Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
iznenadio sam se kad sam vidio cak 2 engleza u startnih 11 

You are someone else I am still right here
Ovi Francuzi su vam zlatna vrijedni.
Krul danas na drogama,hajd sto primi onakav gol,nego frajer ne zna ispucati loptu.
Krul danas na drogama,hajd sto primi onakav gol,nego frajer ne zna ispucati loptu.
1946
Sissoko ponovo briljira.
Taj covjek moze da trci za dvojicu
.Sjajna asistencija za Gouffrana.

Taj covjek moze da trci za dvojicu

Keep the Blue Flag Flying High !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Krul je ove sezone poklonio 2 gola svojim ispucavanjima. Haman ga zbog tih ispucavanja i traži Barcelona. Brani dobro (slabije neg' prošle sezone), al' je opao u ovim ispucavanjima. Haj', valjda će se to promijeniti.Head je napisao/la:Ovi Francuzi su vam zlatna vrijedni.
Što se tiče Sissokoa - krađa i po.

Inače, Tottenham za nijansu bolji, mada me ni oni nisu impresionirali. Nakon izjednačujućeg gola nisu napravili ništa vrijedno spomena. Bale ih nosi kao i obično i ukoliko ga prodaju, mogli bi narednu sezonu završiti oko 10-og mjesta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobre vijesti, Gouffran ipak nije slomio nogu.
Newcastle United are pleased to report that a precautionary X-ray has shown that Yoan Gouffran has not broken his right leg. The French forward was stretchered off during the second half of Saturday’s 2-1 defeat at Tottenham Hotspur, and Gouffran will be further assessed on Sunday by the Club’s medical staff.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao sinoćnju utakmicu, al' uhvatih sažetke i vidjeh da je poništen Cisseov gol. Neki govore da su oba postignuta gola bila ustvari regularna, al' za jedan sam 100% siguran da nije bilo ni "o" od ofsajda. No, tako je grah pao i valja se čupat u gostima. 

nema offside-a
Sjajna predstava protiv metalista svrake dominirale u potpunosti susretom do prvog gola kada su se povukli i tad je metalist (pojacan ulaskom perch-a
) imao nekoliko sjajnih sansi ali je krul bio fenomenalan. Posebno bi izdvojio mladog haidaru (ovogodisnje pojacanje iz nancy-a) koji je na lijevom bocnom odigrao ne znam koju rijec da upotrijebim uglavnom i Santonu se pozicija u prvih 11 malo zaljuljala
. Sad idemo na Anži ako to prodjemo onda se moze i do finala po mom misljenju.
. Usput, HBA se vraca mozda slijedece kolo , ako ne tad onda ono poslije sigurno . 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- gloryhunter
- Kontakt:
Danas dobit Southampton pa da u miru pratimo rasplet lige...
ajmooo Mouusssaaa pojedi ih sve!!!
ajmooo Mouusssaaa pojedi ih sve!!!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sissoko će za 2 godine napustit St. James Park za 30 miliona.
Frajer ubi brašno.
Kako Njukaš pogađa sa ovim "zimskim" transferima, to je za ne povjerovat.
Ukoliko se ova utakmica dobije (a ne vidim zašto se to ne bi desilo), onda će se rahat disat.

Frajer ubi brašno.

Ukoliko se ova utakmica dobije (a ne vidim zašto se to ne bi desilo), onda će se rahat disat.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda i po.
Southampton je nakon izjednačenja imao 2 prilike i malo je nedostajalo da ponovo bude prosipanja bodova na St. James Parku.
No, treba biti realan i reći kako je Newcastle bio bolji i kako je zasluženo slavio.
Penal čist k'o suza - Debuchy je želio produžiti loptu za Cissea, a jedan igrač Southamptona rukom udara loptu. Cabaye pokazuje Lampardu kako se puca penal.
Poslije još jedna prilika za Gouffrana, no nije pogodio, da bi 2-3 minute nakon te prilike postavljen konačan ishod. Bizaran autogol, mora se priznati.
Newcastle u posljednje 4 utakmice ima 3 pobjede i sada su na 14. mjestu s tim da ukoliko Tottenham pobijedi WHU-a, Newcastle prelazi na 13. poziciju.
Sissoko je pojačanje nad pojačanjima. To se mora reći nakon svake utakmice.

Southampton je nakon izjednačenja imao 2 prilike i malo je nedostajalo da ponovo bude prosipanja bodova na St. James Parku.
No, treba biti realan i reći kako je Newcastle bio bolji i kako je zasluženo slavio.
Penal čist k'o suza - Debuchy je želio produžiti loptu za Cissea, a jedan igrač Southamptona rukom udara loptu. Cabaye pokazuje Lampardu kako se puca penal.

Poslije još jedna prilika za Gouffrana, no nije pogodio, da bi 2-3 minute nakon te prilike postavljen konačan ishod. Bizaran autogol, mora se priznati.

Newcastle u posljednje 4 utakmice ima 3 pobjede i sada su na 14. mjestu s tim da ukoliko Tottenham pobijedi WHU-a, Newcastle prelazi na 13. poziciju.
Sissoko je pojačanje nad pojačanjima. To se mora reći nakon svake utakmice.

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Cisse ne zna dati normalnog gola
Drago mi je za Njukašov povratak forme,bili su opasno krenuli prema Championshipu,ovako to izgleda bolje

Drago mi je za Njukašov povratak forme,bili su opasno krenuli prema Championshipu,ovako to izgleda bolje

Chelsea F.C.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nile Ranger nije više član Newcastlea. Moglo se to mnogo ranije riješiti. Ugovor je raskinut na obostranu radost, reklo bi se.
Newcastle se riješio djeteta koji pravi probleme na svakom koraku, a Ranger se riješio "roditeljskog" nadgledanja od strane kluba i sad je slobodan da pravi te probleme. Uostalom, na svom twitter profilu je i izjavio da sad ima više vremena i prostora za mafijaška sranja.
Inače, danas u 16:00 je meč kontra Swansea. Ne znam, al' mislim da se može tu izvući povoljan rezultat. Pod povoljnim rezultatom mislim na otkidanje boda i nastavak plovidbe mirnim vodama. Vjerujem da će biti dosta golova, recimo neki raspucani remi (2:2 ili 3:3).

Newcastle se riješio djeteta koji pravi probleme na svakom koraku, a Ranger se riješio "roditeljskog" nadgledanja od strane kluba i sad je slobodan da pravi te probleme. Uostalom, na svom twitter profilu je i izjavio da sad ima više vremena i prostora za mafijaška sranja.

Inače, danas u 16:00 je meč kontra Swansea. Ne znam, al' mislim da se može tu izvući povoljan rezultat. Pod povoljnim rezultatom mislim na otkidanje boda i nastavak plovidbe mirnim vodama. Vjerujem da će biti dosta golova, recimo neki raspucani remi (2:2 ili 3:3).

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zar je moguće da u drugom poluvremenu Newcastle odigra perfektno do 82. minute i na kraju opet izgubi 1:0?
Cabaye prečku pogodio, Gouffran i Cisse imali po stopostotnu priliku, Sissoko 2x odlično pucao (jedno sa 25 metara i jednom sa 12-13 metara), Debuchyjev volej koji je otišao pored gola... Nevjerovatno.
Gol koji je zabila ekipa Swansea nisam vidio, jer su mi svi linkovi pukli.
Ništa, dobra stvar je što Southampton neće dobiti, Reading izgubio od Evertona, a evo i Sunderland je uknjižio tek bod kod kuće.

Gol koji je zabila ekipa Swansea nisam vidio, jer su mi svi linkovi pukli.

I bolje sto nisi vidio golMonolog je napisao/la:Zar je moguće da u drugom poluvremenu Newcastle odigra perfektno do 82. minute i na kraju opet izgubi 1:0?Cabaye prečku pogodio, Gouffran i Cisse imali po stopostotnu priliku, Sissoko 2x odlično pucao (jedno sa 25 metara i jednom sa 12-13 metara), Debuchyjev volej koji je otišao pored gola... Nevjerovatno.
Gol koji je zabila ekipa Swansea nisam vidio, jer su mi svi linkovi pukli.Ništa, dobra stvar je što Southampton neće dobiti, Reading izgubio od Evertona, a evo i Sunderland je uknjižio tek bod kod kuće.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Završi patnja protiv Anzhija.
Nisam gledao svih 90 minuta, al' ovo što jesam mi nije ličilo na fudbal. Haman su obje ekipe zadovoljne sa 0:0 i čekaju revanš za 7 dana.
HBA igrao, to je bitno.
I, na kraju je Tiote nosio kapitensku traku nakon što je zamijenio Cabayea. Jbt, ove sezone su Ameobi, Coloccini, Cabaye, Tiote nosili kapitensku traku. Nešto se ne mogu sjetiti da li je još neko bio kapiten Newcastlea ove sezone.

Nisam gledao svih 90 minuta, al' ovo što jesam mi nije ličilo na fudbal. Haman su obje ekipe zadovoljne sa 0:0 i čekaju revanš za 7 dana.

HBA igrao, to je bitno.

I, na kraju je Tiote nosio kapitensku traku nakon što je zamijenio Cabayea. Jbt, ove sezone su Ameobi, Coloccini, Cabaye, Tiote nosili kapitensku traku. Nešto se ne mogu sjetiti da li je još neko bio kapiten Newcastlea ove sezone.

Jao mrtvila od utakmice. Al ovo je ipak prednost za Newcastle jer nas ceka uzvrat pred 50.000 navijaca 

kakva uspavanka
dugo nisam gledao dosadniju utakmicu. svega dvije šanse vrijedne spomena, od toga prva u 60. minuti. anži nešto bolji, ali svejedno njukasl imao bolju priliku, kad ben arfi nije prošao lobić ala messi
dobar je ovo rezultat za svrake, ali sad se moraju čuvat kod kuće, ne smiju primit gol, jer će tad bit vrlo, vrlo opasno.

dobar je ovo rezultat za svrake, ali sad se moraju čuvat kod kuće, ne smiju primit gol, jer će tad bit vrlo, vrlo opasno.
Steta zbog prilike malo se hatem nafurao da je messi i to u vise navrata ne mogu da vjerujem da se onako nonsalantno ponasa u ovako vaznoj utakmici ne razumijem zasto mu neko ne ukaze na to pravljenje viska poteza postaje iritantno skroz.. Dobar rezultat a i igra odbranbeno obzirom da se pocelo bez 5-6 standardnih igraca sto zbog povreda sto odmaranja . 

- gloryhunter
- Kontakt:
Ben Arfa kaze da bi zabio al nije zbog plastične trave...
sve u svimu, nadan se da ce izbušit Begovića u nedjelju. jedno 3-0 za NUFC
sve u svimu, nadan se da ce izbušit Begovića u nedjelju. jedno 3-0 za NUFC