Nije pavlovic dirnuo nikoga, kontakt je imao RlC, al te pitam jel tebi ono dovoljno za faul, pa svaki duel odbranbenog igraca je onak, ruka naprijed i skace. Al eto gledacemo samo drugo.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Luca Marelli, DAZN’s refereeing analyst: "In my opinion, this goal should not have been disallowed."
Al eto forum ipak zna bolje….
Al eto forum ipak zna bolje….
Kakvo guranje, ruke jeste naslonio na njega, ali bez guranja. Pogledaj bolje.
The referee has completed the action and then whistles. It is a field action, the VAR cannot intervene. A contact has been there, Loftus puts his hands on the Sassuolo player but I do not see any push. Counting that Crezzini has whistled little, 24 fauls, this is very below threshold. He simply leaned with his hands on his back: in my opinion this goal should not be canceled. There was then no offside to report."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ja sam za to da se obrambenim igračima vrati sloboda koju su imali prije a ne kao sada da se svidaju penali za svaku sitnicu. Ali danas se sviraju faulovi za sitnice i onaj vaš poništeni je sasvim u skladu sa današnjim (nakaradnim) pravilima. Zato mi nije jasno što se nije svirao penal Sasuolu jer bi se ono sviralo kao penal i prije 20 godina dok je bilo muško suđenje a kamoli danas.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Realno nije prekrsaj, igrac prenaglasi situaciju i odglumi cim osjeti ruke na leđima ali nije prvi put da se takve stvari sude, onako 99% sam siguran da su Lautaru barem 2-3 gola tako ponistili, to kad se gleda usporeno na VARu izgleda 100x gore nego u realnom vremenu, ali isto tako je bio i penal na Laurienteu tako da je 1:1 u greskama, a bila je i ona sumnjiva situacija Pavlovic-Cheddira.
Recimo meni je i ona proslotjedna situacija na Salemakersu sumnjiva ali ajde tamo je razumljivo donekle zasto je suđen prekrsaj posto je ruka bila ispred tijela.
Recimo meni je i ona proslotjedna situacija na Salemakersu sumnjiva ali ajde tamo je razumljivo donekle zasto je suđen prekrsaj posto je ruka bila ispred tijela.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jos jedan problem je sto uopce nije gledan VAR, odluku je donio na "terenu" bez VARa.Tritolone je napisao/la: ↑14 dec 2025, 15:36Realno nije prekrsaj, igrac prenaglasi situaciju i odglumi cim osjeti ruke na leđima ali nije prvi put da se takve stvari sude, onako 99% sam siguran da su Lautaru barem 2-3 gola tako ponistili, to kad se gleda usporeno na VARu izgleda 100x gore nego u realnom vremenu, ali isto tako je bio i penal na Laurienteu tako da je 1:1 u greskama, a bila je i ona sumnjiva situacija Pavlovic-Cheddira.
Tu da se otislo na 3-1 gotovo bi bilo, ta kasnija situacija vise ne bi bila bitna. Lik je ostetio nas danas i to je fakt. I to nije prvi put ove sezone.Tritolone je napisao/la: ↑14 dec 2025, 15:36Realno nije prekrsaj, igrac prenaglasi situaciju i odglumi cim osjeti ruke na leđima ali nije prvi put da se takve stvari sude, onako 99% sam siguran da su Lautaru barem 2-3 gola tako ponistili, to kad se gleda usporeno na VARu izgleda 100x gore nego u realnom vremenu, ali isto tako je bio i penal na Laurienteu tako da je 1:1 u greskama, a bila je i ona sumnjiva situacija Pavlovic-Cheddira.
Nego Udine dosta bolje od napolija u prvom, trebali su voditi, napoli nije nista ozbiljno napravio.
Kakvo suđenje imaju Napoli i Milan
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Viole ak izgube,nema im povrata 
Ajde sad ponisti pizda ti materina 
A jes udine razbio napolija strasno.
Bravo Udine
E haj sad ponisti gol klosaru
E haj sad ponisti gol klosaru
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Bravo za Udinese. Conteu danas nisu pomogle ni sudije. Sada ide plakanje i kuknjava kako igraju svaka tri dana hahahahaha 
Firenza 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Davno sam napravio temu sudijskih lakrdija, milnisti tad nisu vidjeli i nije ih zanimalo.. hmmmmm
Max Allegri
- muha milanez
- Kontakt:
Joj Firenze 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ode Viola u Serie B 99%
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odo ova fiorentina lagano izgleda u nepovrat.
Fiorentina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.