Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
dobio je svoju priliku, usao, sutao lose i izasao, desava se svakome i ne mora znaciti nista, idemo dalje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Naravno,Mirza jeste istini za ljubav u napadu bio los, no mi znamo da on zna nekad fulati par suteva, pa onda tek poluditi. Nije lako biti odmah u ritmu. Pa Dray je protiv 76rsa cini mi se krenuo lose, cini mi se da je imao 0-4 ili tako nesto, a onda je navukao 20 poena. I tako u vise situacija. I JJ je sinoc krenuo lose, pa je opet bio ok na kraju. Nije ni Mirza robot, mada se mora reci da mu ona banana nije trebala...nerkolfc je napisao/la:Ljudi moji treba pod tolikim pritiskom igrati. Znas da ako promasis 2-3 suta zaredom ides na klupu bez vracanja. Znali su ljudi u ovoj ekipi masiti prvih 5 pa ih se ostavlja u igri dok se ne nađu, nema veze sto ce izgubiti. Sljedeca opet protiv Phile, nadam se da ce igrati i nesto pogoditi.
No odigrao je brate odlicno odbranu i ne znam zaista zasto je onda ubacivao Redzu. Kao eto da zatvori reket, da kupi Redzo skokove. No kad se analizira tekma, vidjet ce se da za vrijeme Mirze oni pod kosem nisu imali problema, vec ih je ubijao sut iz vana. Mirza je igrao odlicnu odbranu i upravo zato je morao dobiti minutazu u drugom pol.
Dobro si rekao, kakav je to uzasan pritisak kada znas da nakon 2-3 suta ides na klupu. A sta ce tek biti kada se AK vrati... Ma on jednostavno nema ovdje repekta i ja se nadam da ce sto prije put pod noge.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
joj utakmica je bila tako interesantna da sam zaspao u trecoj cetvrtini
sto se mirze tice, ebiga, 9 minuta, nije bas nesto pokazao, sutao je par put nije uslo sta da se radi, bio dobar u odbrani ali bez skoka al dzaba ti sve, al da vise nije ulazio e to je stvarno ruzno od celavca mamu mu ljubim blentavu.
a moze igrat anderson konjina 19 minuta nemoze bazen pogodit, najgori od svih, trener dupe celavo
pierce malo poludio al dzaba im sve, ako oni misle da se oslone na jednog svaku utakmicu nema od te kosarke nista, timska igra nula, samo daj loptu i sutaj odma ili pod kos onom givitu lopezu, to je tako providno za ove mlade brze ekipe al opet samo to forsiraju zato im zelim da ne dodju ni do playoffa sa takvom igrom ...
sad je najverovatnije ispo iz rotacije mirza, zato trade trade i samo trade ovdje nema nikakve fajde, malo mu se diglo samopouzdanje i mislis hajd evo vjeruje mu celo celavi, on je tu zadnja rupa na sviralu i ostace to osim ako ne bude suto 100 % trice i sve ostalo sto ima samo 100 % inace on ce samo mahat i ulazit u garbage time, nazalost.
najgore da jedan trener nemoze neke igrace stavit na klupu iako su zvijezde proslog vijeka i sta ja znam i da ubaci sa klupe toku i kompaniju al ebiga, mirza bjezi pa makar u utah
mozda pobijede phili opet al onda slijedi nabijanje ...indiana chicago itd ....
pozdrav svima do petka
sto se mirze tice, ebiga, 9 minuta, nije bas nesto pokazao, sutao je par put nije uslo sta da se radi, bio dobar u odbrani ali bez skoka al dzaba ti sve, al da vise nije ulazio e to je stvarno ruzno od celavca mamu mu ljubim blentavu.
a moze igrat anderson konjina 19 minuta nemoze bazen pogodit, najgori od svih, trener dupe celavo
pierce malo poludio al dzaba im sve, ako oni misle da se oslone na jednog svaku utakmicu nema od te kosarke nista, timska igra nula, samo daj loptu i sutaj odma ili pod kos onom givitu lopezu, to je tako providno za ove mlade brze ekipe al opet samo to forsiraju zato im zelim da ne dodju ni do playoffa sa takvom igrom ...
sad je najverovatnije ispo iz rotacije mirza, zato trade trade i samo trade ovdje nema nikakve fajde, malo mu se diglo samopouzdanje i mislis hajd evo vjeruje mu celo celavi, on je tu zadnja rupa na sviralu i ostace to osim ako ne bude suto 100 % trice i sve ostalo sto ima samo 100 % inace on ce samo mahat i ulazit u garbage time, nazalost.
najgore da jedan trener nemoze neke igrace stavit na klupu iako su zvijezde proslog vijeka i sta ja znam i da ubaci sa klupe toku i kompaniju al ebiga, mirza bjezi pa makar u utah
mozda pobijede phili opet al onda slijedi nabijanje ...indiana chicago itd ....
pozdrav svima do petka
pa zar on nije "precijenjen"?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta radi deduka PP...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije Mirza igrac za ove ekipe...jednostavno ima previse ofanzivaca koji su prije njega na redu ( Lopez, Dzonson, Vilijams, Pirs, Garnet, Blec)... to je 6 igraca koji su prije njega opcije u napadu, jos kad dodje i Teri koji takodjer voli potegnut ode Mirza na 7. mjesto ne racunajuci Andersona koji takodjer uzima vise suteva od njeg ( dakle na 8.mjesto)...
a Mirza nije igrac koji ce imati 10-.ak minuta po mecu i dobiti 2-3 suta pod pritiskom da ih MORA pogoditi..jbt sad im dodje samo za izvodjenje lopte , izvede loptu i nije ni stigao u napad neko od ovih 7-8 sutera vec opalio na kos...
on je igrac koji voli da ima loptu u rukama, da sutira,a ne da zivi od otpadaka i igra odbranu...u kranjoj liniji sigurno nije ni doveden kao defanzivac na glasu pa da igra odbranu, za to imaju prekaljene Kirilenka i Evansa...
da u ovoj ekipi nema Pirsa i Garneta Mirza bi nasao svoje mjesto i imao dovoljno lopti, ovako je previse gladnih ruku u napadu, a njima je malo i da sa dvije lopte napadaju da bi svi dosli na red.
ako se on zadovoljava odbrambenim zadacima i da bude 8. opcija za sut i meni je to onda ok
a Mirza nije igrac koji ce imati 10-.ak minuta po mecu i dobiti 2-3 suta pod pritiskom da ih MORA pogoditi..jbt sad im dodje samo za izvodjenje lopte , izvede loptu i nije ni stigao u napad neko od ovih 7-8 sutera vec opalio na kos...
on je igrac koji voli da ima loptu u rukama, da sutira,a ne da zivi od otpadaka i igra odbranu...u kranjoj liniji sigurno nije ni doveden kao defanzivac na glasu pa da igra odbranu, za to imaju prekaljene Kirilenka i Evansa...
da u ovoj ekipi nema Pirsa i Garneta Mirza bi nasao svoje mjesto i imao dovoljno lopti, ovako je previse gladnih ruku u napadu, a njima je malo i da sa dvije lopte napadaju da bi svi dosli na red.
ako se on zadovoljava odbrambenim zadacima i da bude 8. opcija za sut i meni je to onda ok
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
vazda i uvijekKK_Bosna je napisao/la:pa zar on nije "precijenjen"?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta radi deduka PP...
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
ne znam posto ji li iko na ovom forumu ko mrzi PP-a vise od mene...
em sto je igrao za ona zelena ****, em sto me jednom oborio na kladionici za nekoliko hiljada maraka
ali da je medju najboljim niskim krilima svih vremena, jeste
em sto je igrao za ona zelena ****, em sto me jednom oborio na kladionici za nekoliko hiljada maraka
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
pi$aj ga,nit je pogodan za klađenja(imam također sličnu priču,nije ta svota,al nije ni za bacit,ellem), nit je rod i pomozi bog,a to što je kao osoba i pojava smradina do bola,o tome da ne pričam,sve u svemu nek mu laka zemlja !KK_Bosna je napisao/la:ne znam posto ji li iko na ovom forumu ko mrzi PP-a vise od mene...
em sto je igrao za ona zelena ****, em sto me jednom oborio na kladionici za nekoliko hiljada maraka![]()
Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 19 dec 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
samo losa noc, nista vise
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nakon sto je sinoc Mirza odigrao odlicnu odbranu,komentator je spomenuo da igra strasnu odbranu ali da u klubu nimalo ne cjene ono sto on u odbrani radi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://sportsport.ba/ino_kosarka/mirza- ... lac/120562" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Samo jako Mirza ! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sta vam je hateri PP je ljudina the real TRUTH,sjetite se kada je bio mvp finala protiv Lakersa sta je radio hehehe
Ljudina kojeg ni duboki ubodi noza nisu sprijecili da odradi NBA karijeru koja ce se bez sumnje jednog dana naci u Springfieldu medju ostalim velikanima kosarke.
Ljudina kojeg ni duboki ubodi noza nisu sprijecili da odradi NBA karijeru koja ce se bez sumnje jednog dana naci u Springfieldu medju ostalim velikanima kosarke.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
U ovoj ekipi je jedino dobro sto imaju pare,realno da PP uz Derona i Brooka mora imat najvecu minutazu,ne igra onoliko minuta koliko treba da dobije sinoc je igrao onoliko zato sto ga je krenuo sut,i realno dok je Mirza ovdje mozemo biti zadovoljni sa ovom njegovom minutazom,Garnet trenutno ima samo ime i nije on vise onaj Garnet od prije par godina,Blatche mora potrosit 20 lopti da ima 20 poena po mecu,ja mislim da je Mirza protiv Philadelpia-e igrao u startnoj petorci da dobije neki bolji trade,ali ako ostane ovdje siguran sam da ce dobit jos veci prostor za igru 
01:00 Philadelphia-Brooklyn !
Ja msm da ce Mirza dobit jednu finu minutazu !
Ako ništa, Phila mu godi. Trebao bi se razigrati i iskoristiti minutažu koju dobije.Bihac96 je napisao/la:01:00 Philadelphia-Brooklyn !
KG ne igra, a mozda ni JJ. Bice minuta za mirzu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
jel sigurno to za KG ?..Mogao bi pocet opet mada prije ce blatche_dreamer_ je napisao/la:KG ne igra, a mozda ni JJ. Bice minuta za mirzu
https://twitter.com/andy_vasquez" onclick="window.open(this.href);return false;mirzatele je napisao/la:jel sigurno to za KG ?..Mogao bi pocet opet mada prije ce blatche_dreamer_ je napisao/la:KG ne igra, a mozda ni JJ. Bice minuta za mirzu
ako on laze, lazem i ja. Ma i ja pretpostavljam da ce Dray poceti, a da ce Mirza igrati sa Plumleejem.
https://twitter.com/NYDNInterNets" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/TimBontemps" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci, Garnett ne igra veceras. Mirza bi trebao dobiti 20 min aBd.

https://twitter.com/TimBontemps" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci, Garnett ne igra veceras. Mirza bi trebao dobiti 20 min aBd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.