Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Ne cijeni ga ni Pilav, dobar Zuka danas, lece nam ko budali samar u odbranihodža je napisao/la:ma haj to, al ne cijenim ga ni ko čovjeka vala
Bravo Ervine, Meša vraćaj ga kako znaš i umiješ, u njemu imamo igrača koji može pokriti odlično minimalno dvije pozicije na terenu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U stilu Senada Lulica 
-
SjeverniVjetar
Pa gdje je ovaj Zukanovic bio prije dva mjeseca, kada nam je trebao lijevi bek ? Je li nas !? Je li ima papire!?
Sjajan centarsut
steta pa nije kakav ko covjek
steta pa nije kakav ko covjek
Ti to bubnjas u travestite otisaoBozePetra je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Tini da Zukanovic zauzima mjesto u avionu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ti to bubnjas u travestite otisaoBozePetra je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Tini da Zukanovic zauzima mjesto u avionu.
#Salihović
Znas ti dobro,sta je.Sto bi onaj papagaj Muji u vicu rekao.BozePetra je napisao/la:harishp je napisao/la:Ti to bubnjas u travestite otisaoBozePetra je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Tini da Zukanovic zauzima mjesto u avionu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemam pojma šta je, ali nagađam - to je već treći ili čak četvrti nick koji mi spominjete i proglašavate me klonom.harishp je napisao/la:Znas ti dobro,sta je.Sto bi onaj papagaj Muji u vicu rekao.
Radite šta hoćete, iskreno zaboli me za vašu opsjednutost forumom, nickovima, klonovima, prepucavanjem itd.
Vi stvarno mislite da se niko novi ne pojavljuje na forumu nego se tu vrti vas 10-15 koji pravite nove nickove?
Nije mi jasno kako imate vremena za to? I koliko nezreli i besposleni morate bit da to radite?
Sve to mi je, u najmanju ruku, infantilno.
Ujedno, ovo je prvi i posljednji put da odgovaram na insinuaciju da sam nečiji lažni profil. Vozdra!
#Salihović
Smiri se to je nas haris, niko ga ne shvata ozbiljno, inače vodeci u utrci za kantu godine
Ovo,pastetu otvoris,a @tele iz nje 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kod mene je već na ignoremirzatele je napisao/la:Smiri se to je nas haris, niko ga ne shvata ozbiljno, inače vodeci u utrci za kantu godine
#Salihović
Ugledao se na tebe prije ovog izbora za kantu, sad si u ilegali, al jbg opet ćeš doć do druge titule 
@tele spor si.Prije si bio brzi.Nego cuvaj bubnjasa ili Petru da se ne prehadi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo Zuka,odlaskom mafijasa ti se vracas u reprezentaciju gdje si uvijek i pripadao.
Petra,ne obaziri se na nebuloze ovog shipa,covjeku se stalno prividja i osim nebuloza nista drugo i ne pise a mislim da i ne zna.
Petra,ne obaziri se na nebuloze ovog shipa,covjeku se stalno prividja i osim nebuloza nista drugo i ne pise a mislim da i ne zna.
Na njega sam obratila pažnju tek u zadnjih 15-ak minuta i po njegovim postovima bih rekla da je neko dijete kojem je dosadno.Rusilac je napisao/la:Bravo Zuka,odlaskom mafijasa ti se vracas u reprezentaciju gdje si uvijek i pripadao.
#Salihović
Kao sto @Burundi onomad rece.@bubnjas=@rusilac=@Petra. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne možeš ih više pohvatat' 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.