Veliki sam pesimista što se tiče uzvratne utakmice
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Pobjedit u utorak moramo, inače smo gotovi.. O 2 mjestu ne treba ni razmišljati, jer nas će svaka repka dobit u baražu
uff jbmti dan 
Zadnja izmjena: golden, dana/u 06 sep 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Avdija Vrsajevic je veceras bolje odigrao od Edina Dzeke zvanog DIJAMANT. Pa vi opletite al klupa Citya mu ne gine uskoro.
Vezni red je totalno podbacio Medunjanin Pjanić i Misimović nisu napravili praktično ništa a ostavljali su dosta praznog prostora što su Slovaci dobro koristili.
Nama je gol visio u zraku maltene cijelu utakmicu i samo je bilo pitanje vremena kad će odbrana kapitulirati.
Nama je gol visio u zraku maltene cijelu utakmicu i samo je bilo pitanje vremena kad će odbrana kapitulirati.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 06 sep 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tačno smo izgledali k'o protiv Portugala u Zenici (kada je Pjanić uputio jedini šut i to iz slobodnog) ili protiv Francuza u Sarajevu.
Osigurač mora postojati, nebitno da li se on zove Elvir ili Adnan. Medunjanin protiv ovakvih reprezentacija ne može igrati zadnjeg veznog, jer se jasno vidi ta rupa između veze i odbrane. Momak jednostavno ne može igrati tu poziciju, ako je okružen sa još trojicom sličnih igrača (onih koji su više bazirani na ofanzivu nego na defanzivu).
Imali smo problema po desnoj strani. Pjanić + Misimović nisu pomagali Avdiji koji je često bio protiv dvojice Slovaka. Sreća (i po Avdiju, a vala i po nas) je što to Slovaci nisu bili u stanju iskoristiti. Također, sreća što je Bičakčić ipak na vrijeme izlazio i pokrivao tu rupu.
Napadi nikakvi. Napadači nisu dobili 2 lopte u cijelom meču.
Tako se ne može igrati. Miske je danas više smetao negoli pomagao, Pjanić ništa posebno, Salihović također. Jednostavno, ako ćemo danas izdvojiti nekoga, onda to mora biti Begović. Svi ostali su zakazali, a najviše Pape. No, ukoliko u utorak vrati break, neće mu se ovo uzeti za zlo. Ali, ukoliko se vratimo kući bez pobjede, onda ćemo upravo večerašnji meč izdvojiti kao negativan primjer vođenja utakmice.
Osigurač mora postojati, nebitno da li se on zove Elvir ili Adnan. Medunjanin protiv ovakvih reprezentacija ne može igrati zadnjeg veznog, jer se jasno vidi ta rupa između veze i odbrane. Momak jednostavno ne može igrati tu poziciju, ako je okružen sa još trojicom sličnih igrača (onih koji su više bazirani na ofanzivu nego na defanzivu).
Imali smo problema po desnoj strani. Pjanić + Misimović nisu pomagali Avdiji koji je često bio protiv dvojice Slovaka. Sreća (i po Avdiju, a vala i po nas) je što to Slovaci nisu bili u stanju iskoristiti. Također, sreća što je Bičakčić ipak na vrijeme izlazio i pokrivao tu rupu.
Napadi nikakvi. Napadači nisu dobili 2 lopte u cijelom meču.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Citav dan sam imao neki los osjecaj da cemo kiksati sa remijem ali ni u snu nisam mislio da cemo zijaniti.
Svaki nas sut je bio blokiran (ako smo i imali postenog suta). Ljudi imaju strasnu odbranu sa skrtelom koji je pojeo Edina. Ali u neku ruku sam ubijedjen da cemo tamo slaviti. Oni se moraju otvoriti, sto nama ostavlja puno vise prostora.
Nista nije izgubljeno, a dok smo prvi o barazu ne zelim da razmisljam...
NAPRIJED BOSNO !!!
p.s. Salihovic i lulic obavezno ove treninge sto imamo iskoristiti za vjezbanje centarsuta iz trka... Svaka lopta preleti peterac...
Svaki nas sut je bio blokiran (ako smo i imali postenog suta). Ljudi imaju strasnu odbranu sa skrtelom koji je pojeo Edina. Ali u neku ruku sam ubijedjen da cemo tamo slaviti. Oni se moraju otvoriti, sto nama ostavlja puno vise prostora.
Nista nije izgubljeno, a dok smo prvi o barazu ne zelim da razmisljam...
NAPRIJED BOSNO !!!
p.s. Salihovic i lulic obavezno ove treninge sto imamo iskoristiti za vjezbanje centarsuta iz trka... Svaka lopta preleti peterac...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi uvijek nesto moramo na kraju da pobjedimo i to uvijek u gostima. 
ne znaju oni disati bez rahimica
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cuvaj pape Mujdzu za revans.Sram te bilo i stid i tebe i igrace.Oznojili se nisu.dzeko nemoj ic u slovacku idi malo do Amerike **** repku ba nitna je ljubav.
+1LenBias je napisao/la:ne znaju oni disati bez rahimica
I da zamolim drugara @NoName da me sljedeći put na vrijeme obavjesti kad' bude ironijom ložio raju, da dignemo te pare više.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 sep 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne znam je li ko od vas gledao izjavu Mandžukića poslije njihove utakmice, čovjek je jedva sastavio par rečenica od umora i teškog disanja, dok naš dijamant na kraju utakmice daje izjavu kao da je čitavu utakmicu prejedio na klupi. Možda bi bilo i bolje da jest.
Ako dobijemo pokazat cemo karakter velike ekipe.sad je na njima da se iskupe.bice tesko bogami
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Neću pljuvati ali mora neko preuzeti odgovornost za ovo šta se desilo.
I ne smije se više ponavljati ovakva nonšalncija kao što je bilo sa Džekom,da se dolazi kad mu se prohtije.Nije ovo ničija prčija već reprezentacija.
I ne smije se više zavaravati da smo mi neka sila,niti podcjenjivati protivnika.
Idemo dalje.
I ne smije se više ponavljati ovakva nonšalncija kao što je bilo sa Džekom,da se dolazi kad mu se prohtije.Nije ovo ničija prčija već reprezentacija.
I ne smije se više zavaravati da smo mi neka sila,niti podcjenjivati protivnika.
Idemo dalje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- sagitarius
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Cuvaj pape Mujdzu za revans.Sram te bilo i stid i tebe i igrace.Oznojili se nisu.dzeko nemoj ic u slovacku idi malo do Amerike **** repku ba nitna je ljubav.
A jesi ti prirodno glup il si naucio biti ?? Pa otkud tebi to da je kod nje bio u Americi bogati, imas li dokaz? Neki lik na forumu napisao lafo da je na twitter napisao "L.A." i to to povjerovao?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ne kontam koju ste vi utakmicu gledali, Misimovic veceras za klasu bolji od Pjanica, a Vrsajevic pretrcao vise od Dzeke i Vede zajedno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ibisevic i Dzeko nisu dobili ni jedan zracni duel

Guza vuce loptu kao neki starac,Medunjanin(Aka Sulejman Velicanstveni) prespor i to mu je najveca mana..Stevanovic nije iopste trebao ulaziti jer je ocigledno propao totalno,umjesto da je Hajrovica uveo na krilo izbacio jednog napadaca on pravi 1452547 rokada u Formaciji...Ovo su bili ocajni potezi Safeta Susica u ovoj utakmici i nadam se da iste greske nece ponoviti u Žilini.Ubaci Hajrovica od prve i Rahimica na zadnjeg veznog...
Guza vuce loptu kao neki starac,Medunjanin(Aka Sulejman Velicanstveni) prespor i to mu je najveca mana..Stevanovic nije iopste trebao ulaziti jer je ocigledno propao totalno,umjesto da je Hajrovica uveo na krilo izbacio jednog napadaca on pravi 1452547 rokada u Formaciji...Ovo su bili ocajni potezi Safeta Susica u ovoj utakmici i nadam se da iste greske nece ponoviti u Žilini.Ubaci Hajrovica od prve i Rahimica na zadnjeg veznog...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čim je Sajo objavio spisak bilo je jasno koliko je sati. Čovjek veze nema, pa neka papoljupci do sutra postavljaju tabelu i gol razliku. Čovjek ne može pobijediti nijednu ekipu koja je tehnički ravnopravna nama, jer nas ljudi razvale taktički, što je za Saju špansko selo. Vršajević nije ništa kriv, igra momak onoliko koliko može, ovaj ćoro što ga gura je isključivi krivac. Ljudi su nas večeras pojeli, ono bukvalno pojeli taktički. Pape stoji kraj one linije i bleji k'o tele, izmjene niĐe veze, promjena na ''plan B'' naučna fantastika.
U utorak ako je išta naučio iz ovog meča, pod jedan Mujdža i Rahimić u prvih 11. Drugo, da dobro razmisli da li započeti utakmicu s 2 napadača. Jer pošto je toliko ''bistar'' mi osim dva napadača nemamo rezervnu opciju. Znači i tu će nam trebati svježine, sve ovisi kako se utakmica bude odvijala. Treće, svih 11 koji istrče u Žilini, treba našpanovat da trče kao nikada u životu, to nam je jedina šansa ako mislimo zadržati prvo mjesto.
U utorak ako je išta naučio iz ovog meča, pod jedan Mujdža i Rahimić u prvih 11. Drugo, da dobro razmisli da li započeti utakmicu s 2 napadača. Jer pošto je toliko ''bistar'' mi osim dva napadača nemamo rezervnu opciju. Znači i tu će nam trebati svježine, sve ovisi kako se utakmica bude odvijala. Treće, svih 11 koji istrče u Žilini, treba našpanovat da trče kao nikada u životu, to nam je jedina šansa ako mislimo zadržati prvo mjesto.
Nije uopste Dzeko kriv sve su mu bacali dubinske lopte nije mogao skakati pored Skrtel-a..Greska je u taktici Pjanic-MIsimovi-MEdunjanin i Pape je morao mnogo prije da reaguje sa izmjenama..BenjooJutub je napisao/la:Ne znam je li ko od vas gledao izjavu Mandžukića poslije njihove utakmice, čovjek je jedva sastavio par rečenica od umora i teškog disanja, dok naš dijamant na kraju utakmice daje izjavu kao da je čitavu utakmicu prejedio na klupi. Možda bi bilo i bolje da jest.
Kratko i jasno nemamo kvalitet za velike stvari.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Šta reći za Salihovićevu pokretljivost na sredini terena tek, pa u prvom poluvremenu svaku loptu koju je povukao naprijed je izgubio nakon dva koraka.Ponos Torina je napisao/la:Ibisevic i Dzeko nisu dobili ni jedan zracni duel![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
NE BIH DA PAMETUJEM...ali odmah sam i u razgovoru s prijateljima rek'o da formacija bez pravog zadnjeg veznog (rahimica ili zahirovica) je kriticna...pa to niko na svijetu ne igra tako...cak ni spanija koja ima 300 playmakera, ali buskets mora biti u sastavu, ili martinez....tako da je po meni susic kriv...naravno moglo se lahko desit da i mi pobijedimo...ali ne smije se eksperimentisati protiv jedne jake slovacke s kojekakvim rokadama...salihovic je nedostajao lulicu na lijevoj strani, a samim tim i centarsutevi u 16-erac...pjanic nije smio puno na prijed ici i pokusaati nesto zbog straha da ne izgubi loptu znajuci da nema rahimica iza njega koji ce ispravit nj.gresku...lulic sad lijevo sad desno...salihovic sad zadnji vezni sad lijevi bek...itd...
smatram da se nije smjelo eksperimentisati protiv slovacke bez pravog zadnjeg veznog...protiv lihtenstajna i latvije da..ali ne i protiv jakih reprezentacija...
ali glavu gore, mora se nekad i izgubiti...kiksali su i hrvati, i cesi...i mnogi drugi...
smatram da se nije smjelo eksperimentisati protiv slovacke bez pravog zadnjeg veznog...protiv lihtenstajna i latvije da..ali ne i protiv jakih reprezentacija...
ali glavu gore, mora se nekad i izgubiti...kiksali su i hrvati, i cesi...i mnogi drugi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.