovica vec ovu polsezoonu je malo pao ali kad bi se vratio onaj stari ne bi mogo ni poredit s njim e ovaj delic mislim da je kvalitetniji od ovih nasih vezni igraca,to iskreno govorim.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 jul 2013, 09:54

Ja mislim gospodine da igraci sad idu za 100 km vise a nije za 300 kako ti kazes,vidis ti u vas stanja nezz ni kad krecete pripreme,ovdje se sve zna cak je i teren preuredjen a vidis da se i ta pojacanja dovode ali kako vidim da nisu u bog zna kakvoj formi bili ovi vasi igraci osim delica ali vidjet cemo,ti kao da si ovom Skahicu menadzer pa tako govoris da je najbolji stoper ja kazem mi u bratstvu kako smo lose davali golove ove godine da nije bilo odbrane mi bi bili sad lagano sa dubokim potokom u nas su mozda stoperi dali 5,6 golova tako da je u nas druze evo vec duzi period odbrana najbolji dio tima,ovo ce ti svako potvrdit ko je gledao utakmice bratstva ali eto otisao je efendic pa bi mogo skahic na desnog boka ali sumnjam da je kvalitetniji igrac od timkova na toj poziciji koji je odigrao odlicno na tom mjestu nekoliko utakmica a tako mislim i da je mujkic kvalitetniji od smajlovica vec ovu polsezoonu je malo pao ali kad bi se vratio onaj stari ne bi mogo ni poredit s njim e ovaj delic mislim da je kvalitetniji od ovih nasih vezni igraca,to iskreno govorim.
Da se ide za 100KM onda mi ne bi imali ekipe nikako. Ovu polusezonu su plate bile do 500-600KM..

a prethodne dvije sezone u Prvoj ligi najveća plata je bila 700 koju je imao stranac, a domaći igrači su imali do 400KM. Kud ćeš dalje kad smo ušli u PL našem igraču nudili 350KM platu :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, NeRi_K i 21 gost.