KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 02 dec 2012, 23:33

:D
lumani je napisao/la:Nermine, Partizan samo prolazi ako dobije u Bambergu,mec protiv Barce je nevazan.
Meč protiv Barse nije nevažan iz nekoliko razloga...
U sledećem kolu Ritas dočekuje Brose i ako ga dobije više od 6 razlike ima bolji skor i od nas i njih i dolazi na 2 pobjede... Onda u zadnjem kolu mi se koljemo a oni igraju protiv nezainteresovanog Bešiktaša... Ako bi dobili što nije nemoguće svejedno je ko pobjedi u Bambergu....
Naša pobjeda nad Barsom eliminiše Ritas... Jer bi već tad otišli na tri, a u slučaju pobjede u Njemačkoj, mi smo na 4 pobjede, a oni bi mogli najviše na 3...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 dec 2012, 23:37

DANTES je napisao/la::D
lumani je napisao/la:Nermine, Partizan samo prolazi ako dobije u Bambergu,mec protiv Barce je nevazan.
Meč protiv Barse nije nevažan iz nekoliko razloga...
U sledećem kolu Ritas dočekuje Brose i ako ga dobije više od 6 razlike ima bolji skor i od nas i njih i dolazi na 2 pobjede... Onda u zadnjem kolu mi se koljemo a oni igraju protiv nezainteresovanog Bešiktaša... Ako bi dobili što nije nemoguće svejedno je ko pobjedi u Bambergu....
Naša pobjeda nad Barsom eliminiše Ritas... Jer bi već tad otišli na tri, a u slučaju pobjede u Njemačkoj, mi smo na 4 pobjede, a oni bi mogli najviše na 3...
moja greska,nesto sam kontao da Bamberg ima 3 pobjede ;) do mene,do mene :)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 02 dec 2012, 23:38

Jel ko slučajno gledao ovo ? :mrgreen:
znači kidanje

[youtube][/youtube]
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 dec 2012, 23:42

@lumani Partizan se jako zeznuo protiv Brosea, to će ga koštati na kraju.... Sad bi već imao 3 pobjede i 2 meč lopte... Inače mislim da bi Ritas najprije mogao dalje....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 dec 2012, 23:44

A što navijači Partizana pred utakmicu sa Igokeom pjevaju Zvezdi?
Dubravko je napisao/la:Jel ko slučajno gledao ovo ? :mrgreen:
znači kidanje

[youtube][/youtube]
U čemu je fazon sa ovim?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 dec 2012, 23:45

[quote="DANTES"]@lumani Partizan se jako zeznuo protiv Brosea, to će ga koštati na kraju.... Sad bi već imao 3 pobjede i 2 meč lopte... Inače mislim da bi Ritas najprije mogao dalje....[/quote

Sve je moguce u toj grupi,ali ne znam kako sam cjelo vrijeme mislio da Brose imaju 3 pobjede. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 02 dec 2012, 23:46

Velika šansa je propuštena protiv Ritasa.... o Bambergu sam već napisao roman.
Nekako smatram da ukoliko to bude odlučujuće,Bešiktaš će pustiti Litvance....

braoolyo, radi se o nevjerovatnom smislu humanosti novinara SK prema narodu Sirije.... :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 dec 2012, 23:48

lumani je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@lumani Partizan se jako zeznuo protiv Brosea, to će ga koštati na kraju.... Sad bi već imao 3 pobjede i 2 meč lopte... Inače mislim da bi Ritas najprije mogao dalje....[/quote

Sve je moguce u toj grupi,ali ne znam kako sam cjelo vrijeme mislio da Brose imaju 3 pobjede. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Možda si mislio da su dobili Bešiktaš?!
Inače mislim dA će Dule sutra u 5 ujutro igrače malo trenirati..... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 dec 2012, 00:02

DANTES je napisao/la:
lumani je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@lumani Partizan se jako zeznuo protiv Brosea, to će ga koštati na kraju.... Sad bi već imao 3 pobjede i 2 meč lopte... Inače mislim da bi Ritas najprije mogao dalje....[/quote

Možda si mislio da su dobili Bešiktaš?!
Inače mislim dA će Dule sutra u 5 ujutro igrače malo trenirati..... :mrgreen:
mislim da je tim jutarnjim treninzima upravo doveo do ovoga
pa skoro svi igraci mu se vuku po terenu, stani malo oni igraju nikad vazniju aba ligu ovaj put bez kalkulacija i odmaranja u njoj i EL, prema tome ostavi se dule mrcvarenja ljudi sam ces sebe potkopati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 03 dec 2012, 00:06

Nermine nemoj tako,kad će ako neće sad, sa 19 godine se najlakše trči... Sjećam se priče Bogdanovića i ostalih kako dnevno 7 sati provedu u Pioniru + teretana! Tako se kod Duleta postaje igrač. :mrgreen:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 dec 2012, 12:36

Pošto nisam bio određen period na forumu, osvrnuću se na ove dve prethodne utakmice KK Partizan.

Utakmica protiv Ritasa je apsolutno pokazala kada se nešto toliko želi, da je uspeh zagarantovan,međutim pokazala je i onu drugu stranu - neiskustvo... Ma koliko bio srećan što su momci još uvek u igri za prolaz dalje,ma koliko bio je srećan zbog pobede nad Litvancima,toliko sam zabrinut kako je moguće da nismo slavili sa +9! A nije da nismo imali šansi,u nekoliko navrata smo mogli prelomiti,nismo, na kraju jedva pobedu izvukosmo.
Ne bih ni u koga uperio prst jer to nije potrebno ovim mladim momcima,ali svakako da pojedinci još uvek nisu dostigli željeni nivo forme,mladost je tu takođe jedan od problema, u nekim situacijama dosta gluposti pravimo....

Utakmica sa Igokeom sasvim druga krajnost, bezvoljnost,neprofesionalnost, letargičnost,nezainteresovanost i sasvim zaslužena pobeda tima iz Aleksandrovca. Jednostavno smo odigrali katastrofalno i sasvim zasluženo poraženi sa tolikom razlikom... Dule je ostao dosledan što se tiče pojedinaca,pa je tako evidentno preveliku šansu dao Gagiću,koji je sasvim sigurno bio najlošiji pojedinac meča. Apsolutno smo taktički razbijeni od Igokee i uz to katastrofalan procenat šuta,ogroman broj grešaka su uslovile neizbežno - ubedljiv poraz.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 dec 2012, 20:27

Novi igrac Partizana Vasilije Pusica 1995 (KK Zemun),igrace za mladi tim.Veliki potencijal

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 dec 2012, 23:32

sasagmp je napisao/la:Novi igrac Partizana Vasilije Pusica 1995 (KK Zemun),igrace za mladi tim.Veliki potencijal
Pozicija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 dec 2012, 23:35

Plejmejker

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 04 dec 2012, 11:08

sasagmp je napisao/la:Novi igrac Partizana Vasilije Pusica 1995 (KK Zemun),igrace za mladi tim.Veliki potencijal
$,$ се $ - " - " " " успјеха $ ",","....

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 04 dec 2012, 21:48

braoolyo je napisao/la:
Dubravko je napisao/la:Jel ko slučajno gledao ovo ? :mrgreen:
znači kidanje

[youtube][/youtube]
U čemu je fazon sa ovim?
Nisam mogao nigde na Youtube da nadjem pa sam evo uploadovao bas za tebe :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad opet poslusaj najavu za mec? :D

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 dec 2012, 23:24

" гостовања ? у ' ? " ", $ " $ „&" " је & о $ " " га „? & %". „" је тренер снажног &, ? захтеван, $ у $, са " " " & тога је & $ " на " $ "", $ се " ? у & „&".

? ' & праве „"" у „"" на " ? - је постао " & " у ? ". $ " ' за & " " - ?, " " $ & " је & ? $ " & „црно-?" $ "." ? " тренера упоређују са $ ? " " $, & " на " је у стању $ " ' на $ ".

" је тренер снажног &, ? захтеван, $ у $, са " " " & тога је & $ " на " $ "", $ & " $ $ тренер " $ & " ? " & - " $ " у " врх.

Он је $ $ ? тренера " ' " " & ". $ $ " $, ? то је ' & на " ". & зна $ $ $ " " је $ свој ? " " $ " % - "", $ се у &.& се ? " на % $ " у " & & " $ $ је " ? за неуспех " $ не " ? " $ је са " ' $ " & ".

& $ " ? статус $ " ' ' " " " "", $ & " $ $ је за " " " " $ % тренера.
8-)

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 05 dec 2012, 16:38

**** su nas ponovo kaznila,ovaj put 12500 evra.... :evil: :evil:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 dec 2012, 12:42

očekivana kazna,nek bude poslednja ove sezone ;)

Večeras prava poslastica, Barca.
Itekako je nezahvalno predviđati ishod,sasvim je jasno ko je favorit večeras,Barsa je sve rivale tukla do sada sa 18+ u gostima,tako da osim ogromnog motiva i želje sve je na strani Barce. Partizan s druge strane sasvim sigurno će odigrati onoliko koliko ova deca to mogu,a mogu. Nije ova utakmica biti ili ne biti,ali je itekako važna iz više razloga,jedna ogromna pobeda,kao što bi to bila večerašnja itekako bi se odrazila na nastavak sezone.... Itekako je bitan i rezultat iz Litvanije....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 06 dec 2012, 14:27

Barsa ima jednu manu ___________________!

Kad jedan Navaro kaže da je čast igrati u najboljoj košarkaškoj atmosferi u Evropi,nema dalje...

slika

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.