FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 mar 2011, 12:13

Abi jos jednom da ti zazelim brz oporavak,nadam se da ce operacija proci odlicno i da ce ozdraviti...Abi uz tebe smo!!! :(
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 mar 2011, 12:21

Majstore, molim Allaha da pobjedis i tu bolest, pa da tu pobjedu zajedno proslavimo!
Volim te Bosno!!!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 mar 2011, 12:22

I ja sam u šoku :o

Brz oporavak Eric, ovo mu je najvažnija utakmica u životu, na travnjaku je pokazao da je pobjednik.
Zadnja izmjena: Leader, dana/u 16 mar 2011, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 16 mar 2011, 12:35

Pobjedit ce Abi ovu opaku bolest, ako Bog da.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 mar 2011, 13:55

...stvarno je zalosno to s abidalom...bio je u top formi i onda se to desi,nadam se da ce brzo ozdraviti... :( ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 mar 2011, 14:02

vratice se on okay, bas sam zadnje utakmice Barse gledao i kontam, pa ovaj lik i na stoperu razvaljue, a da ne govorim o onom pasu glavom :mrgreen: tu se vidi da nije tipicni krkan pozadi,nego ima tu i mozga,Forza Eric
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 mar 2011, 14:06

Zao mi Abidala pravo nadam se da ce uskoro vrtatiti na teren ,prava steta :(
Glory Glory Man United !!! :D

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 mar 2011, 14:11

SRETNO MAJSTORE !
Ánimo Abidal!
Abidal će biti operiran u ovaj četvrtak
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 mar 2011, 15:23

passa007 je napisao/la:Vidite ljudi i meni je jako zao Abidala i nekoliko razloga: 1. Čovjek je muslima koji se javno deklariše 2. Za njega sam jedino čuo da ide na trenning i uči Kur"an 3. Igrač je mog najdražeg kluba 4. Kao igrač srčano igra i brani boje svoga kluba. A sad druge strane šta je tu je dobro je da se otkrio na vrijeme i bit će on dobro aBd ne sumnjam u to i ne treba ići iz krajnosti u krajnost, šta god ga zadesi od Boga je i nadat se najboljem. :(
Milostivi Allah ce pomoci i nas Abi ce aBogda preboljeti ovo iskusenje tj. tu bolest. Nadam se da nije zlocudno.

p.s. usput za tvoju informaciju. Zbog njega i Keite unutar naseg stadiona je izgradzen mesdzid (dzamija) i time katalonija pokazuje svoj odnos i postovanje prema svakoj naciji, religiji i boji koze. Ponosan sam i volim Barsu i zbog toga.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 16 mar 2011, 15:37

Allahu, pomozi našem Abiu da što prije ozdravi, on je to zaslužio
Sretno Abidal :´(

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2011, 15:40

uhhhh, zasto bas naseg Abidala bolescuga napade

sad je bitno samo da pobijedi bolest, to sto ga nece biti do kraja sezone ja vise i ne zalim, i da nikad vise ne zaigra fudbal, samo da pobijedi bolest. Na stranu to sto je u velikoj formi ove sezone, i jedan od najboljih defanzivaca u svijetu, sad je bitno samo da ozdravi, kakav sok u pm
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 16 mar 2011, 15:44

Valjda ce biti sve uredu sa Abidalom,ali igraci naravno moraju misliti na Getafe,koji je nas sljedeci protivnik u Primeri,sigurno ce dati sve od sebe da osvoje barem jednu titulu ove sezone za Erika i svoje navijace...
Eric Abidal!!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2011, 16:37

sad kad nemamo vise ni abidala, i kad je puyol jos uvijek povrijedjen, mislim da bi Pep trebao prebaciti fontasa u prvi tim,jer situaciaj na stoperima je zabrinjavajuca, mislim i da Sergio mogao od sad vecinom na stoperu igrati jer smo tu sad jako jako tanki
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 16 mar 2011, 19:47

Evo opet se ja javljam povodom bolesti naseg Erica, danas sam malo pricao sa ovim nasim doktorima u Tesnju na tu temu, magistrirali su pa tako da cijenim njihovo misljenje ;) ...

Vijeti nisu nimalo dobre, ova vrsta tumora je jedna od najpodmuklijih, ako ne i najpodmuklija :( . Nemoze se otkriti tokom sistematskih pregleda u sportskim klubovima i otkriva se tek u kasnom stadiju. U BiH ne postoji niti jedan oblik lijecenja, operacijom se samo produzava zivot, ali najduze 6 mjeseci. Opet ponavljam tako je u BiH, ali ne mora znaciti da je tako u vrhunskim klinikama u EU. Bilo kako bilo, vijesti nisu nimalo dobre, ali uz njegovu fizicku spremu, tj. jak imunitet i vrhunski medicinski tretman, vjerujem da moze ostati ziv. Medjutim, niko ne moze tvrditi da ce se ikada vratiti na teren. :( :(

ANIMA ABIDAL !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 mar 2011, 19:50

Dushi_Rob je napisao/la:Evo opet se ja javljam povodom bolesti naseg Erica, danas sam malo pricao sa ovim nasim doktorima u Tesnju na tu temu, magistrirali su pa tako da cijenim njihovo misljenje ;) ...

Vijeti nisu nimalo dobre, ova vrsta tumora je jedna od najpodmuklijih, ako ne i najpodmuklija :( . Nemoze se otkriti tokom sistematskih pregleda u sportskim klubovima i otkriva se tek u kasnom stadiju. U BiH ne postoji niti jedan oblik lijecenja, operacijom se samo produzava zivot, ali najduze 6 mjeseci. Opet ponavljam tako je u BiH, ali ne mora znaciti da je tako u vrhunskim klinikama u EU. Bilo kako bilo, vijesti nisu nimalo dobre, ali uz njegovu fizicku spremu, tj. jak imunitet i vrhunski medicinski tretman, vjerujem da moze ostati ziv. Medjutim, niko ne moze tvrditi da ce se ikada vratiti na teren. :( :(

ANIMA ABIDAL !!!
According to the doctor, the operation of Abidal would be a routine operation and he could be back in 4 to 6 weeks
evo.ovo je napisano par stranica unazad...
ovo nam daje veliku nadu da ce se abidal oporaviti i da ce ponovo biti onaj stari... ;)
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 16 mar 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 16 mar 2011, 19:55

Bog te cuo , pa da tako bude !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2011, 19:56

mislim da jos uvijek niko nista precizno ne zna o njegovoj bolesti, tako da bi trebali sacekati koji dan da vidimo hoce li biti nekih konkretnih informacija, sad samo mozemo da se nadamo da ce prezivjeti i ozdraviti prvo, a dal ce ponovo zaigrati i kad to sad i nije toliko bitno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 mar 2011, 19:57

Romariooo je napisao/la:mislim da jos uvijek niko nista precizno ne zna o njegovoj bolesti, tako da bi trebali sacekati koji dan da vidimo hoce li biti nekih konkretnih informacija, sad samo mozemo da se nadamo da ce prezivjeti i ozdraviti prvo, a dal ce ponovo zaigrati i kad to sad i nije toliko bitno
slazem se,sada je najbitnije da on ozdravi u potpunosti... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 16 mar 2011, 20:09

Dushi_Rob je napisao/la:Evo opet se ja javljam povodom bolesti naseg Erica, danas sam malo pricao sa ovim nasim doktorima u Tesnju na tu temu, magistrirali su pa tako da cijenim njihovo misljenje ;) ...

ANIMA ABIDAL !!!
Ti iz Tešnja ?
mes que un club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2011, 20:11

Ja sam moram priznati strahovao da nam se ne desi neki peh veliki, jer ova hegemonija koju prikazujemo djeluje kao neki san, i nekako sam uvijek strahovao da nam se neki bitni igraci ne povrijede tesko i dugotrajno, i sad se desi ovo, jako bitan igrac ne da je povrijedjen, nego je mozda i na samrti, a svi smo ga vidjeli kao nas stub odbrane, kao nasljednika odlazeceg kapitena Puyola, i vjerujem da nema na svijetu boljeg igraca koji bi se bolje uklopio kod nas na stoperu.

jbg, moramo sacekati opet koji dan da vidimo sta ce reci doktori, moguce je i da to bude rutinski zahvat samo i da se vrati na teren jos i u ovoj sezoni, mada opet kazem svako pravom navijacu Barce u ovom trenutku bitno je samo ostane ziv i da prozivi jos dosta godina, jer nas Abidal je prije svega ljudina.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.