Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ja bih posljedni put poslao poziv salihamidzicu i papcu da pomognu reprezentaciji u veoma bitnom historijskom momentu !
Ukoliko odbiju se pojaviti treba zaboravit za njih i cao ...
I da objasne cjeloj naciji zbog cega ne zele igrati za nas !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Ja bih posljedni put poslao poziv salihamidzicu i papcu da pomognu reprezentaciji u veoma bitnom historijskom momentu !
100% se neće odazvati tako da ni ne treba slati pozive
za reprezentaciju neće da igraju zbog ilje dominkovića i ostale gamadi u savezu(za papca sam siguran da je to razlog, za salihamidžića nisam)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Izasao spisak za Estoniju i Spaniju.
Nista neocekivano
Nista neocekivano

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hehe najbolje je ono jesam rekao da ti krstajic i jos jedan cuvate džeku
hehe najbolje je ono jesam rekao da ti krstajic i jos jedan cuvate džeku
ma ja a ne pise recimo o suboticu koji je rodjen u BiH ili isto tako Savo Milosevic, Mladen Krstajic a da ne pricam u hrvatskoj o Stanicu i drugim igracima iz Bosne. Po meni bi Misimovic jedino bio stranac da je ostao u Srbiji
misimovic srbije ocima nije vidio rodjen u munchenu a starci mu iz BOSANSKE gradiskerixadu je napisao/la:ma ja a ne pise recimo o suboticu koji je rodjen u BiH ili isto tako Savo Milosevic, Mladen Krstajic a da ne pricam u hrvatskoj o Stanicu i drugim igracima iz Bosne. Po meni bi Misimovic jedino bio stranac da je ostao u Srbiji
supa iz ZVORNIKA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Supa je iz Gackog 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajd ukucajte "Zinedin Zidane" na wikipediu i vidite kojeg igraca ce vam dole dati.
znaci Zinedin, ne Zinedine.

Zna stari cica sve ali ovo je provokacija.johnnyHZ je napisao/la:nikad ja ovog lika nisam volio...iskreno....mnogo drazi mi je venger....al ovaj uhhh...kad pocne pametovati tri emisije mu nebi bile dovoljne....nije djaba murinjo rekao da dok je bio pomocnik alkosu,da je on i jos jedan pomocni trener odradjivali 80% posla....covjek nepoznaje protivnike svoje hejjjj..neznati iz koje je zemlje jedan od najbolji veznjaka u evropi ....meni to bas smijesno....ackeey je napisao/la:Glupi stari alkoholicar....Željovac je napisao/la:Ferguson : “Their strikers are big, powerful lads and Misimovic, the Serbian, is a very good footballer."
http://www.manutd.com
Vidis da nije ni pomenuo Dzeku, samo kaze da imaju jak napad. On ima slike sa Vidicem i jos nekim malim gdje drze srpsku zastavu. Englezi mrze Bosance, svi mrze Bosance uvijek su Srbi i Hrvati bolji u ocima Zapada nego mi. To je istina koju niko ne moze poreci.
Cak mnogi ne znaju ni da smo bijelci, jer srpska propaganda funkcionise na visokom nivou.
Ipak drago mi je da ga Dzeko zabio, da je na trenutak dusmanima srce stalo........Fergusonu kretenu stari

P.S. Kad su BIH i Turska igrale, komentator (Englez) kaze : Da smo mi i Turci ''Muslim neighbors''...kako cemo biti komsije ja ne znam.
Mozda smatraju da se Turska prostire do Drine ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
prosvetli nas.. kad je mourinho bio pomocnik fergusonu ???johnnyHZ je napisao/la:nikad ja ovog lika nisam volio...iskreno....mnogo drazi mi je venger....al ovaj uhhh...kad pocne pametovati tri emisije mu nebi bile dovoljne....nije djaba murinjo rekao da dok je bio pomocnik alkosu,da je on i jos jedan pomocni trener odradjivali 80% posla....covjek nepoznaje protivnike svoje hejjjj..neznati iz koje je zemlje jedan od najbolji veznjaka u evropi ....meni to bas smijesno....ackeey je napisao/la:Glupi stari alkoholicar....Željovac je napisao/la:Ferguson : “Their strikers are big, powerful lads and Misimovic, the Serbian, is a very good footballer."
http://www.manutd.com
Čovjek zna historijuKONGO je napisao/la:Mozda smatraju da se Turska prostire do Drine ?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kojeg brate ???Wolverine je napisao/la:Ajd ukucajte "Zinedin Zidane" na wikipediu i vidite kojeg igraca ce vam dole dati.![]()
meni izbaci Zidana iz Francuske onaj
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Vladavicabavarian_bk je napisao/la:Kojeg brate ???Wolverine je napisao/la:Ajd ukucajte "Zinedin Zidane" na wikipediu i vidite kojeg igraca ce vam dole dati.![]()

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Vladavicbavarian_bk je napisao/la:Kojeg brate ???Wolverine je napisao/la:Ajd ukucajte "Zinedin Zidane" na wikipediu i vidite kojeg igraca ce vam dole dati.![]()
sin mu se zove zinedin:)...od vladavica

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
neko_iz_mase je napisao/la:Vladavicabavarian_bk je napisao/la:Kojeg brate ???Wolverine je napisao/la:Ajd ukucajte "Zinedin Zidane" na wikipediu i vidite kojeg igraca ce vam dole dati.![]()

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Jahic danas odlican protiv Benfike!!!
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uz zuti karton.gringo1 je napisao/la:Jahic danas odlican protiv Benfike!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nevezano za temu al sam upravo dobio pouzdanu informaciju da papci iz dijaspore koji se nazivaju
"BH Fanaticosi" spremaju belaje po Talinu(bakljade,ulijetanja na teren i sl.)ako se to desi,iskipam
se svakom Fanaticosu pojedinacno na pluca,J****li majku zatucanu ne znaju ni nas pricati a kamoli
jezik drzave u kojoj zive,pa nasli upropastavati zivotne snove normalnih ljudi u ovoj napacenoj
zemlji.Moja im je poruka:STOKO ZATUCANA IDITE NA VRATA SAVEZA PA PRAVITE PROBLEME
ILJI,MUNIBU I BRATIJI A OD REPKE **** U SKOKOVIMA
"BH Fanaticosi" spremaju belaje po Talinu(bakljade,ulijetanja na teren i sl.)ako se to desi,iskipam
se svakom Fanaticosu pojedinacno na pluca,J****li majku zatucanu ne znaju ni nas pricati a kamoli
jezik drzave u kojoj zive,pa nasli upropastavati zivotne snove normalnih ljudi u ovoj napacenoj
zemlji.Moja im je poruka:STOKO ZATUCANA IDITE NA VRATA SAVEZA PA PRAVITE PROBLEME
ILJI,MUNIBU I BRATIJI A OD REPKE **** U SKOKOVIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.