Semir Štilić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Semir Štilić
Otisao Semir u APOEL da rijesi egzistenciju
Al ne,stvarno sam mislio da ce zavrsiti u Njemackoj ligi ili ako nista mozda cak u nekom Francuskom klubu,al eto kao sto i vecinom biva sa nasim igracima,zavrse ovako u ovim nekim klubovima srednjih liga i slicno.

Nije problem APOEL, nego je problem liga ta koja je vrlo losa. 6 mogucih utakmica u LP to ne mijenja. Ali iskreno ja od njega i ne ocekujem previse i price o njemu u prvih 11 su mi nejasne.
Sa fudbalske strane mu je bilo najbolje ostat u Poljskoj jer ocito da mu ta liga odgovara i da ga cijene tamo. Ko zna sta ce bit na Kipru.
Sa fudbalske strane mu je bilo najbolje ostat u Poljskoj jer ocito da mu ta liga odgovara i da ga cijene tamo. Ko zna sta ce bit na Kipru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sretno Semire!!! Mada sam ja ocekivao transfer u neki klub u Njemackoj ili nekoj od liga petice, barem su ovi nasi portali pisali da postoji interes za Stilica ali eto nista od toga.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- TMmanija2012
- Kontakt:
E cuj ne valja Apoel.. raznih slucajva . Sretno Štila .. abd da igras u LP 

Solidan igrač za rotacije, koji ne smije biti u nekim planovima za prvih 11.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: Semir Štilić
Kakva laz. Bravo.Head je napisao/la:Imao je priliku u Ukrajinskoj ligi koja je jaca od Poljske pa je presjedio na klupi. Prosjecan igrac u prosjecnoj ligi. Igrac koji ima reputaciju reprezentativca, slobodne papire, "kvalitet" kako neki ovdje kazu pronazali angazman na Kipru.obagol je napisao/la:Kiparska liga je losija i od Poljske i od HNL-a ako cemo biti realni. Kiparski klubovi uz par izuzetaka uglavnom sluze za nabijanje gol razlike osrednjim europskim klubovima. Hvaliti na sva usta transfer u tu ligu igraca koji bi po mnogim forumasima trebao biti Misketov nasljednik je smijesno. Stilic nema predispizicije za ozbiljnu fudbalsku karijeru i zato mu je ovo vrhunac. Igrac koji ima samo laznjak i koji je solidan izvodjac prekida nema sta traziti u danasnjem fudbalu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Semir Štilić
Bravo stila nakon dzeke i pjanica i nadam se lulica ti si novi Bosanac kojeg gledamo iduće godine u ligi prvaka 

- ASD
- Kontakt:
Ako cemo realno bolje da je otisao u AZiju, barem je para jaca.
Mesa na poziciju libera ga turi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bolje i na klupu kao backup, nego na zadnjeg lijevog lažnog polušpica, vidjeli smo koliko je breme igranja tako zahtjevne uloge, čak i za igrače velike četvorke
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Klubom sam zadovoljan, ligom nisam.
utopija / da nisi ti menager da prodas par fudbalera - ali sa takvim komentarom bojim se da ne napravis potop .
imas pametnija posla vjeruj . imaju ljudi koji su kompetentniji da razmisljaju o transferima . hvala

- Citizen-X
- Kontakt:
ma dobro i Jackko je nekad bio klotz pa je sada predmet svršavanja velikog broja onih koji su ga i pljjuvali.... ah da - njegov transfer je koštao ovoliko:obagol je napisao/la:Kiparska liga je losija i od Poljske i od HNL-a ako cemo biti realni. Kiparski klubovi uz par izuzetaka uglavnom sluze za nabijanje gol razlike osrednjim europskim klubovima. Hvaliti na sva usta transfer u tu ligu igraca koji bi po mnogim forumasima trebao biti Misketov nasljednik je smijesno. Stilic nema predispizicije za ozbiljnu fudbalsku karijeru i zato mu je ovo vrhunac. Igrac koji ima samo laznjak i koji je solidan izvodjac prekida nema sta traziti u danasnjem fudbalu.

siljevac je napisao/la:utopija / da nisi ti menager da prodas par fudbalera - ali sa takvim komentarom bojim se da ne napravis potop .imas pametnija posla vjeruj . imaju ljudi koji su kompetentniji da razmisljaju o transferima . hvala

a evo malo i podataka o superponudama za jedinog selektora na svijetu kojeg je repka odvela na veliko takmicenje i koji pijacarski trazi nezasluzen keš...
toliko o "strucnjacima" znanju i ostalom seljakluku...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ne dipr svega ti.Citizen-X je napisao/la:
a evo malo i podataka o superponudama za jedinog selektora na svijetu kojeg je repka odvela na veliko takmicenje i koji pijacarski trazi nezasluzen keš...
toliko o "strucnjacima" znanju i ostalom seljakluku...
Jedini trener koji je imao angazman do poslijednjeg dana prije preuzimanja reprezentacije, svi ostali kacali ves po striku, jer nisu imali gdje sta raditi. Mnogi bi i noge i ruke polomili da stignu u Tursku ligu i 7-8 godina zaradjuju novac tamo.
To mi imamo trenere koji bez problema vode Reale, Bayerne i druge vrhunske klubove, pa nam turski mali? Ahaaaaa

koje zaprdjivanje jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I te -spor kvazi timove je vodio samo zato što je imao reputaciju ko igrač. Pričati o tragikomičnim avanturama u repki je suvišno, što se može poistovjetiti sa tvojim argumentima.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Aha, pa je zato u Turskoj ostao od 1996. do 2009 u Turskoj. Jak argument nema sta.AjsKjub je napisao/la:I te -spor kvazi timove je vodio samo zato što je imao reputaciju ko igrač. Pričati o tragikomičnim avanturama u repki je suvišno, što se može poistovjetiti sa tvojim argumentima.

Provesti tolike godine u ligi koja je sigurno medju top 10 u Evropi je sigurno zbog toga sto je bio veliki igrac

Da kvazi timovi, od kojih je jedan izveo u Evropu pored velike 4.
Inace se klubovi satrase angazirajuci nase trenere po Evropi, pa nam Turska liga slaba i tamosnji klubovi. Budi djecko zadovoljan kad nas neki uspje biti jedan od 18 trenera turske lige, i ne samo turske, nego i slabijih liga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
bolje da se u zelju vratio, ne pozvat ga odmah za sljedecu utakmicu
giannini je napisao/la:bolje da se u zelju vratio, ne pozvat ga odmah za sljedecu utakmicu
Ako momak udje u dobru formu, nema razloga da se ne pozove.
U slucaju da Mesa odluci u narednim utakmicama igrati sa tom desetkom , bolje ubacit njega tu nego eksperimentisati sa Medunjaninom, Susicem ili Mariom.
#15.10.2013 !!!
Ovi naši igrači nemaju nikakvih ambicija. Salihovic ide u Kinu, Stilic nikakav iskorak u karijeri nije napravio, zapravo nazaduje, Dzeko neće da ide negdje gdje će igrati...
Pogledaš Hrvate, Olic i dalje u Bundesligi, Mandzukic nije htio da bude na klupi, isto kao i Perisic.
Pogledaš Hrvate, Olic i dalje u Bundesligi, Mandzukic nije htio da bude na klupi, isto kao i Perisic.
Pa nije mogo sezonu uvezati sa jednim klubom nego mu je bila nogaemir79 je napisao/la:Aha, pa je zato u Turskoj ostao od 1996. do 2009 u Turskoj. Jak argument nema sta.AjsKjub je napisao/la:I te -spor kvazi timove je vodio samo zato što je imao reputaciju ko igrač. Pričati o tragikomičnim avanturama u repki je suvišno, što se može poistovjetiti sa tvojim argumentima.![]()
Provesti tolike godine u ligi koja je sigurno medju top 10 u Evropi je sigurno zbog toga sto je bio veliki igracBozeeeeeeee

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.