FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 20:22

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Nenad Timkov i Kerim Kadric se vracaju u redove Bratstva... Nada u Premijer Ligu je i dalje ziva ! Lukavac pada u prvom kolu !

Komšije se nabrijale pravo hhehehee......:)

Opet ću citirati Vojvodu: "Prazna ne puca". ;)
Ma deremo Veleža da njih ne dernemo, mi imamo extra ekipu, trenutno na svim pozicijama smo popunjeni sa po 2 dobra igrača uvijek može adekvatna zamjena da uskoči i da odigra isto ako ne i bolje......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 feb 2013, 20:27

Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
www.nkbratstvogracanica.com

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 20:31

cesc4 je napisao/la:Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
Ma jarane NATO da dovedete džaba vam bolji smo od vas sad, pozz....:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 19 feb 2013, 20:42

cesc4 je napisao/la:Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
To je opet neka "nova stara" ekipa :) Al ne sumnjam da cemo vas dobit

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 feb 2013, 23:19

Kažu Wenger dolazi na časove kod Vojvodića u narednim danima, ono što će biti u centru tog susreta jeste da mu Vojvodić pomogne u tome KAKO EKIPU PODIĆI IZ MRTVIH...:)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 feb 2013, 23:55

Ekipa Bratstva se previse podcjenjuje i da se primjetiti da olako racunate na 3 boda u gostima i da ste kvalitetniji itd. Iskustvo i pracenje ove lige mi govore da to niposto ne trebate raditi jer liga je bila i ostala domacinska a i ako budete bolji nesto ce prevagnuti na domacinsku stranu. Bratstvo je jedna od fizickih jacih ekipa u ligi i jos kako su u Bihacu odigrali bit ce velikih problema. Utakmica ce sigurno biti teska i sa puno zutih kartona a o pobjedniku nece presuditi znanje ili kvaliteta vec nesto 30 :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 feb 2013, 00:05

I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).

Svjestan sam da javnost ocekuje (i ima pravo da ocekuje) dobre rezultate, ali mislim da ce iz Gracanice, objektivno, biti tesko donijeti i bod, a narocito puni plijen.

S druge strane, moze zvucati subjektivno, ali smatram da smo u ovom trenutku kvalitetnija i bolja ekipa od svih federalnih prvoligasa sa podrucja TK.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 feb 2013, 00:07

tropic je napisao/la:Ekipa Bratstva se previse podcjenjuje i da se primjetiti da olako racunate na 3 boda u gostima i da ste kvalitetniji itd. Iskustvo i pracenje ove lige mi govore da to niposto ne trebate raditi jer liga je bila i ostala domacinska a i ako budete bolji nesto ce prevagnuti na domacinsku stranu. Bratstvo je jedna od fizickih jacih ekipa u ligi i jos kako su u Bihacu odigrali bit ce velikih problema. Utakmica ce sigurno biti teska i sa puno zutih kartona a o pobjedniku nece presuditi znanje ili kvaliteta vec nesto 30 :)
Izgubiti nećemo sigurno dole, jer smo dole uvijek igrali dobro i neporaženi izlazili, tako da ne vidim razloga da tako i sad ne bude.....:)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 20 feb 2013, 00:21

Ma cesto se desi da te i out sider pobjedi pa zbog toga i ne treba prefise euforican biti. Znam ja to dobro. Uglavnom samo polako i sigurno gradite ekipu i uz onakve navijace liga vise je neizbjezna ;)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 20 feb 2013, 09:18

Zoom088 je napisao/la:I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).

Svjestan sam da javnost ocekuje (i ima pravo da ocekuje) dobre rezultate, ali mislim da ce iz Gracanice, objektivno, biti tesko donijeti i bod, a narocito puni plijen.

S druge strane, moze zvucati subjektivno, ali smatram da smo u ovom trenutku kvalitetnija i bolja ekipa od svih federalnih prvoligasa sa podrucja TK.
Sve je to lijepo receno,ali opreza mikada dosta. Uvijek racunajmo i na dodatne faktore,koji mogu uticati na prizeljkivani rezultat. Pripremni rezultati jesu vazni za sticanje samopouzdanja,ali nikako podleci toj euforiji,koja se zna itekako negativno odraziti. Mislim da cu biti u Gracanici i dati vam moju skromnu navijacku pomoc. Radnicki je moj drugi klub,poslije Slobode. Eto i mi cemo u Medulin na pripreme i stanje u Slobodi ide polako nabolje. Sve najbolje komsijama iz Lukavca i pozdrav forumasima!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 20 feb 2013, 10:56

skauttuzla je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).

Sve je to lijepo receno,ali opreza mikada dosta. Uvijek racunajmo i na dodatne faktore,koji mogu uticati na prizeljkivani rezultat. Pripremni rezultati jesu vazni za sticanje samopouzdanja,ali nikako podleci toj euforiji,koja se zna itekako negativno odraziti. Mislim da cu biti u Gracanici i dati vam moju skromnu navijacku pomoc. Radnicki je moj drugi klub,poslije Slobode. Eto i mi cemo u Medulin na pripreme i stanje u Slobodi ide polako nabolje. Sve najbolje komsijama iz Lukavca i pozdrav forumasima!
Mislim da ne treba stvarati taj nepotreban pritisak da ne bi bilo razocarenje poslije prvog kola. Kao sto post iznad kaze u nasoj ligi kvalitet ekipe cesto nije ni u prvom pa cak ni u drugom planu ali eto ja ovo prepucavanje vise gledam ko neku pozitivnu zajebanciju ko ce koga ´razvalit´ na terenu i lijepo je vidjeti da se raja opet malo lozi i na nas fudbal i na kvalitet ovakav kakav jest. Bitno je da se ne ulazi u bespotrebno vrijedjanje koje dize tenzije a najcesce dolazi od par balavaca, pa ovakvi forumasi kao skauttz daju nadu u bolje sutra.
Iskreno puno srece Slobodi u buducnosti i nadam se da ce uspjeti u podizanju kluba.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 feb 2013, 12:20

nema tu podcjenjivanja - mogu shvatiti nekoga ko razmišlja srcem a ne glavom kad je u pitanju njegov tim

ali bilo ko imalo prati i poznaje situaciju, neće i ne može reći da u Gračanicu dolazi da pobjedi i da nosi bodove

to je jasno svima - eh sad navijački se nadati pobjedi ali kako do nje doći - to je drugi par kopački ;)
Undici stelle - ACM 1899

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 20 feb 2013, 13:12

@balrazar

Svaki navijac razmislja srcem za svoj klub i nada se da ce pobijedit.I ja se nadam da cemo mi pobjedit dole, jer se vi vise ne borite za PL, i to ce bit jedna opustena utakmica..Znam da zvuci nevjerovatno ali ocekujem puno golova sa obje strane.To bi bio lijep fudbal a nek pobjedi bolji, samo nek nije dosadna tekma..

A svako se moze pobijedit, svugdje i svakako, samo treba imat mrvicu srece.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 feb 2013, 13:30

Bratstvo-Radnički i Radnički-Bratstvo = garantuje samo jedno, makljažu na terenu (u smislu borbe), ružnu tekmu za gledanje i malo golova

ustvari takvo je pravilo zadnjih nekoliko godina koliko me sjećanje služi

P.S. ja npr. volim te tvrde i borbene utakmice (tipa talijana) ali dosta svijet ne uživa baš, većina voli ho-ruk igru tipa engleske
Undici stelle - ACM 1899

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 20 feb 2013, 13:32

baltazar1 je napisao/la:Bratstvo-Radnički i Radnički-Bratstvo = garantuje samo jedno, makljažu na terenu (u smislu borbe), ružnu tekmu za gledanje i malo golova

ustvari takvo je pravilo zadnjih nekoliko godina koliko me sjećanje služi

P.S. ja npr. volim te tvrde i borbene utakmice (tipa talijana) ali dosta svijet ne uživa baš, većina voli ho-ruk igru tipa engleske
Nek ne bude ni jedno ni drugo, neg bude tipa Spanjolske primere :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 feb 2013, 13:38

Maniaacs je napisao/la:Nek ne bude ni jedno ni drugo, neg bude tipa Spanjolske primere :D
samo da se dogovorimo kome ide koja uloga ;)
Undici stelle - ACM 1899

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 feb 2013, 15:58

Završeno prvo poluvrijeme,
Radnički - Priština 0-0

Prema izvještajima s terena za oko lijepih prvih 45 minuta u kojoj je Radnički preko Slomića imao odličnu priliku u 30. minuti, međutim lopta je pogodila stativu.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 20 feb 2013, 16:05

Zoom088 je napisao/la:Završeno prvo poluvrijeme,
Radnički - Priština 0-0

Prema izvještajima s terena za oko lijepih prvih 45 minuta u kojoj je Radnički preko Slomića imao odličnu priliku u 30. minuti, međutim lopta je pogodila stativu.
Mozes li napisati sastav koji je poceo utakmicu? :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 20 feb 2013, 16:43

Kako završi utakmica danas mislim da je završena ili je pred kraj......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 feb 2013, 16:51

Završeno 1-1.
Priština povela, a izjednačio Redžić.

Pred sami kraj susreta Džanić je imao situaciju "jedan na jedan" ali je bio neprecizan.

Vojvodić zadovoljan igrom i utakmicom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.