BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

amerosm
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la amerosm » 06 avg 2014, 13:22

edo07 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
I Watzkeu dosadila bagra iz Minhena...nevjerovatno koliko je taj klub izgubio i ono malo respekta koje sam imao prema njima kad je u pitanju njihov "vodeci" dio...Rummenige,Sammer,Hoenes :sick: :sick: :puke: :puke:
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Watzk ... s-Muenchen" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta je kriv Rummenige jel' zbog toga što je rekao da je klauzula za Reusa 25 mil ?

Ako treba na nekog da se ljutite to je blesavi Watzke, čuj 25 mil za Reusa. :lolno:
To je to..njima je uvijek Bayern kriv...sad dosao malo Kalle na red, legenda ne samo njemackog nego i europskog nogometa...a niko ni rijec da kaze o Watzkeu, koji je sklapao amaterske ugovore...i on je iskljucivi krivac..
Ima nesto sto se zove kodeks ponasanja izmedju klubova gdje se u javnost ne iznose ni detalji o nekom ugovoru, niti cijena odstete...

Kada god procitate vijest o nekom transferu vidite da pise sljedece: Über die Ablösesumme haben beide Klubs Stillschweigen vereinbart.

Uostalom to mozete sami na Vasoj internet stranici procitati: http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... madrid.php

Da je klauzula Reusa 1,00 € s time se ne izlazi u javnost.

Bayern polahko ali sigurno svojim ispadima okrece cijelu Bundesligu protiv sebe sto po njih moze biti veoma opasno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 avg 2014, 13:28

@amere ne možeš od ljudi bez karaktera očekivat' da se ponašaju kao gospoda. Glume neku elitu, a sve mraka do mrake. :puke:
DrDule je napisao/la:@edo07

Vidim samo da kod tebe razum i logika kod tebe ne funkcionisu.Toliko o tome, nemam nameru vise sa neznalicom da gubim vreme. :wave:
:rol: :tokralju: :bow:

EDIT: Zorc odbrusio Kalleu :!: :tokralju:
Der BVB-Manager: „Wir stellen fest, dass er sich mittlerweile im Drei-Tage-Rhythmus medial über angebliche BVB-Interna äußert. Das hat nun leider eine völlig neue Qualität. Es wäre schön, wenn er einfach mal den Mund halten könnte.“
Gundo planira budućnost s BVB-om... :bow:
„Sobald ich fit bin, werden wir uns wieder hinsetzen und über eine weitere Verlängerung und die Zukunft sprechen. Ich bin dann bereit dazu“, verrät der gebürtige Gelsenkirchener im Interview mit der ‚Sport Bild‘
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 06 avg 2014, 13:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 avg 2014, 13:32

amerosm je napisao/la: Ima nesto sto se zove kodeks ponasanja izmedju klubova gdje se u javnost ne iznose ni detalji o nekom ugovoru, niti cijena odstete...

Kada god procitate vijest o nekom transferu vidite da pise sljedece: Über die Ablösesumme haben beide Klubs Stillschweigen vereinbart.

Uostalom to mozete sami na Vasoj internet stranici procitati: http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... madrid.php

Da je klauzula Reusa 1,00 € s time se ne izlazi u javnost.

Bayern polahko ali sigurno svojim ispadima okrece cijelu Bundesligu protiv sebe sto po njih moze biti veoma opasno.
E ovdje si dobro objasnio. Slažem se i zato sam se i ja na Rummeniggea osvrnuo kritički. A eto ljudi se žale na Ulija, a Kalle podmuklo , nisko udara....... :D :D Prešao je mjeru, jer ne vidim baš sada svrhu ovog podbadanja.
Obično ta podbadanja služe za zbunjivanje protivnika ili skidanje pažnje s nekih stvari u sopstvenom klubu. Ali trenutno ne vidim pravu svrhu, više nekorektnost, zbog stvari koje si gore naveo.

U svakom podbadanju treba postojati granica..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 14:20

DrDule je napisao/la:@edo07

Vidim samo da kod tebe razum i logika kod tebe ne funkcionisu.Toliko o tome, nemam nameru vise sa neznalicom da gubim vreme. :wave:
jaoooo :) eto ti ces mi reci ko je doticni hahaha ponekad je tesko pojedincima i razmisljati...ubuduce ako mislis ispasti pametan, prvo razmisli sta ces napisati... :shh: :wave: :wave:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 avg 2014, 14:58

Ne treba se niko ovdje ljutit jer kanarinac i ne vrijedi vise od 25 mil. :nene:
Mi smo uzeli sto je valjalo,nek se sad drugi jagme za ovaj hamelj sto je ostao :kafa:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 15:01

autogol je napisao/la:Ne treba se niko ovdje ljutit jer kanarinac i ne vrijedi vise od 25 mil. :nene:
Mi smo uzeli sto je valjalo,nek se sad drugi jagme za ovaj hamelj sto je ostao :kafa:
bas to..nema razloga za ljutnju..sve je ovo biznis..uvijek je bilo da krupnije ribe jedu manje :)

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 06 avg 2014, 15:33

Rumeni hoće isprovocirati BVB da Reusa prodaju oveo ljeto po nekoj pristojnijoj cijeni, jer ako uđe u sezonu i ako već neko za Novu uplati 25 miliona, a hoće, onda ide po bagatelnoj cijeni.

Ovako će Bayern dati za njega cca 40 miliona i svi sretni.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 avg 2014, 15:43

Akija treba upucati ukoliko dopusti da mu kraFari maznu i Reusa.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 06 avg 2014, 15:52

autogol je napisao/la:Ne treba se niko ovdje ljutit jer kanarinac i ne vrijedi vise od 25 mil. :nene:
To koda si rek'o da ovaj vrijedi samo 60-70 000 :guz: :wave:
slika
Zadnja izmjena: Illmatic09, dana/u 06 avg 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 06 avg 2014, 15:54

edo07 je napisao/la:
bas to..nema razloga za ljutnju..sve je ovo biznis..uvijek je bilo da krupnije ribe jedu manje :)
Mislis ovako :D :tralala:

slika

edo07
Kontakt:

Re: Odg: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la edo07 » 06 avg 2014, 15:55

Illmatic09 je napisao/la:
slika
To koda si rek'o da ovaj vrijedi samo 60-70 000 :guz: :wave:
Objektivno gledajuci..ako je James placen 80mil onda bi Reus trebao 100mil eura...ali nazalost velika je greska bila staviti tako mizernu visinu klauzule...sad sve iskljucivo zavisi od volje Reusa...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 avg 2014, 16:13

BVB in Wroclaw: Langerak - Piszczek, Subotic, Sokratis, Schmelzer - Kehl, Kirch, Mkhitaryan, Hofmann - Immobile, Aubameyang #bvb

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 06 avg 2014, 16:50

Stvarno nevidim cemu toliko nerviranje, pa uvijek ce jedni o drugim srat i pljuvati to je brate politika, a siguran sam da zajedno uz pive i kakvo meso oni redovno veceraju, a vi se nervirate bez razloga. Sto se tice kanarinca definitivno je decko top 3 lige, i mislim ako Bayo sta na foru ne skonta do zime da ga kupe onda nece nikad, jer ovi naftasi nece zaliti za njega i dace mu platu pa i duplo nego Bayern, znaci samo bacit uplatu domuzarima i tusnut rojsu 8/9 milki pa sta bog da, a ako ce on birati mislim da to nece biti minhen, a iskreno ja bi odma bacio drkicu da vidim u crvenom dresu, da se razumijemo em je svabo em je strasan igrac!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 avg 2014, 17:29

Illmatic09 je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
Mislis ovako :D :tralala:

slika
ne nego ovako... :urnebes:
slika

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 06 avg 2014, 17:48

@autogol tebe niko nista nije pit'o :urnebes: :guz:

Nego, prvo poluvrijeme dosta solidno, sa tu i tamo kojom greskom, no to je normalno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 avg 2014, 17:51

Ostavite Rojsa na miru....to Barca naredne godine kupuje zajedno u paketu sa Humelsom, za jedno 80 miliona.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 06 avg 2014, 17:57

Auba ubija na ovim prijateljskim tekmama...nije zabio ali je asistiraoi sve kontre su prrko njega isle.
Miki isto strasan..zabijo..asistirao...
Ćirkan zabio ponovo.
neka treba za samopouzdanje.
Sad imamo i tu sirinu na klupi.zaista strasan roster..akBda uzimamo sve domace i bundesligu i kup...a dsleko cemo dogurati i u ligi prvaka.
.sigurno..hajmo im jos dva komada uvaliti.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 06 avg 2014, 18:45

Nas doctor Klopp ns slatkim mukama..Cirkan zabija..Ramos zabija..Auba se raspucso...koga staviti u napad...slatke muke xa Kloppa

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 avg 2014, 19:40

let3 je napisao/la:Ostavite Rojsa na miru....to Barca naredne godine kupuje zajedno u paketu sa Humelsom, za jedno 80 miliona.
Vidim da igraš menadžera pa zašto čekat' sljedeće ljeto dovedi ih sad??? :kafa:
_____________________________________________________________________________________________

Danas odlična tekma. :clap:

Miki GIGANT... :tokralju:

Osim njega Auba mi izgleda kao potpuno drugi igrač. Mnogo stvari kod sebe je poboljš'o. Immobile i Ramos također za svaku pohvalu. :clap: Ono što me posebno veseli je da se Kuba vratio... :opaopa:

Mašinerija se zahuktava. :kafa:

Igrao je veoma jak sastav, al' kad skontam da danas nisu igrali Reus, Hummels, Grosskreutz, Durm, Gundogan, Sahin, Bender, Weidenfeller mogu samo reć' svaka čast Watzke i Zorc na najjačem kadru u posljednjih 10-15 godina... :clap: :clap: :clap:

Baci L'pool da se igramo... :cool:

P.S. Nadam se da su sve naše kolege forumaši sigurni i bezbjedni i da nisu plaho pogođeni i ugroženi ovom katastrofom koja se događa vani. :pray:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 avg 2014, 20:06

Da se ne bi zavaravali, jedina pljuska koju Watzke i zorc mogu poslati KHR- je ta da Reus produži ugovor, zbriše klauzulu i 2016 igra u BvB-u. Sve ostalo je sranje :cool:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.