NK Vitez

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 jun 2014, 21:32

stjepan badrov ako se ne varam... nisam obracao paznju na njega... mozda je patka :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 04 jun 2014, 09:40

Znam da je bio junior .. Prešao za Želju.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jun 2014, 11:50

GixUltras1947 je napisao/la:Znam da je bio junior .. Prešao za Želju.
Sačekaj Stjepan Badrov nije junior. Znaš li tačno ko je u pitanju?

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 04 jun 2014, 13:03

zaboljisportuBiH je napisao/la:
GixUltras1947 je napisao/la:Znam da je bio junior .. Prešao za Želju.
Sačekaj Stjepan Badrov nije junior. Znaš li tačno ko je u pitanju?
Stjepan Badrov vjerojatno odlazi u "Maestral" u prvu federalnu ligu a junior o kojem pisu je već u Zelji Grebenar otisao na polusezoni .

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 05 jun 2014, 08:16

Ae da da.. Greberar je prešao za Želju..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 06 jun 2014, 00:12

Hocete li i definitivno slijedecu sezonu poceti na svom stadionu u Vitezu?

Sta jos od radova preostaje da se zavrsi? Koji je kapacitet stadiona,i koliko ce mjesta biti za gostujuce navijace?

Unaprijed hvala na odgovoru.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 06 jun 2014, 09:43

!00% igramo u Vitezu..
Preostaje ono zadnje šminkanje oko terena i oko stadiona i ograde oko terena.Kapacitet msm da je od 3200-3500, a bit ce 2 sektora za gostujuce a mjesta 430-450..

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 jun 2014, 16:14

SLUŽBENO: Husnija Arapović novi trener NK “Vitez”

U pripreme za novu premijerligašku sezonu nogometaše Viteza povest će iskusni trener, Zeničanin, Husnija Arapović.

Iako su želje rukovodstva, nogometaša i navijača NK „Vitez“ bile da trenerski posao u Vitezu nastavi Spličanin Ante Miše, do dogovora ipak nije došlo. Ambicije, planovi, pa i financije bili su prepreka koje u razgovorima nisu prevladane, nije se našao zajednički jezik i interes, a kako saznajemo Miše ima i neke inozemne planove i ponude, pa je „kocka“ pala na Husniju Arapovića, koji je već u tri navrata vodio Vitežane.

„Žao nam je zbog Ante Miše, njemu vrata Viteza ostaju otvorena, to je zaslužio svojim odnosom prema radu, stručnošću i korektnošću, no život ide dalje, a mi smo se, od nekoliko ozbiljnih kombinacija i ponuda, odlučili za iskusnog, „starog“ poznanika, Husniju Arapovića i uvjeren sam da nismo pogriješili. Dogovoreno je, također, da će mu asistirati Robert Perković i Veseljko Petrović koji će, ujedno, bar za sada, obnašati i funkciju sportskog direktora“, kazao nam je u srijedu, nakon definiranja dogovora s Husnijom Arapovićem, predsjednik NK Viteza, Slaven Garić.

Husnija Arapović bivši je nogometaš Čelika i internacionalac, iskusan trener koji je, osim Viteza u tri navrata, vodio matični Čelik, Rudar (Kakanj), Budućnost (Banovići), Velež, Travnik, Schaffausen (Švicarska), Sarajevo…, a prozivku nogometaša Viteza obavit će u nedjelju u 12 sati na Gradskom stadionu u Vitezu.

Kako je kazao predsjednik Slaven Garić, klub se našao u nezavidnoj situaciji, jer je ostao bez najvećeg sponzora, tvrtke „CM“ iz Viteza, što je i razlog da će se troškovi reducirati gdje god to bude moguće.

„Vjerujem da ćemo osigurati optimalne uvjete za rad i djelovanje kluba, sačuvati momčad na okupu, a nadam se, u nekim linijama se i pojačati. Rekonstrukcija Gradskog stadiona je u završnoj fazi, uskoro bi trebali dobiti licencu za igranje premijerligaških utakmica na svom terenu, a uz podršku naših gospodarstvenika i općinskih struktura, vjerujem i u nastavak našeg uspješnog nogometnog puta. Istina, silno će nam nedostajati financijska podrška generalnog sponzora i angažman vlasnika „CM“, Vlatka Kafadara, kojemu se i ovim putem zahvaljujem na svemu što je do sada za klub činio i učinio. Bez njega sigurno NK Vitez, u proteklih nekoliko godina, ovakve rezultate ne bi postigao. No, nadamo se da će Kafadar i dalje, pa neka i s manjim angažmanom, biti s nama“, kazao je predsjednik NK Vitez, Slaven Garić.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jun 2014, 17:01

FanVitez je napisao/la: Kako je kazao predsjednik Slaven Garić, klub se našao u nezavidnoj situaciji, jer je ostao bez najvećeg sponzora, tvrtke „CM“ iz Viteza, što je i razlog da će se troškovi reducirati gdje god to bude moguće.

Razlog? Smrt oca ili nesto deseto?

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 jun 2014, 20:10

Signore je napisao/la:
FanVitez je napisao/la: Kako je kazao predsjednik Slaven Garić, klub se našao u nezavidnoj situaciji, jer je ostao bez najvećeg sponzora, tvrtke „CM“ iz Viteza, što je i razlog da će se troškovi reducirati gdje god to bude moguće.

Razlog? Smrt oca ili nesto deseto?

Nazalost nakupilo se covjeku previse toga i odlucio je da ode... prije dvije godine mu brat poginuo,ove godine Vlatko uspjesno odstranio rak neceg,bio bolestan tesko al na svu srecu izvukaoo see.i onda se desilo ubistvo oca,tako da se odlucio vjerovatno porodici posvetiti. hvala mu na svemu,pravi covjek! sad u nedjelju prozivka pa ce se znati vise o stanju kluba :)
TH 1950

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2014, 09:49

Ma i kontao sam da su neki privatni problemi. Stalno sam slusao sve najbolje o njemu, nije mi bilo za vjerovat da se posvadjao s nekim, al eto, red je da pitam i potvrdim.

Nego, kako vam stadion napreduje? Jel u potpunosti gotova ona tribina sto ste ju prvu radili? Mislim da joj je samo ograda izmedju nje i terena falila kad sam zadnji put slike gledao. I jel se gore uradilo ista na svlacionicama u posljednjih pet godina? Prije nekih pet godina sam bio gore na stadionu i svlacionice nisu bile za pohvalu :mrgreen:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jun 2014, 19:29

Husniji Arapoviću se odazvala 24 igrača

Danas je u službenim prostorijama kluba NK Vitez održana prozivka igrača na koje će novi trener Husnija Arapović moći računati u novoj sezoni.

Predsjednik NK Vitez, Slaven Garić se zahvalio svim igračima koji su se odazvali, predstavio ciljeve za ovu sezonu te istakao da finansijska situacija nije kao prošlosezonska. U svom obraćanju trener Arapović je riječima

"Idemo na prvo mjesto," iznenadio i same igrače, a potom je objasnio:

"Ako sada planiramo da se borimo za opstanak sigurno ćemo ispasti, moramo planirati napad na vrh tabele."

Od igrača koji su prošle sezone nastupali za NK Vitez na prozivci se nisu pojavili: Anel Dedić koji najvjerovatnije potpisuje za NK Čelik, Almir Hasanović, Vladimir Branković, Zvonimir Kožulj, Mišić Marko, Slavko Brekalo i Haris Dilaver. Od 24 igrača koja su se pojavila na prozivci novi igrači su: Stipe Miloš, Mato Lučić . U narednih par dana bi trebalo doci jos par igraca,kako sam cuo.

fotogalerija s danasnjeg treninga: http://sportsport.ba/galerija/vitezani- ... ing/4806#0" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadovoljan sam,kostur ekipe je ostao i to je dobro. nadam se da do pocetka prvenstva nece biti nekih jos odlazaaka,malo se pojacati i to je to dovoljno za nadam se ostanka u ligi.sudeci po odlascima igraca i u drugim klubovima,nebi trebalo se brinuti oko ostanka. steta samo za financije koje smo imali,al trazi se novi generalni sponzor. :) takoder radi se i na pomladivanju ekipe,pa je prikljuceno i par perspektivnih juniora prvoj ekipi.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jun 2014, 22:47

slika

slika

slika

slika

slika
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 jun 2014, 15:25

Livančić: Najvažniji cilj je opstanak u Premijer ligi

Toni Livančić, mladi reprezentativac BiH i član ekipe Viteza, želi s ovim timom osigurati opstanak u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Mladi fudbaler je istakao kako je opstanak najvažniji i smatra kako za taj korak imaju kvalitet.

"Danas je bila prozivka. Fali nam par igrača u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da imamo kvalitetu i smatram da nam neće nedostajati u narednoj sezoni. Najvažniji cilj je ostati u ligi", istakao je Livančić, koji više prilike za igru očekuje dolaskom novog trenera.

"Novi trener Husnija Arapović voli raditi s mladim igračima. Mislim da ću dobiti više šanse za igru. Za mladu reprezentaciju sam bio na okupljanju u Odžaku, ali u Gradačcu nisam nastupao zbog povrede", istakao je Livančić.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 25 jun 2014, 07:32

Vitežani žele još jednu uspješnu sezonu

Nogometaši Viteza počeli su s pripremama za novu sezonu u kojoj imaju velika očekivanja.

Vitežani su u dosta izmijenjenom sastavu, ali žele da ponove dobru sezonu i da ne dolaze u situaciju da se brinu za svoj ostanak. U tome će im pomoći i novi trener Husnija Arapović.

"Nadamo se dobroj sezoni, da možemo ponoviti prošlu. Što se tiče trenera, moramo ga upoznati. Moramo odraditi dobro pripreme", rekao je Aladin Isaković za SportSport.ba, a očekivanja je otkrio i njegov suigrač Armin Imamović.

"Očigledno je da smo oslabljeni ove godine. Dosta je omladinaca, ali imamo svoj cilj i to je sredina tabele. Nadamo se da uopće neće biti priče oko ostanka. Nadamo se dobroj saradnji sa novim trenerom".

izjave igraca: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitezani ... onu/134394" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2014, 19:22

Gdje Ante Mise ode??? Sta bi? On je bas bio dobar trener bolje da je ostao. Nadam se da ce NK Vtez dobiti novog sponzora, hajde Pera legendo sta cekas ulozi koji million u ekipu da gledamo Vitez u Evropi. :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 jun 2014, 15:35

U ponedjeljak igramo prvu prijateljsku utakmicu sa Nk Istra 1961 iz Pule. Utakmica se igra na gradskom stadionu u Vitezu u 17h. :D
TH 1950

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 28 jun 2014, 23:34

Aldin Sisic nije vise dio ekipe, mozel neko pojasniti zasto, jer je prvo bio pozvan?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 jul 2014, 00:37

FanVitez je napisao/la:U ponedjeljak igramo prvu prijateljsku utakmicu sa Nk Istra 1961 iz Pule. Utakmica se igra na gradskom stadionu u Vitezu u 17h. :D
Poraz 0:4,je li netko gledao danas utakmicu,ovo nije obecavajuce...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 jul 2014, 11:16

Android je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:U ponedjeljak igramo prvu prijateljsku utakmicu sa Nk Istra 1961 iz Pule. Utakmica se igra na gradskom stadionu u Vitezu u 17h. :D
Poraz 0:4,je li netko gledao danas utakmicu,ovo nije obecavajuce...

A stari mozda je rezultat previsok al treba uzeti u obzir da su nasi poceli s pripremama prije tjedan dana,a ovi su u naponu snage,pa prvenstvo im krece uskoro cini mi se 19.7 :) situacija u klubu je teska odlaskom generalnog sponzora CM-a ali jbg.cini mi se da je i isakovic otisao u svicarsku .. otislo je 5-6 igraca ...igracki kadar je i dobar zasada,nadao sam se da ce i on ostati.ali eto kako citam i u ostalim klubovima nije sitacija dobra osim vas par ''stabilnih'' premijerligasa :D ako ostanemo ovu sezonu,a moramo to ce biti ludoo :mrgreen:
TH 1950

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.