FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Cestitam na pobjedi sretno u prvom velikom finalu u nedelju.
Stop korupciji u bh fudbalu.
Reko da vidim taj poništeni gol Muharemovića na bht kad ono nije ga ni bilo

Imali sta novo na transfermarktu hajde ti meni reci ?bojamora je napisao/la:Stop korupciji u bh fudbalu.
Ti si opet šampion !
Ma kupljena tekma brate, sta si ocekivao od nas drugo? Zato i nisu smjeli da prikazu na BHT-u-bojamora je napisao/la:Stop korupciji u bh fudbalu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisu prikazali ni ponisten gol Dulje, ja idalje ne znam sto je ponisten, ako je ofsajd, a cini mi se da ga je signalizirao, onda je asistent spav'o na mrvama.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisu prikazali ni faul nad Stojcevom u šesnestercu.
Das Ist Walter
Sta ocekivati drugo od javnog tv emitera?dno dna
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
-
- Kontakt:
Ma dzaba kupujete utakmice u gostima kad kući ne možete uzet nikog. Jedino još da i to počnete kupovati, ali to bi sjeb bio na Koševu kupovati utakmice.Zato nose bodove ko stigne! Nego koja minuta bio poništen gol, da probam naći. Zna li neko?
IMA SE MOZE SEmuharenovic88 je napisao/la:Ma dzaba kupujete utakmice u gostima kad kući ne možete uzet nikog. Jedino još da i to počnete kupovati, ali to bi sjeb bio na Koševu kupovati utakmice.Zato nose bodove ko stigne! Nego koja minuta bio poništen gol, da probam naći. Zna li neko?
NEMA SE....GLUMI SE
ostaje ti da glumis boss-a
bojamora je napisao/la:Stop korupciji u bh fudbalu.
Kad progledas na te svoje bolesne oci vidjeces da je REALNO bio cist penal na Stojcevu kod rezultata 0-1. Udaranje po stajnoj nozi na vrhu 16-ca. Isto tako kad te cemer koji nosis u dusi malo popusti vidjeces da je Duljevicu ponisten cist go....fol nas igrac smeto golmanu olimpica...hahahahah. Isto tako vidjeces da smo samo u jednom napadu imali precku i stativu (sreca njihova)...i na kraju da smo zasluzeno pobjedili.
Zato, trci hodzi ili doktoru....dok ti je vrijeme
Donji pajp je tvojmuharenovic88 je napisao/la:Ma dzaba kupujete utakmice u gostima kad kući ne možete uzet nikog. Jedino još da i to počnete kupovati, ali to bi sjeb bio na Koševu kupovati utakmice.Zato nose bodove ko stigne! Nego koja minuta bio poništen gol, da probam naći. Zna li neko?
Kupili smo sve do kraja, pa i onu sa vama. Šta ti nije jasno?muharenovic88 je napisao/la:Ma dzaba kupujete utakmice u gostima kad kući ne možete uzet nikog. Jedino još da i to počnete kupovati, ali to bi sjeb bio na Koševu kupovati utakmice.Zato nose bodove ko stigne! Nego koja minuta bio poništen gol, da probam naći. Zna li neko?
Das Ist Walter
Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemaš mu šta slati, sljedeca protiv njih nas je najmanje koštala. Cak nas više košta tekma protiv Slavija, toliko o njima.uNbx je napisao/la:Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 23 apr 2015, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter
miden je napisao/la:Nemaš mu šta slati, sljedeca protiv njih nas je najmanje koštala. Cak nas više košta tekma protiv Slavija, toliko o njima.uNbx je napisao/la:Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
Pa kad smo Travniku morali dati 20 000 za pobjedu....a maleni traze samo cenera , valjda za VODE

To si pisao i za tekmu protiv Sirokog a i protiv Zrinjskog pa si pojeo jedno veliko g.... Evo ti jedan pozdravHordeBL je napisao/la:uNbx je napisao/la:Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
Valja malenim u Mostar ...i tu ga pushe 100%![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja sam cuo da traže duplo manja od 10 milja, jer su svjesni da su inace naša stalna mušterija. Recimo da su nas zadnje dvije dobili ili remizirali, cijena bi bila dosta veca.HordeBL je napisao/la:miden je napisao/la:Nemaš mu šta slati, sljedeca protiv njih nas je najmanje koštala. Cak nas više košta tekma protiv Slavija, toliko o njima.uNbx je napisao/la:Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
Pa kad smo Travniku morali dati 20 000 za pobjedu....a maleni traze samo cenera , valjda za VODE![]()
![]()
Das Ist Walter
Mi bez vode bar Drinu natamburamoHordeBL je napisao/la:miden je napisao/la:Nemaš mu šta slati, sljedeca protiv njih nas je najmanje koštala. Cak nas više košta tekma protiv Slavija, toliko o njima.uNbx je napisao/la:Nije jasno covjeku za koliko, evo sad cu mu ja faksom poslat fakture sve.
Pa kad smo Travniku morali dati 20 000 za pobjedu....a maleni traze samo cenera , valjda za VODE![]()
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
HordeBL je napisao/la: Ako budes tako glup ko obicno pricacemo o tezim stvarima...npr sta je ono na jugu danas i ZASTO. Kada budes pametniji pricacemo ozbiljnije![]()
![]()
HordeBL je napisao/la:sto nam ti mrtvi filozofe ne objasnis TUGA NA JUG...

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne shvatam navijače Sarajeva koji na ovoj temi imaju potrebu pisati o Želji.
@HordeBL, vrlo lako bi mogao biti udaljen sa foruma zbog trolovanja
@HordeBL, vrlo lako bi mogao biti udaljen sa foruma zbog trolovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.