Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Neko napisa da se na kraju sezone krece rekonstrukcija zapadne i istocne tribine Grbavice, mislim da nema nista od toga. Jedino dok neko iz kluba javno ne progovori o tome.
Ja se nadam da ce barem na Bilinom Polju zamjeniti travnjak, srediti odvode kako su najavili. Ako nista barem to da nam reprezentacija igra na normalnom terenu.
Ja se nadam da ce barem na Bilinom Polju zamjeniti travnjak, srediti odvode kako su najavili. Ako nista barem to da nam reprezentacija igra na normalnom terenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bio sam juče na Crkvičkom kod Centra, završeni su unutrašnji radovi na tribini, trava skoro da je izrasla, još ostalo da se uradi fasada i stolice na tribini te postavi umjetna trava na drugom terenu i da, cesta do Centra...
Čelik Zenica 1945
Ajde ako si u mogusnosti da uslikas par puta ili neko drugi iz Zenice.Nimla_RZ je napisao/la:Bio sam juče na Crkvičkom kod Centra, završeni su unutrašnji radovi na tribini, trava skoro da je izrasla, još ostalo da se uradi fasada i stolice na tribini te postavi umjetna trava na drugom terenu i da, cesta do Centra...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Na trening centru "nikla" konstrukcija za krov
Ove sedmice idu slike!

Nema vise :P
- RK Gradacac
- Kontakt:
To bi bilo super! Nadam se da je istina.VolimTz je napisao/la:Ne uređuje se jer nije završen izvana, a to će biti čim se sjever upotpunosti završi.Jack777Pott je napisao/la:Jel u Tuzli uredjuju sjever iznutra? I kad ce pocet gradnja istoka?
010 ISN'T JUST A CODE
Da vidiš sliku u punoj veličini Desni klik - Open Image In New Tab.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ova tribina u Tuzli stvarno mocno izgleda, kamo srece da novca ima vise, pa da se krene sa izgradnjom istoka. Ova tribina bi trebala da bude primjer dobre trbine, svima onima koji po gradovima bivse Jugoslavije grade nakarade od tribina.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
za ovakav stadion ne bi zalio cekat ni 5 godina, stvarno vrh, tuzlaci za razliku od ostalih nesto rade, dok ovi ostali sve nesto obecavaju, neke makete izbacuju modele itd...
Jedna tribina, i to se ne radi unutra ništa, ne čini stadion.cala je napisao/la:za ovakav stadion ne bi zalio cekat ni 5 godina, stvarno vrh, tuzlaci za razliku od ostalih nesto rade, dok ovi ostali sve nesto obecavaju, neke makete izbacuju modele itd...
Daj pare pa ce se odraditdzonvejn je napisao/la:Jedna tribina, i to se ne radi unutra ništa, ne čini stadion.cala je napisao/la:za ovakav stadion ne bi zalio cekat ni 5 godina, stvarno vrh, tuzlaci za razliku od ostalih nesto rade, dok ovi ostali sve nesto obecavaju, neke makete izbacuju modele itd...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
znam da ne cini stadion, ali i rekao sam da za ovo vrijedi cekati i 5 godina, jer ovo kad se napravi bice vrh
Ne mojte bit toliko ljubomorn jbg, ovo jest sporo sto se radi ali se makar gradi kvalitetno, i kad god bude gotova tribina bice najbolja u Bih. daj boze ovakvih stadiona svugdje kod nas bilo bi ljepse gledat utakmice.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
KOji ce biti kapacitet Tuzle kad se sve zavrsi abd. ?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
22 000 kapacitet. kad se zavrsi cijeli stadion.Tracy3McGrady je napisao/la:KOji ce biti kapacitet Tuzle kad se sve zavrsi abd. ?
Biće to lijep stadion abd kad se završi 

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
ja sam zadovoljan ako ga zavrse za 30 godina makar se nadam cu ga dozivit dok ne umremburazzz je napisao/la:Biće to lijep stadion abd kad se završi

hahahahaha što je najžalosnije dok ga završe UEFA će pooštriti kriterije i neće se moći igrati evropske tekme na njemufukara87 je napisao/la:ja sam zadovoljan ako ga zavrse za 30 godina makar se nadam cu ga dozivit dok ne umremburazzz je napisao/la:Biće to lijep stadion abd kad se završi

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Svaka ti čast na ovoj slici, jako kvalitetna slika gdje se dobro vidi čitava tribina i svaki detalj. Ovaj naš stadion odnosno ova sjeverna tribina je radjena do jaja kvalitetno, prava betonska tvrđava (naravno osim krovaVolimTz je napisao/la:Da vidiš sliku u punoj veličini Desni klik - Open Image In New Tab.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad su ovo uradili ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 12 gostiju.