Pa zar mu nije dosad istekla?Phill Jackson je napisao/la:Kakav si ti navijacNail for Real je napisao/la:Nije mi jasno zasto Pepe nije pozvan za mec sa Espanyolom,a igrao i dao gol protiv Madjarske za Portugal![]()
..valjda bi trebo znat da je ludjak dobio cini mi se deset tekmi suspenzije u onoj tekmi protiv Getafea
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Pepe was given a 10-game ban, which ruled him out of the remaining six fixtures of the seasonNail for Real je napisao/la:Pa zar mu nije dosad istekla?Phill Jackson je napisao/la:Kakav si ti navijacNail for Real je napisao/la:Nije mi jasno zasto Pepe nije pozvan za mec sa Espanyolom,a igrao i dao gol protiv Madjarske za Portugal![]()
..valjda bi trebo znat da je ludjak dobio cini mi se deset tekmi suspenzije u onoj tekmi protiv Getafea
Znaci jos 3 mu tekme ostale
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
ja bi rekao jos 6 utakmica ima kazne nisam siguran

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Još 4....sa ovom...ako se nevaram?CRNI_SA je napisao/la:ja bi rekao jos 6 utakmica ima kazne nisam siguran![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
Ma Real nece imati problema s ovim manjim momcadima... bacelona,valencia,sevilla i atletico m su ekipe koje mogu otkinuti poneki bod madridjanima,ovo ostalo slabo...ja bih ocekivao trpanje reala,al mislim da ce ovi imati milosti zato sto je espanolu skoro preminuo kapiten,pa da ne ispadnu neki negativci. Domacin ce povesti,a zavrsit ce 3:1 za Real.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
za razliku od engleske lige gdje samo pobjedjuju favoriti u spaniji svako svakog pobjedi osim tih sto si naveo ima villareal ,malaga, atl bilbao, itd koji ce stvarati probleme i realu i barcimajestic24 je napisao/la:Ma Real nece imati problema s ovim manjim momcadima... bacelona,valencia,sevilla i atletico m su ekipe koje mogu otkinuti poneki bod madridjanima,ovo ostalo slabo...ja bih ocekivao trpanje reala,al mislim da ce ovi imati milosti zato sto je espanolu skoro preminuo kapiten,pa da ne ispadnu neki negativci. Domacin ce povesti,a zavrsit ce 3:1 za Real.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Kakvih 6 omg :SCRNI_SA je napisao/la:ja bi rekao jos 6 utakmica ima kazne nisam siguran![]()
Covjek je prosle sezone propustio posljednjih sest utakmica, medju kojima je bio i El Clasico, sto znaci da su mu preostale cetiri. Jednu je vec odradio protiv Deportiva, znaci u naredna tri kola necemo vidjeti Pepea, osim protiv Zuricha u Ligi Prvaka
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
3 sa ovom...aaa 0:3 sutra za KraljeveRaul_64 je napisao/la:Još 4....sa ovom...ako se nevaram?CRNI_SA je napisao/la:ja bi rekao jos 6 utakmica ima kazne nisam siguran![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
moja prognoza 2-2
strijelci:
1-0 Raul Tamudo 22min.
1-1 Raul Gonzales 45+min.
1-2 Xabi Alonso 75min.
2-2 Joan Vedu 88min.
85 min. Ronaldo promasuje jedanaesterac.
Zuti kartoni: Kameni, Verdu, Calejon, Chicha
Diarra, Ronaldo, Albiol
Crveni karton: Corominas
Prognoza je donesena prije svega po subjektivnom osnovu. i bez uvreda, i provokacija.
strijelci:
1-0 Raul Tamudo 22min.
1-2 Xabi Alonso 75min.
2-2 Joan Vedu 88min.
Diarra, Ronaldo, Albiol
Prognoza je donesena prije svega po subjektivnom osnovu. i bez uvreda, i provokacija.
Ma nešto sumnjam da če Tamudo početi...prognoza je naravno subjektivna...meni lično je tamudo jedan od najdražih igrača...pogodi zaštoWolverine je napisao/la:moja prognoza 2-2
strijelci:
1-0 Raul Tamudo 22min.
1-2 Xabi Alonso 75min.
2-2 Joan Vedu 88min.
Diarra, Ronaldo, Albiol
J*** li mu mamu...Raul_64 je napisao/la:Ma nešto sumnjam da če Tamudo početi...prognoza je naravno subjektivna...meni lično je tamudo jedan od najdražih igrača...pogodi zaštoWolverine je napisao/la:moja prognoza 2-2
strijelci:
1-0 Raul Tamudo 22min.
1-2 Xabi Alonso 75min.
2-2 Joan Vedu 88min.
Diarra, Ronaldo, Albiol
sorry na psovki (ali sam morao)
Dobro je razumijem
1.Real 73 (bolji međusobni omjer 2:0,3:3)
2.Barca 73
37 kolo. Barca-Espanjol 2:1 90minut. Tamudo 2:2
Zaragoza-Real 2:1 90 minut. Ruud Van Gol 2:2
Znamo šta je bilo u zadjnem kolu....Reyes....
2.Barca 73
to su bile dvije najcudnije utakmice u mom zivotu(barca-espanjol; zaragoza-real m.)Raul_64 je napisao/la:Dobro je razumijem![]()
2.Barca 73
sve se nekako odvijalo paralelno. povede espanjol, povede zaragoza. onda barca 1-1. tad je messi onaj go rukom dao. onda 2-1 barca, 1-1 real. 2-1 zaragoza. igrala se 88 minuta ja sam sjedio i gledo tu utakmicu, bio sretan. onda jedan tezak samar je dosao, i za 2 minute svijet se srusio. 2-2 van nistelrooy. hayat tad prenosio uporedo te dvije tekme. nije proslo 20 sekundi od gola van nistelrooya, ukljucenje u barcu... tamudo proslavlja gol.meni je doslo da bacim i televizor kroz prozor, i da posaljem sve u pi*ku materinu.
ja reala da se razumijemo nisam mrzio sve do onog sugavog gola za 2-2, a od tad ih prezirem. a to neznaci da ih ne poszujem. nasuprot, real je najbolji klub svih vremena, sta jest jest. i ja tu nista promijeniit nemogu.
- marseille_unique
- Kontakt:
hajde kral;jevi ima li sta od vas, prijavite se na fantasy ligu prvaka i sportsport.ba ligu, ako se ne rpijavite do utorka i na vrijeme bit ce vam krivo, hajde pokazite sta mozete stom ekipom novom napraviti , bit ce tu svi u ligi tako da vam ne bi bilo krivo sto nema i vas u ligi prijavite se
evo vam link sve objasnjeno
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=10&t=1501
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja sam se vec prijaviomarseille_unique je napisao/la:hajde kral;jevi ima li sta od vas, prijavite se na fantasy ligu prvaka i sportsport.ba ligu, ako se ne rpijavite do utorka i na vrijeme bit ce vam krivo, hajde pokazite sta mozete stom ekipom novom napraviti , bit ce tu svi u ligi tako da vam ne bi bilo krivo sto nema i vas u ligi prijavite se
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- marseille_unique
- Kontakt:
znasm vidio sam tebe hajd probaj kako privuci svoje jarane sa vase teme, i bilo koga znas, ako mozes pomozi bice zanimljivo tokom cijele godine, svega mi vidicete sto nas ima vise bice bolje, ai nagrade su dobre ko zna mozda neko od nas dobije
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Casillas danas slavi deset godina u dresu Reala
Danas je 12. rujan/septembar, dan na koji Iker Casillas slavi 10 godina od svog prvog profesionalnog debija za Real Madrid...koji je igrao utakmicu protiv Athletica iz Bilbaa
"Sve ovo je nevjerojatno, kako ovo vrijeme brzo leti, majko moja, deset godina ot toga je prošlo... U mojoj karjeri bilo je mnogo uspona i padova, ovdje imam ugovor do 2017. i tu želim ostati do isteka svoga ugovora, u Madridu sam osvojio mnogo trofeja, i želim da tako nastavim i u budućnosti." - kaže Iker za AS.
Iker je u svojoj karjeri osvojio četiri lige: (00-01, 02-03, 06-07 i 07-08), dvije Lige Prvaka: (99-00 i 01-02), Europski Superkup (2002), Interkontinentalni kup(2002) tri Superkupa Španije (2001, 2003 i 2008) te jedno Europsko prvenstvo sa reprezentacijom. Za sve ovo vrijeme Iker je u 533 utakmica primio 473 golova, zahvaljujući prvenstveno Realovoj 'šupljoj' obrani svih ovih godina, što je prosjek 1,12 golova po utakmici.
Danas je 12. rujan/septembar, dan na koji Iker Casillas slavi 10 godina od svog prvog profesionalnog debija za Real Madrid...koji je igrao utakmicu protiv Athletica iz Bilbaa
"Sve ovo je nevjerojatno, kako ovo vrijeme brzo leti, majko moja, deset godina ot toga je prošlo... U mojoj karjeri bilo je mnogo uspona i padova, ovdje imam ugovor do 2017. i tu želim ostati do isteka svoga ugovora, u Madridu sam osvojio mnogo trofeja, i želim da tako nastavim i u budućnosti." - kaže Iker za AS.
Iker je u svojoj karjeri osvojio četiri lige: (00-01, 02-03, 06-07 i 07-08), dvije Lige Prvaka: (99-00 i 01-02), Europski Superkup (2002), Interkontinentalni kup(2002) tri Superkupa Španije (2001, 2003 i 2008) te jedno Europsko prvenstvo sa reprezentacijom. Za sve ovo vrijeme Iker je u 533 utakmica primio 473 golova, zahvaljujući prvenstveno Realovoj 'šupljoj' obrani svih ovih godina, što je prosjek 1,12 golova po utakmici.
- Nail for Real
- Kontakt:
Mozda Momo zaigra protiv Espanyola
Veznjak Real Madrida, Mahamadou Diarra, mogao bi dobiti svoju priliku večeras protiv Espanyola.
Fernando Gago i Rafael van der Vaart su skupa sa ozlijeđenim Ramosom ostali u Madridu, tako da bi priliku večeras mogli imati Guti, Diarra ili Granero.
Mediji su predviđali kako Pellegrini želi pokušati sa dva kreativna veznjaka, Xabi Alonso - Guti u sredini terena, ali danas se špekulira da bi uz Alonsa na toj poziciji mogao igrati i Diarra koji je dobio zeleno svjetlo od ljekara.
- Najgori period moje karijere je završen. Bilo je jako teško oporaviti se od te ozljede, i nadam se kako se ovo neće nikom dogoditi, a pogotov ne da se meni ponovi. Nestrpljiv sam jer sam željan igre, takmičenja, duela. - izjavio je Diarra.
Veznjak Real Madrida, Mahamadou Diarra, mogao bi dobiti svoju priliku večeras protiv Espanyola.
Fernando Gago i Rafael van der Vaart su skupa sa ozlijeđenim Ramosom ostali u Madridu, tako da bi priliku večeras mogli imati Guti, Diarra ili Granero.
Mediji su predviđali kako Pellegrini želi pokušati sa dva kreativna veznjaka, Xabi Alonso - Guti u sredini terena, ali danas se špekulira da bi uz Alonsa na toj poziciji mogao igrati i Diarra koji je dobio zeleno svjetlo od ljekara.
- Najgori period moje karijere je završen. Bilo je jako teško oporaviti se od te ozljede, i nadam se kako se ovo neće nikom dogoditi, a pogotov ne da se meni ponovi. Nestrpljiv sam jer sam željan igre, takmičenja, duela. - izjavio je Diarra.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Casillas danas slavi deset godina u dresu Reala
najjaći golman, fakat svaka mu čast
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- bilalinho2
- Kontakt:
cuj hala cccccccccccccccccNail for Real je napisao/la:O ,madridisto welcomeSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Idemo KRALJEVI HALA MADRID
PRIMERA D.2009/10 REAL MADRID C.F
LIGA PRVAKA 2009/10 REAL MADRID C.F
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.