Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Ethel
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Ethel » 05 avg 2015, 14:31

Belmin6 je napisao/la:Mi se možemo samo nakloniti momku, koji je svoju igru digao na zavidan nivo, i zakucao najvecu pickurinu za klupu.

Oduvijek sam volio tog momka, to zna moj haver @Ethel. :mrgreen:

Momak koji je pratio utakmice na tribini s navijacima, koji daje 120% za klub je za mene kao Cristiano.
Taj momak jos uvijek igra u Unitedu? :kafa:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 avg 2015, 14:32

Ethel je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Mi se možemo samo nakloniti momku, koji je svoju igru digao na zavidan nivo, i zakucao najvecu pickurinu za klupu.

Momak koji je pratio utakmice na tribini s navijacima, koji daje 120% za klub je za mene kao Cristiano.
Ostao on Bogami jedini, najbolji medju djecom budalice.

Kad se samo sjetim šta ste pisali o njemu. :puke:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 avg 2015, 14:36

Roben je prava rijetkost u svijetu fudbala. Da nije bilo svih tih silnih povreda možda bi mak'o i jednu ZL, no to nije tema.

A Young je zahvalan igrač, i to je njegova najveća prednost. Takvi igrači su pravo zlato za ekipu, ne bune se plaho i uvijek ispunjavaju ono što trener od njih zahtijeva. E, to je ključno, Young je solidan igrač al' nije za najveće domete na koje Utd puca (EPL, LP).

Al' i pored te svoje prosječnosti je bolji za stanje ekipe od tipova k'o što su ADM kojima smeta sve živo i kojima je dovoljna mala turbulencija da jednostavno nestanu negdje, zabušavaju, na razne načine ispoljavaju nezadovoljstvo i krajnji rezultat je njihov odlazak. Odlazak ADM nije uzdrm'o Utd finansijski (jer eto ta plata i razlika su možda nekih 20 mil) nego što čvrsto vjerujem da su i trener i cijela uprava na njega računali za sljedeću sezonu, ono da proradi, a on tipično južnjački, zdimio kad je postalo gusto.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 05 avg 2015, 14:41

Policeman je napisao/la:yebote nisam znao da je Young ovako popularan i neizostavan clan prvog tima

prezivjeli smo odlazak Giggsa i Scholesa ali Younga izgleda necemo :lol:
Trenutno nemamo boljeg igrača na toj poziciji. Volio Younga ili ne, to je činjenično stanje i na to ne možeš uticati.

Možda ćemo imati ako se Depay bude koristio kao krilo i ako se pokaže kao pravo pojačanje. Ili možda ako dovedemo neko pojačanje kalibra Reusa. Sve je to pod upitnikom, a do tad...

@Centre forward
Svaka čast za avatar, respect.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 avg 2015, 14:43

Veza je itekako pojacana.

Odbrana dobim dijelom podmladjena (fali tu samo jedan kvalitetan i iskusan stoper), ali bi bekovi mogli biti beton.

U ofanzivi se probalo sa Tigrovima, Angelima isl., koji su, barem na papiru wc igraci, ali smo vidili sta je na kraju od toga ispalo.

Poenta svega je da ne mozes imati na svakoj poziciji klasnog igraca. Krila jesu vazna, ali idemo korak po korak. I ja sam za jos jedno wc krilo, ali koga?

Neka pojacamo odbranu, veza prsti od kvaliteta, na krilima talentovan i iskusan igrac te u napadu klasa. Klupa fino popunjena, sta zelimo vise.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 05 avg 2015, 14:59

Asteriks je napisao/la:Veza je itekako pojacana.

Odbrana dobim dijelom podmladjena (fali tu samo jedan kvalitetan i iskusan stoper), ali bi bekovi mogli biti beton.

U ofanzivi se probalo sa Tigrovima, Angelima isl., koji su, barem na papiru wc igraci, ali smo vidili sta je na kraju od toga ispalo.

Poenta svega je da ne mozes imati na svakoj poziciji klasnog igraca. Krila jesu vazna, ali idemo korak po korak. I ja sam za jos jedno wc krilo, ali koga?

Neka pojacamo odbranu, veza prsti od kvaliteta, na krilima talentovan i iskusan igrac te u napadu klasa. Klupa fino popunjena, sta zelimo vise.
Kao što si rekao, tu možemo spomenuti samo Reusa i Balea ali jako teško će doći to takvog transfera. Pogotovo Marco je vezan srcem za BvB, Bale je možda i realnija opcija ali Madriđani su tvrdice neviđene. Uostalom još pojačati odbranu i :njanjanja:
Neka to bude momčina De Vrij :mrgreen:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 05 avg 2015, 15:03

Omid Zamani @OmldZamani
The highly reliable Catalunya Ràdio confirms that Manchester United are in 'advanced talks' with Barcelona over the transfer of #Pedro.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 avg 2015, 15:04

Neka to bude momčina De Vrij
Apsolutno moze proci. Istina nije toliko iskusan, ali se pokazao na top nivou (sp), a cini se da je bio jedan od glavnih igraca Lazia prosle sezone.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 05 avg 2015, 15:05

Hajmo svi narucit dres Janga.treba osnovat grupu jangovci najveca fan grupa dolazi iz Bih

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 avg 2015, 15:28

LvG je retardiran ako proda Adu

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 avg 2015, 15:32

Belmin6 je napisao/la:
Ethel je napisao/la:

Ostao on Bogami jedini, najbolji medju djecom budalice.

Kad se samo sjetim šta ste pisali o njemu. :puke:
Sta ti znas o Youngu, ni ne navijas za United, vidi ti avatara :tralala:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 05 avg 2015, 15:38

cipiripi je napisao/la: Kao što si rekao, tu možemo spomenuti samo Reusa i Balea ali jako teško će doći to takvog transfera. Pogotovo Marco je vezan srcem za BvB, Bale je možda i realnija opcija ali Madriđani su tvrdice neviđene. Uostalom još pojačati odbranu i :njanjanja:
De Bruyne?

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 05 avg 2015, 15:48

eric_cantona je napisao/la:
cipiripi je napisao/la: Kao što si rekao, tu možemo spomenuti samo Reusa i Balea ali jako teško će doći to takvog transfera. Pogotovo Marco je vezan srcem za BvB, Bale je možda i realnija opcija ali Madriđani su tvrdice neviđene. Uostalom još pojačati odbranu i :njanjanja:
De Bruyne?
Ma može i on ali teško. Doduše on nije primarno krilo.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 05 avg 2015, 16:26

volio bih da ste u pravu da ce Young biti jedan od oslonaca ekipe u borbi za titulu
slika
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 05 avg 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 05 avg 2015, 16:36

theboss_RD07 je napisao/la:LvG je retardiran ako proda Adu
nece ga prodati Sunderland ga zeli samo na posudbu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 05 avg 2015, 16:54

Uvijek ce podrsku imati igraci kao sto je Young nego neki pozidici koji dodju glumiti manekena i to u klubu kakav je Man Utd,njemu svaka cast sto se uspio dignuti i povratiti samopouzdanje od toliko kritika koje je dobio.Vratio se u pravom stilu i svima zacepio usta proslom sezonom(oni koji govore da je to i dalje nedovoljno za njih nisam siguran da li su ga uopste gledali).

Jedini igrac od prosle sezone koji je pravio visak u nasu korist,pokusavao nesta i stvarao sanse,ni jedan drugi igrac to nije radio a najmanje Di Maria.Sad bi potpisao da ponovi istu sezonu i siguran sam da bi opet bio uspjesniji od trenutnih igraca u Utdu koji su krila.I ja bi volio gledati Reusa na njegovoj poziciji,ali to trenutno nije moguce a Young je najbolje sto imamo.Nemojte biti nezahvalni ako ne mozete procijeniti njegov ucinak na terenu,dosta vas je umazeno i naviknuto na stalne uspjehe i zvijezde a nekad je bolje gledati jednog Younga koji gine za nas klub nego umisljene zvijezde koji samo kaljaju ime kluba

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 avg 2015, 17:13

Znaci na lijevom krilu Young i Depay, desno Pedro, valjda Mata i naravno allrounder Valencino.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 05 avg 2015, 17:45

Zaboravio si Januzaja u tom nekom uzem krugu na desnom krilu i Lingarda koji ce vjerovatno dobijati sansu.To bi onda bilo to,mislim da je i dovoljno a nadati se da ce ti igraci dobijati sansu samo na krilima eventualno Mata da igra na desetki,ovi ostali samo uz aut liniju :D

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 05 avg 2015, 17:58

Belmin6 je napisao/la:
Omid Zamani @OmldZamani
The highly reliable Catalunya Ràdio confirms that Manchester United are in 'advanced talks' with Barcelona over the transfer of #Pedro.
Nije on bas siguran :bale:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.