jok, prkno.baZa_raju je napisao/la:Izvor "Kupusov List" ...CeMa je napisao/la:dzeko dogovorio prelazak u milan na ljeto !!!!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
City igra u subotu, protiv evertona u 16h!
Nadam se da ce biti prenos!
Ostale utakmice su manje atraktivne, a to je standardni termin ,...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- mexy_whites
- Kontakt:
Imaš prenos na BHT-u.MOZAK je napisao/la:City igra u subotu, protiv evertona u 16h!
Side before self
Manchester City FC - Official
Here's the City team to face Everton:
Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Vieira, Milner, Silva, Yaya, Dzeko
Here's the City team to face Everton:
Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Vieira, Milner, Silva, Yaya, Dzeko
Biće svršavanja Kristića ili Spahe, kad god Džeko bude u kontaktu sa loptom.
XvOluMme je napisao/la:Biće svršavanja Kristića ili Spahe, kad god Džeko bude u kontaktu sa loptom.
besplatan popodnevni smijeh
- anonymousHD
- Kontakt:
Da nema prenosa na BHT, ne bi ni Džeko igrao. Pametni su ovi iz City-a. 
NAPRED DŽEKO!

NAPRED DŽEKO!

DŽEKO OD 1. MINUTE!
IDEMO EDINE, BOSNA JE UZ TEBE !
IDEMO EDINE, BOSNA JE UZ TEBE !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ojjj pa utakmica pocinje bas kad i mec izmedju mog omiljenog rogera i nadala. I plus dzeko od 1. munute! nezz sta cu gledat 
Izdržati, to je temelj vrline!
- miralem444
- Kontakt:
eh danas ako ga dzekson zabije bit ce odlicnoooo.....hajmo dijamantuuuuuuuuuuuuu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
rogeRF je napisao/la:Ojjj pa utakmica pocinje bas kad i mec izmedju mog omiljenog rogera i nadala. I plus dzeko od 1. munute! nezz sta cu gledat
Ma **** ove guzonje, gledaj Bosanca !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- anonymousHD
- Kontakt:
Pustiš sebi na računaru Rogera, a na TV-u Džeko. Ha ja, i gledaš u isto vreme.rogeRF je napisao/la:Ojjj pa utakmica pocinje bas kad i mec izmedju mog omiljenog rogera i nadala. I plus dzeko od 1. munute! nezz sta cu gledat
stavicu 2 tv-a, jedan pored drugog, a naravno da cu gledat naseg dijamanta, mada ja rogera volim, i gledam ga od kako znam za sebe i gledao sam 90% njegovih meceva bilo gdje, ali BOSANAC JE BOSANAC!!!
-
robijasi zenica
- Kontakt:
dzeko sine zabiga danas
Citam tamo u komentarima na mancesterovoj stranici da balonja ne igr zato jer ga mancini odmara za kup.. A realno gledajuci, sta je on napravio, dzeko je po meni bolji 10 puta, ne sto je bosanac, i po meni zasluzuje prednost ispred balonje!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ljudi jeli ovo moguce

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Naravno da je Dzeko bolji,otkako je dosao,zabio 5 golova i 3 asistencije u svim takmicenjima,a od istog vremena do sad je Balotelli je zabio svega 1 gol,nekad u februaru.rogeRF je napisao/la:Citam tamo u komentarima na mancesterovoj stranici da balonja ne igr zato jer ga mancini odmara za kup.. A realno gledajuci, sta je on napravio, dzeko je po meni bolji 10 puta, ne sto je bosanac, i po meni zasluzuje prednost ispred balonje!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot], hansbosna i 15 gostiju.