Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la johnnyHZ » 31 mar 2010, 16:01

Cartman je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:uz to lion ce izgleda imatti relativno lahkog protivnika BAYERNA jer se evo roony povrijedio ...a to je pola mancestera....mislim da bayern moze bunkerom doc do polufinala,gdje ce ih mire poslati u PM :D
dakle imam neki osjecaj MIRE SA 19 GODINA IGRA FINALE LIGE PRVAKA....zivi bili pa vidjeli
Jest pola ekipe, isto kao Ronaldo.
zivi bili pa vidjeli,mislim da je berbatov losa investicija....e jedino onaj valensija ako ga krene moglo bi biti svasta...jedini problem bajerna na old trafordu ce biti to sto nemaju brzog napadaca za kontre...Olic? mozda....ostalo slabo.....ma bit ce tu svega,ali moralno ce pasti man utd bez runija ...
s toga
mire u velikom finalu AKO BOG DA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 mar 2010, 16:57

evo na ovoj slici se vidi u pozadini
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 16:58

Jaydoo82 je napisao/la:Sta se desi kada Pjanic da gol? = Izbaci Real Madrid :D :D :D
Moram da korigujem. Vic ide "Šta ispadne kad Pjanić da gol? Real Madrid!"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 19:07

Neutral je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Miralem je na nivou taman Lyona u igračkom smislu. Još ako Bog da jedna sezona, onda mu je vrijeme da sa 20-21-om godinom ode u "veći" klub.
:lol: Veci klub kvadratno ili hektrolijski :mrgreen:
Klub sedmostruki uzastopni sampion francuske,na korak u polufinale LS a ovaj o vecem klubu narica. :lol: :D

Klub koji neće u narednih 100 godina osvojiti Ligu prvaka. Kakve veze imaju klubovi koji dođu do polufinala. Vrhunski klub je klub koji osvoji to. Koji je Lyon u prvenstvu ?, je li on sa Lyonom osvojio kup ?, prvenstvo ?. :roll:
Nemoj se ljutiti al Lyon je trenutno veci i jaci klub od "tvog" Bayerna.
Sigurno je medju top 10 klubova svijeta trenutno. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 31 mar 2010, 20:16

CollegeGunner je napisao/la:
Slažem se da je u top10 ali jači od Bayerna hm hm - nisu.
Bordeaux je trenutno duplo bolji i samo sreća je jučer sačuvala Lyona.
3-1 rezultat je potpuno nerealan, trebalo je biti minimalno X ili minimalna pobjeda Bordeauxa.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 20:38

Da je igrao Lovren rezultat bi bio realan :mrgreen:
Pretprosle nedelje su odigrali odlicno protiv Marseja.Bili bolji ,Pjana i jos jedan imali precku i stativu.
Pa opet izgubili.Tako da to sve dodje na svoje. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 31 mar 2010, 21:44

Nema veze Bordeaux će nadam se potvrditi veću kvalitetu i izbaciti Lyon.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2010, 21:48

:lol: :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 31 mar 2010, 22:11

omerbavarac je napisao/la:
van gal ce te zapisati u svoj tefter, a onda se cuvaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 mar 2010, 22:53

omerbavarac je napisao/la:
Jes mi mrzak ovaj Bayern :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2010, 01:43

Mrgood je napisao/la:Nema veze Bordeaux će nadam se potvrditi veću kvalitetu i izbaciti Lyon.
Hoce, ko i Real :mrgreen:
Inace bi se Bordeaux morao pojacati sa Mandjukicem. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 09:17

Ma nema se tu sta raspravljati, Toule, Lloris, Cissokho, Pjanic, Cris, Lisandro... sve su to igraci koji bi u Bayernu bili nosioci igre. Jedino ko bi od Bayernovih igraca mogao igrati u Lyonu su Ribery, Robben i Lahm.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 01 apr 2010, 10:24

harishp je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Nema veze Bordeaux će nadam se potvrditi veću kvalitetu i izbaciti Lyon.
Hoce, ko i Real :mrgreen:
Inace bi se Bordeaux morao pojacati sa Mandjukicem. :lol:

Bordeaux je bolja ekipa i to će ti potvrditi svak ko je gledao utakmicu gdje su ih naigrali ko djecu na njihovu terenu. Jbg nisu imali sreće... ali Bordeaux to može preokrenuti siguran sam.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2010, 15:44

Ma ebo Bordo oni kobajagi bolji a Lyon im zabija i z"guza i s"preda
Rezultat se pise a lyon nije ofiras kao ovi da izgube ovoliku prednost.Uostalom ako si spreman za kladu,bujrum i gace gubis garantovano.
Nego citam Pjanic se oprasta od repke BIH.
Kako rekose kazu da nije vise u stanju zbog godina da pruzi ono sto se ocekuje od njega.
I da bi za sviju bilo najbolje da na kraju da sansu i mladjima da izbore se za taj sveti dres.

:mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 apr 2010, 00:30

Sretan rodjendan majstore nas.Sto manje sportskih povreda i sto duzu blistavu karijeru ti zelim.
BosnaE

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 02 apr 2010, 00:36

Sretan rodjendan DIJAMANTU, ako Bog da da izbacis i Barcelonu u finalu LP :D .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 00:39

johnnyHZ je napisao/la:uz to lion ce izgleda imatti relativno lahkog protivnika BAYERNA jer se evo roony povrijedio ...a to je pola mancestera....mislim da bayern moze bunkerom doc do polufinala,gdje ce ih mire poslati u PM :D
dakle imam neki osjecaj MIRE SA 19 GODINA IGRA FINALE LIGE PRVAKA....zivi bili pa vidjeli

Šta bolan napisa. Misliš da će Bayernu biti tako lahko protiv Uniteda. Pa i da im još 5 igrača ne igraju, ne može neko reći da je favorit gore. To je tako.

A ko je ono napisao da se ja ne ljutim ali Lyon je jači od Bayerna. :roll:

Koji su u Francuskoj ligi ?
Jesu li oni u finalu kupa ?
Igraju isto što i Bayern , to je jedini. Dalje, o titulama i uspijesima u Ligi prvaka ne želim komentirati, jer je to apsurdno. Poazali smo lani kako se dobijaju francuzi usred LYONA ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2010, 01:32

Majstore, sretan ti rodjendan, sve najbolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 apr 2010, 11:08

Sretan rodjendan, zelim ti puno Evi Mendes...
A i asistencija - golova...
100% sportski i krajnje opušten potpis

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 apr 2010, 11:12

Neutral je napisao/la: Koji su u Francuskoj ligi ?
Jesu li oni u finalu kupa ?
Igraju isto što i Bayern , to je jedini. Dalje, o titulama i uspijesima u Ligi prvaka ne želim komentirati, jer je to apsurdno. Poazali smo lani kako se dobijaju francuzi usred LYONA ;)
Nemoj mi tu, koji ste vi bili prosle sezone. Titulu vam kradu poluekipe kao sto su Wolfsburg ili VfB, Lyon bar izgubi titulu od tima koji igra 1/4 finale LP.
Nisu u finalu kupa?! Oni su iz Francuske, znas. Ne mogu oni igrati isti kup ko vi. Zbog tog ima drugo mjerilo,gdje igrate i vi i oni, a to je LP, pa cemo vidjeti ko ce dokle doci.
Zbog tog su Francuzi(Bordeaux) ove godine pokazali kako se dobija Bayern.
Dalje, vi tamo na svojoj temi sanjate o igracima Lyona, kao sto su Cissokho ili Toule, da ne govorim o Llorisu koga bi svaki tim zelio imati. Pogledaj igracki kadar i bice ti jasno ko je jaci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, dena24, guillermo, Halima, klasik, komax, Mostarska, Muumii, RacioEmocionalan, random11, soccerfan i 70 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []